nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben 1,72 boyundayim esim 1.68 topuklu giyinceki severim 1.85 oluyorum bazi topuklarla daha da uzun oluyorum ama hic rahatsizlik duymuyoruz esim gurur duyuyor hatta cunku onun ailesinde herkes ufak en uzun erkekleri benle ayni boyda kizlari soylemiyorum bile bizde de en kisa kiz teyzem oda 1.68 en kisa erkegimiz 1.85 erkek kardesim felan 1.98 boyunda..biz bir araya geldik mi devlerle cucelerin toplanmasi gibi oluyor cok guluyor iki tarafta..benim kizim 57 cm dogdu dusun artik ama herkes bununla esimin ailesi icin diyorum gurur duyuyor kayinvaldem ben biyere girdim mi gozleri parliyor biz cok rahatiz hic takinti yapma esinde zamanla gurur duyacak seninle:KK74:

ben cok yiprandim bunalimdayim uyumakatan baska birsey yok hergunum boy dusunmekle geciyo asamiyorum bu konuyu geceleri kalkiyorum dusunuyorumn boguluyorum boyle hayatmi gecer? yoksa iyi anlasiyoruz guzel gunlerde gecirtik ama ben yaninda kendiimi cok uzun hissediyorum nisanli bir kizin hali boyle olmamali sevincten ucmali ama bende tam tersi resinlere baktikca uzuluyorum belkide en hayirlisi bitmesi? ama baskasinin duygulariyla oynamis olmammi bunun hesabini nasil verebilirim? ahini almak istemem herkez sordugunda ne diycem boy yuzundenmi diyemeem benim acayip boy takintim var sevdigim insandan vazgececek kadar

Cevabim uzun olacak ama oku mutlaka

Konunda kendimi okudum sanki..
Seni çok iyi anladigimi düşünüyorum
Tabi ki arada çok da sevgi yok bence, onu da soylemeliyim

Bende iki yil önce sozlenmistim hemde iki yil gorustugum biriydi ama ayni takinti bende de vardi ve asamadim maalesef..
Ancak tek sorun tabiki boy degildi, kendisi ince ruhlu değildi ve biraz geri kafaliydi bana gore.

Farklı sehirlerdeydik, çok nadir gorusuyorduk. Her bulusmamizda etraftaki ciftleri incelerdim, kendimi mutsuz hissederdim
Bende selvi boylu değilim 162 benim boyum, sozlimde 170 olduğunu söylerdi ama ben hic inanmadim çünkü cidden kisaydi, mutsuzdum da.
İstemeye geldikleri gün agladim telefonda gelmeyin ben istemiyorum dedim tabi o da kizdi, gelince baban vermiyorum kizimi desin öyleyse dedi
Sozlendik ama ben mutsuzdum, dini nikahida düğün gününden önce kesinlikle kabul etmedim çünkü hala kararsizdim..

Nisan hazirliklari için konusuluyordu ve ben kesin şekilde ayrilik karari aldim ailemin haberi yoktu, farklı sehirdeydim.

Zaten onun ailesi de beni pek istemedi, pantolon giyiyorum makyaj yapiyorum diye.

Neyse çok uzattim
Bence içine sinmiyor ve mutsuzsun bu nedenle ayrilmalisin
Nisandan ayrilmak kotu bir şey değil, çünkü bu süreç çiftlerin birbirini tanimasi için var

Belki çok bencil bir yaklasim ama söyle dusun
İçine sinmeyen bir evlilik yapip her gün mutsuz olacagina ayril öyle mutsuz ol, belki bir gün o mutsuzluğunu telafi edebilirsin ama evlendikten sonra bu çok zor olabilir..

eğer buraya kadar da okuduysan tesekkur ederim ve kararini merakla bekliyorum

Kesinlikle katiliyoanamayanogretmen, post: 37812351, member: 628150"]Cevabim uzun olacak ama oku mutlaka

Konunda kendimi okudum sanki..
Seni çok iyi anladigimi düşünüyorum
Tabi ki arada çok da sevgi yok bence, onu da soylemeliyim

Bende iki yil önce sozlenmistim hemde iki yil gorustugum biriydi ama ayni takinti bende de vardi ve asamadim maalesef..
Ancak tek sorun tabiki boy degildi, kendisi ince ruhlu değildi ve biraz geri kafaliydi bana gore.

Farklı sehirlerdeydik, çok nadir gorusuyorduk. Her bulusmamizda etraftaki ciftleri incelerdim, kendimi mutsuz hissederdim
Bende selvi boylu değilim 162 benim boyum, sozlimde 170 olduğunu söylerdi ama ben hic inanmadim çünkü cidden kisaydi, mutsuzdum da.
İstemeye geldikleri gün agladim telefonda gelmeyin ben istemiyorum dedim tabi o da kizdi, gelince baban vermiyorum kizimi desin öyleyse dedi
Sozlendik ama ben mutsuzdum, dini nikahida düğün gününden önce kesinlikle kabul etmedim çünkü hala kararsizdim..

Nisan hazirliklari için konusuluyordu ve ben kesin şekilde ayrilik karari aldim ailemin haberi yoktu, farklı sehirdeydim.

Zaten onun ailesi de beni pek istemedi, pantolon giyiyorum makyaj yapiyorum diye.

Neyse çok uzattim
Bence içine sinmiyor ve mutsuzsun bu nedenle ayrilmalisin
Nisandan ayrilmak kotu bir şey değil, çünkü bu süreç çiftlerin birbirini tanimasi için var

Belki çok bencil bir yaklasim ama söyle dusun
İçine sinmeyen bir evlilik yapip her gün mutsuz olacagina ayril öyle mutsuz ol, belki bir gün o mutsuzluğunu telafi edebilirsin ama evlendikten sonra bu çok zor olabilir..

eğer buraya kadar da okuduysan tesekkur ederim ve kararini merakla bekliyorum[/QUOTE]
Kesnilikle katılıyorum arkadaşa ki bence de senin içine sinmiyor ,çünkü sevsen bunu kafana takmazdin ben de içime dinmeyen bir evlilik yaptım noldu bak çok pismanim bir haftasonumuz yok ki mutlu geçsin sakin yapma...pisman olucaksin mutlaka at nişanı ...

Nişanlanana kadar uzundu da nişandan sonra mı kısaldı? Yazık, insanların hayatları oyuncak değildir..

Bence sen nisanlini sevmiyorsun, sevsen bir kac santimi takmazdin emin ol,
Sevmedigin icin kesinlikle ayrilmalisin hem de bir an önce, sevmedigin bir
adamla evlenmek hayatini karartir, baskidan dolayi hayatini karartma.

Evet yuksek tabanli ayakkabi giymis nisandan onceki gorusmelerde. Kandirmis yani.

Ne kadar fark etmiş olabilir ki? Ayakkabı varken 1.80 mi oldu mübarek? Oynasa Oynasa 3-5 santim oynamıştır..

Diğer cevaplarında da sevmiyorum evliliğe hazır değilim falan filan diyor boy bahane.

Yapamayacağını anlamış kendine bahane arıyor. Nişanlanmadan önce de ayrılabilirdi böyle sudan bir sebepten bitirmek istemesi komik yani.

bence olmayacagı herhalınden bellı eger sevseydın bunu asla problem etmezdın cunku yol yakınken don

Adam apartman topuklu giyiyordu herhalde, hic anlasilmadigina gore... Siz de kor muydunuz Allah askina, yuksek ayakkabi giyse bile belli olmaz mi bir insanin kisaligi? Bu kadar takintiliysaniz, bu kadar depresyona girdiyseniz, evlilik istemiyorsaniz atin nisani. Baska ne diyelim? Bundan sonra da boyle komplekslerinize ragmen gidip elalemin hayatiyla oynamayin. Cocuk oyuncagi mi bu? boyu kisaymis. Bu da nisanlandiktan sonra dank etmis. Pes dogrusu.

nişanlının boyunu nasıl anlayamadın , kaç kere buluştunuz, ilk görüşte mi nişanlandınız anlamadım ki

canım sen olaya biraz daha dikkatli bakarsan sorun nişanlının boyunun kısa olması değil,senin kendini uzun ve dev gibi görmen..Olay bu kadar basit..problemli olan nisanlın değil sensin...takintilisin sen...ayrıl, çocuğun günahınada girme...

@atanamiyanogretmen cnm sanirim ayni kaderi paylasiyoruz bnmde nisanlim baska sehirde sanirim asamicam ben bu boy takintimi resimlere baktigimda cok uzuluyorum resimleri birak nisan gununden dahi hic birsey hatirlamak istemiyorum. sen beni cok iyi anlarsin cnm peki hayatin ondan sonra nasil devam etti? sevebildinmi bir daha?

ayrildiktan sonra telefonlarin susniyacaginida biliyorum sonucta enistem bizi tanistirdi. nisanlimda biliyo bu konu hakkinda cok takintili oldugumu. ama su bir gercekki ben bir insani yari yolda birakmis olucam hayallerini maffetmis olucagim. benim yuzumden cok masrafada girildi. guzel gunlerimizde oldu nisanlimla ama ben herseferinde boyumuza bakiyorum oda takintili yani gordum bi aynanin onunden gecerkene nasil baktigini

Bu adam nisanlaninca mi çekti ,ufaldi.Başta aklın neredeydi.
Ya birileri seni gaza getiriyor ki bu yapılıyor .insanlar ya damadı ya damadın maddi durumunu ,gelemiyor kıskanıyor.
Yada sen evlenicem,gelinlik, eşya ,evlilik sevdasına düştüm gözün yeni açıldı.bu durumda çocuğa yazık

@atanamiyanogretmen cnm sanirim ayni kaderi paylasiyoruz bnmde nisanlim baska sehirde sanirim asamicam ben bu boy takintimi resimlere baktigimda cok uzuluyorum resimleri birak nisan gununden dahi hic birsey hatirlamak istemiyorum. sen beni cok iyi anlarsin cnm peki hayatin ondan sonra nasil devam etti? sevebildinmi bir daha?

Tabi ki çok kolay olmadi ayrilik sonrasi
Ailem önce çok üzüldü, biz kopamadik unutamadik ama söylediğim gibi tek neden boyu degildi, çok fazla neden vardi benim ayrilmamda

Ben kendimi hep boyle teselli ettim
Evlenip mutsuz olursam telafisi yok ama ayrilip mutsuz olursam telafisi olabilir.

Uzun bir süreden sonra hayatima biri girdi ve çok mutluyum, yaza dugunumuz var inşallah :)

Ayrilik sonrasi herkes bir şey söyleyecek, kimi hakli kimi haksiz olacak ama genel olarak üzerine gelecekler ve sen kimsenin seni anlamadigini dusuneceksin, kendini cikmazda gibi hissedeceksin ama inan ama geçecek

Mutsuz bir evlilik yapma, yol yakinken ayril en kisa zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X