ben cok yiprandim bunalimdayim uyumakatan baska birsey yok hergunum boy dusunmekle geciyo asamiyorum bu konuyu geceleri kalkiyorum dusunuyorumn boguluyorum boyle hayatmi gecer? yoksa iyi anlasiyoruz guzel gunlerde gecirtik ama ben yaninda kendiimi cok uzun hissediyorum nisanli bir kizin hali boyle olmamali sevincten ucmali ama bende tam tersi resinlere baktikca uzuluyorum belkide en hayirlisi bitmesi? ama baskasinin duygulariyla oynamis olmammi bunun hesabini nasil verebilirim? ahini almak istemem herkez sordugunda ne diycem boy yuzundenmi diyemeem benim acayip boy takintim var sevdigim insandan vazgececek kadar
Cevabim uzun olacak ama oku mutlaka
Konunda kendimi okudum sanki..
Seni çok iyi anladigimi düşünüyorum
Tabi ki arada çok da sevgi yok bence, onu da soylemeliyim
Bende iki yil önce sozlenmistim hemde iki yil gorustugum biriydi ama ayni takinti bende de vardi ve asamadim maalesef..
Ancak tek sorun tabiki boy degildi, kendisi ince ruhlu değildi ve biraz geri kafaliydi bana gore.
Farklı sehirlerdeydik, çok nadir gorusuyorduk. Her bulusmamizda etraftaki ciftleri incelerdim, kendimi mutsuz hissederdim
Bende selvi boylu değilim 162 benim boyum, sozlimde 170 olduğunu söylerdi ama ben hic inanmadim çünkü cidden kisaydi, mutsuzdum da.
İstemeye geldikleri gün agladim telefonda gelmeyin ben istemiyorum dedim tabi o da kizdi, gelince baban vermiyorum kizimi desin öyleyse dedi
Sozlendik ama ben mutsuzdum, dini nikahida düğün gününden önce kesinlikle kabul etmedim çünkü hala kararsizdim..
Nisan hazirliklari için konusuluyordu ve ben kesin şekilde ayrilik karari aldim ailemin haberi yoktu, farklı sehirdeydim.
Zaten onun ailesi de beni pek istemedi, pantolon giyiyorum makyaj yapiyorum diye.
Neyse çok uzattim
Bence içine sinmiyor ve mutsuzsun bu nedenle ayrilmalisin
Nisandan ayrilmak kotu bir şey değil, çünkü bu süreç çiftlerin birbirini tanimasi için var
Belki çok bencil bir yaklasim ama söyle dusun
İçine sinmeyen bir evlilik yapip her gün mutsuz olacagina ayril öyle mutsuz ol, belki bir gün o mutsuzluğunu telafi edebilirsin ama evlendikten sonra bu çok zor olabilir..
eğer buraya kadar da okuduysan tesekkur ederim ve kararini merakla bekliyorum