nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. 70 diyormuş ama konu sahibi yalan söylediğini düşünüyor, yan yana aynı duruyorlarmış, resimde konu sahibi daha uzun duruyormuş.
Konuyu okuyunca gözümün önüne Okan-Cansu ikilisi geldi ama o kadar fark yokmuş, asıl sebep sevgisizlik gibi.

:) sadece nboy mu sorun...sanırım ona isinamadiniz..eğer isinamadiysanuz uzatmayin derim sonradan ask filan olmuyor maalesef ben de öylekandirilanlardanim...atin nnişanı ...öyle daha kıstasını bulursun diyenlere de inanmayın...ama kırmadan nisanlinizi tabii...

Tip önemli. Hele kısasya insan bi garip olur ya. Kocası değil de kardeşi gibi :)
Hem zaten aşk sevgi de yok..
İyi düşün içine simiyorsa fazla uzatma bence..

Kızlar adam sanki boyunu kendi seçmiş ne yani kisa boylu adamlat evlenmesinler mi bazi yorumlar cok yanlis bence..

Canim senin sorununa gelince erkegin kisa olduğu bir sürü cift var bi onlarin fotograflarina baksan belki icine siner mesela emre altug - cagla Şikel , tom Cruise- Katie Holmes bunlar bu saatte aklima gelenler bence hemen ayrılmadan once bi daha dusun ama cidden sevmiyorsan yapacak bir sey yok

Eğer nisanlinizi sevseydiniz boyuna falan takılmazdiniz.Sevmediginiz biriyle evlilik asla yürümez...

Buda dertmi sizinki takinti konunyzu okutunca serdar ortac ve karisi geldi aklima ama seviyorlar birbirlerini
Sizde sevgi yok nisani atin demiycem siz sevmiyorsunuz ondandr bu takinti
Alacaginiz kararla ins.pisman olnazsinz

Niye bayanlar boy yüzünden bir erkekten soğur. Uzun boylu kocam var. Faydaları uzanamadığım perdeyi 50 laf söyleyerek takar. Sandalyemi çekmeye erinirsem salondan çağırırım üst raftan un verir. Denizde yüzerken su il benim boyumu aştığından ona tutunurum. Hepsi bu.

Ayyyy! Boyle bisi olamaz ya. Konu sahibi ne kadar itici bi tipsin sen ya. Ay yazmadan duramadim kesin banlanacam ama sende hak ediyosun yani. Bence senin psikolojik sorunlarin var.Icim sisti yazdiklarini okurken. her mesajinda boy da boy, soyle depresyondayim, boyle depresyondayim... eh be yavrum dertsizlikten dert edindigin seye bi bak. Senin ciddi anlamda sorunlarin var. Boyunuz ayni ama kendinizi fotograflarda uzun goruyorsunuz. Belki de gozunuz bozuktur ha? Ne dersiniz? Yine de bi psikiyatriste gorunmekte fayda var.
Ha bu arada hemen ayril da admacagiz kurtulsun. Kadin halimle bana cok itici geldin, o adam seni bu halinle itici bulmuyorsa opup basina koyman gerekiyor aslinda.

Sen istemiyorsun bu adami. Boy sadece bahane. Ayrica koluna agda yaptir demeside cok düsüncesizce, ne haddine bunu demek..

Dügün seneyeymis ailende her türlü arkandaymis. Yol yakinken daha fazla ilerlemeden atin bu nisani..

Komple ısınamamış adama, mesele sadece boy değil ki..
Hem mesele sadece boy olsa da neden "boy için ayrılma" diyorsunuz? Onun kriteridir belki boy, mutsuz olacağı bir evliliğe neden sürüklensin?

Boy benim için de önemlidir.Topukluyla 177 oluyorum, mümkünse 185 te aşağı olmasın karşımaki zatı muhterem

Neyse, ben yapamıyorum, sürdüremiyorum de bitir arkadaşım..Neden diye sorarsa ısınmadım dersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…