- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi guneslihava
-
Boyunuz kac?
1,68 miş :)bende merak ettim 
Oglan kac1,68 miş :)
1. 70 diyormuş ama konu sahibi yalan söylediğini düşünüyor, yan yana aynı duruyorlarmış, resimde konu sahibi daha uzun duruyormuş.Oglan kac
Ayrilsin madem1. 70 diyormuş ama konu sahibi yalan söylediğini düşünüyor, yan yana aynı duruyorlarmış, resimde konu sahibi daha uzun duruyormuş.
Konuyu okuyunca gözümün önüne Okan-Cansu ikilisi geldi ama o kadar fark yokmuş, asıl sebep sevgisizlik gibi.
Oda onu istiyor sadece nasil yapacağını bilmiyor, imam nikahı varmış sanırım arada birde.Ayrilsin madem
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Evet bugün bende farkettim. Niye ki acaba?Kizlar bilen biri yazsin altta konuyu okuyanlari neden goremiyorum onceleri vardi
Ariza var elektrikler ondan kesilmistr oyleyseEvet bugün bende farkettim. Niye ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?