- 14 Kasım 2014
- 40
- 18
- 13
- 40
- Konu Sahibi guneslihava
-
Bu adam nisanlaninca mi çekti ,ufaldi.Başta aklın neredeydi.
Ya birileri se,gelinlik, eşya ,evlilik sevdasına düştüm gözün yeni açıldı.bu durumda çsoyusen soyocuğa yazık
168 boyun varmış Allah tan
Kendini manken mi sanıyorsun anlatır durmusşun da sürekli bende öyle çok uzun bişe sin sandım
Bence ayril zavallı çocuğu kendinden kurtar.
Bu arada sana bunları 175 boyunda bir bayan yazdı. Eşi de 178 . Genelde topuklu giyerim eşim de yanımda kısa kalır . .
Insanlar çok ta umrumda değil ben evımın kapısını kapatın ca herkes dışarda kalır. .
168 boyun varmış Allah tan
Kendini manken mi sanıyorsun anlatır durmusşun da sürekli bende öyle çok uzun bişe sin sandım
Bence ayril zavallı çocuğu kendinden kurtar. cnm ailemde en uzunu benim kuzenlerden felan dayimlarla felan ayni boydayiz kendimi uzun hissetmimde napim? herkez cok uzunsun diyo1,68 boyumda dedigimde kimse inanmaz 1,70 derler bnde kendimi 1 80 gibi hissediyorm
Bu arada sana bunları 175 boyunda bir bayan yazdı. Eşi de 178 . Genelde topuklu giyerim eşim de yanımda kısa kalır . .
Insanlar çok ta umrumda değil ben evımın kapısını kapatın ca herkes dışarda kalır. .
Cevabim uzun olacak ama oku mutlaka
Konunda kendimi okudum sanki..
Seni çok iyi anladigimi düşünüyorum
Tabi ki arada çok da sevgi yok bence, onu da soylemeliyim
Bende iki yil önce sozlenmistim hemde iki yil gorustugum biriydi ama ayni takinti bende de vardi ve asamadim maalesef..
Ancak tek sorun tabiki boy degildi, kendisi ince ruhlu değildi ve biraz geri kafaliydi bana gore.
Farklı sehirlerdeydik, çok nadir gorusuyorduk. Her bulusmamizda etraftaki ciftleri incelerdim, kendimi mutsuz hissederdim
Bende selvi boylu değilim 162 benim boyum, sozlimde 170 olduğunu söylerdi ama ben hic inanmadim çünkü cidden kisaydi, mutsuzdum da.
İstemeye geldikleri gün agladim telefonda gelmeyin ben istemiyorum dedim tabi o da kizdi, gelince baban vermiyorum kizimi desin öyleyse dedi
Sozlendik ama ben mutsuzdum, dini nikahida düğün gününden önce kesinlikle kabul etmedim çünkü hala kararsizdim..
Nisan hazirliklari için konusuluyordu ve ben kesin şekilde ayrilik karari aldim ailemin haberi yoktu, farklı sehirdeydim.
Zaten onun ailesi de beni pek istemedi, pantolon giyiyorum makyaj yapiyorum diye.
Neyse çok uzattim
Bence içine sinmiyor ve mutsuzsun bu nedenle ayrilmalisin
Nisandan ayrilmak kotu bir şey değil, çünkü bu süreç çiftlerin birbirini tanimasi için var
Belki çok bencil bir yaklasim ama söyle dusun
İçine sinmeyen bir evlilik yapip her gün mutsuz olacagina ayril öyle mutsuz ol, belki bir gün o mutsuzluğunu telafi edebilirsin ama evlendikten sonra bu çok zor olabilir..
eğer buraya kadar da okuduysan tesekkur ederim ve kararini merakla bekliyorum
Yüksek tabanlı ayakkabı giymiş de nişanlanınca mı fark ettiniz ya anlamadım gerçekten yani o zaman mı inceleme ihtiyacı duydunuz?Evlenince fark etseydiniz ne olacaktı?
Tabi ki çok kolay olmadi ayrilik sonrasi
Ailem önce çok üzüldü, biz kopamadik unutamadik ama söylediğim gibi tek neden boyu degildi, çok fazla neden vardi benim ayrilmamda
Ben kendimi hep boyle teselli ettim
Evlenip mutsuz olursam telafisi yok ama ayrilip mutsuz olursam telafisi olabilir.
Uzun bir süreden sonra hayatima biri girdi ve çok mutluyum, yaza dugunumuz var inşallah :)
Ayrilik si herkes bir şey söyleyecek, kimi hakli kimi haksiz olacak ama genel olarak üzerine gelecekler ve sen kimsenin seni anlamadigini dusuneceksin, k
Aynen ben de kendimi okudum ben 1.60 o 1.65ti.ben kemikliyim öyle minyon durmam hatta ondan iri duruyordum bir araya geldik bir kere çevremdeki çiftleri inceledim hep. Sonra ısınamadigimi söyledim aradan biraz zaman geçtikten sonra boyu takinti yaptım diye ckiziyordum kendime sanki kendim çok güzelim de Allahin yarattığını yadirgiyorum diye ama sonradan farkettim ben onun boyunu değil karakterini yadirgamisim giyim tarzima karışıyordu kapaliyim dar da giyinmem ama pantolon giymemi spor giymemi istemiyordu hatta ferace giymemi bekliyordi benden:) ya karşı değilim ama öğretmenim yani bulunduğum ortama ters..ten rengime yüzümde çıkan sivilcelere bile takıyordu ki onlar kendisini kafama takmamdan stres yapmamdan dolayi çıkıyordu sonra tak dedi birgün sen yapamazsin bunla diye ve bitirdim şu an aklima gelir olsa miydi diye ama yok yok içime sinmedi ki ne olmasi.
Anladım sanırım tövbeeeAy şimdi konu boyken birşey derdim ama içinde tutuyorum
Bende de var bu boy takıntısı seni çok iyi anlıyorum ama nisanlanmadan önce çok iyi düşünmen lazımdı hakkında hayırlısı olsungunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?