nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
168 boyun varmış Allah tan
Kendini manken mi sanıyorsun anlatır durmusşun da sürekli bende öyle çok uzun bişe sin sandım
Bence ayril zavallı çocuğu kendinden kurtar.
Bu arada sana bunları 175 boyunda bir bayan yazdı. Eşi de 178 . Genelde topuklu giyerim eşim de yanımda kısa kalır . .
Insanlar çok ta umrumda değil ben evımın kapısını kapatın ca herkes dışarda kalır. .

Bu adam nisanlaninca mi çekti ,ufaldi.Başta aklın neredeydi.
Ya birileri se,gelinlik, eşya ,evlilik sevdasına düştüm gözün yeni açıldı.bu durumda çsoyusen soyocuğa yazık

Aynen ben de kendimi okudum ben 1.60 o 1.65ti.ben kemikliyim öyle minyon durmam hatta ondan iri duruyordum bir araya geldik bir kere çevremdeki çiftleri inceledim hep. Sonra ısınamadigimi söyledim aradan biraz zaman geçtikten sonra boyu takinti yaptım diye kiziyordum kendime sanki kendim çok güzelim de Allahin yarattığını yadirgiyorum diye ama sonradan farkettim ben onun boyunu değil karakterini yadirgamisim giyim tarzima karışıyordu kapaliyim dar da giyinmem ama pantolon giymemi spor giymemi istemiyordu hatta ferace giymemi bekliyordi benden:) ya karşı değilim ama öğretmenim yani bulunduğum ortama ters..ten rengime yüzümde çıkan sivilcelere bile takıyordu ki onlar kendisini kafama takmamdan stres yapmamdan dolayi çıkıyordu sonra tak dedi birgün sen yapamazsin bunla diye ve bitirdim şu an aklima gelir olsa miydi diye ama yok yok içime sinmedi ki ne olmasi.

Yüksek tabanlı ayakkabı giymiş de nişanlanınca mı fark ettiniz ya anlamadım gerçekten yani o zaman mı inceleme ihtiyacı duydunuz? Evlenince fark etseydiniz ne olacaktı?

Sevmiyorsun, sana karismasindan hoslanmiyorsun, yanina yakistiramiyorsun, sogumussun.. Eee? Baskalarindan izin mi bekliyorsun? O kadar icin soguduysa ayril

Boyu kısa diyede nişanda atılmaz ki :)
spor ayakkabı giyince belki uzun görünür ya

Galiba siz sevmiyorsunuz ya insan sevdiğinin böyle ince kusurlarını görmez bence. Sevseniz o zaman fark etmediğiniz zaman ki ayakkabıdan giyer hep, siz de sorun yapmazsınız.

nişan neden yapılır?
bu insanlar birbirine uygn mu değil mi evlenecekler mi mutlu olacaklar mı karakterleri uyuyor mu?
o zaman nişanlıyken nikah niye?
al işte şu an istemiyorsunuz birbirinize uygun olmadığına karar verdiniz ve nikahlisınız ne olacak?

Bu kadar düşünecek takıntı yapacak ne var anlamadım ki, ısınamamışsın, sevememişsin at nişanı olsun bitsin.

Askim dememekle basla mesela once. Sevgili olununca, nisan yapilinca falan belli basli hitaplar kullanma zorunlulugu mu getiriliyor insana ben anlamiyorum ki. Hele ki sevmedigin birine askim demek neden? Herhalde karsi taraf dedi diye demek zorunda hissediyor bazi insanlar.

Konus nisanlinla, boyun kisa o yuzden ayriliyorum demek zorunda degilsin. Zaten konu boyunun kisa olmasi da degil, o sadece bir bahane. Yoksa arkadaslarin da dedigi gibi, sevgi boy moy tanimaz. Isinamamissin, seninle evlilik dusunecek kadar sevmiyorum seni, iyisin hossun guzel bir insansin ama ben malesef yeterince isinamiyorum sana de. O yuzden bos yere uzatmadan yollarimizi ayiralim, ikimiz de zamandan calmayalim de, guzelce ayrilin.

Illumination ben bitirmek istiyorum ama yapamiyorum bir insanin duygulariyla oynamis olucam o hayal kurarken ben nasil bitiririm diye dusunuyorum ama gel gor ki yapamiyorum. bir daha aman boyle ise kalkisirsam. Saksi_Degilim_Ben annem cok israr etmisti dini nikah olsun diye ya beni bosamassa ne olucak

Ne kdr enteresansınız ya... herşey boyamı bağlı Allahaşkınıza? kimileri de demiş nişanı at bilmemne vs.. boya mı bağlı bir insanı sevmek, aşk yaşamak? kusurabakmayın ama bunlar bana ergen muhabbeti gibi geliyor...

Ben de 8 aydır nişanlıyım ve biz de aynı boydayız. Topuklu giydiğim zaman uzuyorum ondan biraz ama sorun etmiyoruz. Çünkü çok mutluyuz... ve bizi o kadar yakıştırıyor ki herkes gıpta ile bakıyor korkuyorum nazar değecek diye.. çünkü bizim aramızda aşk var. Boyun bir önemi yok ha ilk tanıştığımzda sandığmdan da kısa gelmişti gözüme, ama ona daha o gün aşık olduğumu anlamıştım.

Konu sahibi arkadaşım sana gelince ne diyeyim bilemedim... karakterini,tipini,sana ve ailene olan uygunluğunu geçtin bir tek boyu mu kaldı adamın? nişanlanasıya kadar nerdeydin? sen zaten hiç sevmemişsin bu adamı. Sevsen takmazdın böyle birşeye... bence at nişanı kendini de onu da aldatma.

Bende de var bu boy takıntısı seni çok iyi anlıyorum ama nisanlanmadan önce çok iyi düşünmen lazımdı hakkında hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…