- Konu Sahibi guneslihava
-
ben cok yiprandim bunalimdayim uyumakatan baska birsey yok hergunum boy dusunmekle geciyo asamiyorum bu konuyu geceleri kalkiyorum dusunuyorumn boguluyorum boyle hayatmi gecer? yoksa iyi anlasiyoruz guzel gunlerde gecirtik ama ben yaninda kendiimi cok uzun hissediyorum nisanli bir kizin hali boyle olmamali sevincten ucmali ama bende tam tersi resinlere baktikca uzuluyorum belkide en hayirlisi bitmesi? ama baskasinin duygulariyla oynamis olmammi bunun hesabini nasil verebilirim? ahini almak istemem herkez sordugunda ne diycem boy yuzundenmi diyemeem benim acayip boy takintim var sevdigim insandan vazgececek kadar
Nişanlanana kadar uzundu da nişandan sonra mı kısaldı? Yazık, insanların hayatları oyuncak değildir..
Evet yuksek tabanli ayakkabi giymis nisandan onceki gorusmelerde. Kandirmis yani.
@atanamiyanogretmen cnm sanirim ayni kaderi paylasiyoruz bnmde nisanlim baska sehirde sanirim asamicam ben bu boy takintimi resimlere baktigimda cok uzuluyorum resimleri birak nisan gununden dahi hic birsey hatirlamak istemiyorum. sen beni cok iyi anlarsin cnm peki hayatin ondan sonra nasil devam etti? sevebildinmi bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?