- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi guneslihava
-
Senden uzun olupta sana eziyet eden biri ni mi istersin. Fiziksel olarak düşünme. Gözlerini kapat bişeler hissediyosan devam et hissetmiyosanda yol yakınken dön. Ama sevmiş olsaydın boyunu görmezdingunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Ne kdr enteresansınız ya... herşey boyamı bağlı Allahaşkınıza? kimileri de demiş nişanı at bilmemne vs.. boya mı bağlı bir insanı sevmek, aşk yaşamak? kusurabakmayın ama bunlar bana ergen muhabbeti gibi geliyor...
Ben de 8 aydır nişanlıyım ve biz de aynı boydayız. Topuklu giydiğim zaman uzuyorum ondan biraz ama sorun etmiyoruz. Çünkü çok mutluyuz... ve bizi o kadar yakıştırıyor ki herkes gıpta ile bakıyor korkuyorum nazar değecek diye.. çünkü bizim aramızda aşk var. Boyun bir önemi yokha ilk tanıştığımzda sandığmdan da kısa gelmişti gözüme, ama ona daha o gün aşık olduğumu anlamıştım.
Konu sahibi arkadaşım sana gelince ne diyeyim bilemedim... karakterini,tipini,sana ve ailene olan uygunluğunu geçtin bir tek boyu mu kaldı adamın? nişanlanasıya kadar nerdeydin? sen zaten hiç sevmemişsin bu adamı. Sevsen takmazdın böyle birşeye... bence at nişanı kendini de onu da aldatma.
Öyle saçma şey mi olur, böyle duygular beslerken siz hala bu adamı mutlu edeceğinize mi inanıyorsunuz? Merak etmeyin, erkekler genelde biz kadınlar gibi karaları bağlamıyor, 6 ay sonra yepyeni birine yüzüğü takar. O onu sevenle mutlu olsun, siz kendi sevdiğinizle...Böyle kendimi feda ediyorum ayakları çok ucuz, ayrılmıyorsanız kendi işinize gelen başka nedenlerdendir...kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?