nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 kere görüştün nişanlandın
Boyunu nişanda gördün dini nikah var
Sen boyu dert ediyosun
Sende 1,80 olursun adam 1,60 anlarımda
1,2 cm için nişan atılır mı ?
Bunu bahane ediyosun demekki kendine

Zor bi karar vereceksin allah yardımcın olsun öncelikle.Benim anladığım yanyanayken çok sıkıntı yok ama resimlere bakınca sadece aradaki farkı görüyosun.Sanırım oda nişan resimleridir.Hani nişanda saçının tepesinde krepe vardır yüksek duruyodur ayağında topuklu vardır ondan öyle görünüyo olmasın.

Ayrıl sen kesinlikle şuan büyük bir baskı altındasın .baskıyı yapanda sensin.
takıntın cok büyük takıntın kendinsin başkası değil
.zaten asıl mesele sevmemişsin de adamı.sen boyu 1-2cm yok diyorsun ne kadınlar var eli ayağı olmayan adamlarla evleniyorlar..
Olmaz sen yapamazsın .takıntın sadece boy da olsa iyi .yarın senden daha düşük maaşlı işte calışmasını takarsın başka birgün diksiyonu senden kötü olur onu takarsın, başka birgün ailesini..

Demek istediğim sevmemişsin ,takıntın boy değil .sevmediğin adamın herseyi gözüne batar.normal bi durum:)Ayrıl sevdiğin bir adam sec ne boy ne vücut olsun kriterin,
karakterine bak samimiyetine bak,sana verdiği değere ve birde gözlerine..

canım sen ayrıl nişanlından. bak ben kolay kolay ayrıl deyip kestirip atmam ama sen zaten ısınmamakla beraber sevgi ve sempati de beslemiyorsun ona karşı. eğer besleseydin sevseydin zaten boyunu dert etmezdin. basında kavak yelleri esmesi gereken bu zamanda bunalıma girdiysen evlendiğini düşünemiyorum bile

evlenmek istemiyosan evlenme sonucta bi omur gecireceksin.. sonra nisan resimlerine evlilik resimlerine baktikca aglarsin.. benimde var boy takintim seni cok iyi anliyorum ..

Şaka gibi hala bende de var boy takıntısı yazan insanlar var.... 1.87 olsun karaktersiz olsun, sizi aldatsın, mutsuz olun, daha mı iyi yani? ne ilginç bir mantık! herkes birer victorias secret zaten güzelim ülkemde :)

Senden uzun olupta sana eziyet eden biri ni mi istersin. Fiziksel olarak düşünme. Gözlerini kapat bişeler hissediyosan devam et hissetmiyosanda yol yakınken dön. Ama sevmiş olsaydın boyunu görmezdin

Benim eltim 170 eşi 163 ama kari koca birbirine asik kac yillik evliler ask sevgi boy sismanlik tanimaz sevmiyorsaniz evlenmeyin

Konu şaka gibi 2 cm için nişan atmayı düşünüyosun..Sebep,resimlerde senden kısa...190 olanını bulunca dertler bitmeyecek ozamanda beni sevmiyo ilgilenmiyo diye uykuların kaçar..Zaten bu takıntıyla evlenirsen adama da yazık edersin ki onu da çok üzdüm boy yüzünden yazmışsın..Adama da şaşırdım ben onun olsam eehh der atardım nişanı..

Arkadaşım merhaba;
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu durum sadece senin boy takıntın olduğunu göstermiyor.Tüm kalbinle sevip bağlandığın biri olsaydı nişanlın şuan bu boy mevzusu senin için ufacık bir sorun bile olmazdı.Çok iyi düşün derim

at nişanı boşver kimseye bişey olmaz o da toparlar sen de toparlarsın

Senin boyun uzun degil normal bastan onu soyluyeyim
Benim boyumda 1.70 hayatimda bi kere bile boyum hakkimda uzun tabirini kullanmadim
Kadinda uzun dedigin bence 1.75 ustu olur

Adama da boyun kisa deyip yanina gecip boy olcersen o da hissettigi eziklikten senin kolundaki kila laf eder

çağla şikelde eşinden çok çok uzun ama mutlular..çok fark yok zannedersem..iyi olması önemli..eşinin boyu uzun olupta mutsuz bir evlilik olsa daha mı iyi..

madem bu kadar bunalimlara giriyorsun at yuzugu be kizim ne diye kendine eziyet ediyorsun evli degilsin sonucta sen onu sevmiyorsun belli ki sevsen boyu aklina bile gelmezdi

kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum

şaka mı bu, boy yüzünden mi ayrılmayı planlıyorsun???? nice uzunlar gördüm, içi boş, nice kısalar gördüm sohbeti en hoş, boya takılma şekerim, babet koleksiyonunla coş:=))))

kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum
Öyle saçma şey mi olur, böyle duygular beslerken siz hala bu adamı mutlu edeceğinize mi inanıyorsunuz? Merak etmeyin, erkekler genelde biz kadınlar gibi karaları bağlamıyor, 6 ay sonra yepyeni birine yüzüğü takar. O onu sevenle mutlu olsun, siz kendi sevdiğinizle...Böyle kendimi feda ediyorum ayakları çok ucuz, ayrılmıyorsanız kendi işinize gelen başka nedenlerdendir...

Bence ayril hemen
boyu yuzunden tereddut ettigin adamla asla mutlu olamazsin onu da mutlu edemezsin.
gercekten sevseydin cuce olsa yine severdin. Sevmedigin icin kusur görüyorsun boy farkinizi.

Bu arada 1.68 uzun boy degil kadin icin. Ben 1.66 yim kisa buluyorum kendimi, 1.75 uzeri olsam ancak o zaman uzunum derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…