nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum

Sevmeyerek, istemeyerek evlenirsen aslında karşındaki insanı daha çok üzeceksin ileride. Aynı evde yaşayacaksın onunla, aynı yatağı paylaşacaksın hata ediyorsun.. Sen mutsuz oldukça sinirli olacaksın, depresifleşeceksin..

Nişanlınızı sevdiğinize inanmıyorum ben sevdikten sonra eşim isterse 1.50 olsun ne değişir mutluluk sadece tiple boyla posla olmuyo biz iyi anlaşalım yuvamız huzurlu olsun saygımız olsun yeter nedir bu boy takıntısı anlamadım ayrıca sizde uzun değilsiniz ben 1.70 im ama kimse bana uzunsun demedi bu güne kadar normal bir ölçü yani halamın kızı 1.85 o uzun işte bilmem anlatabildimmi

sorun sadece boy gibi görünmüyor içsel bir şey gibi..o nedenle tekrar düşünderim...

İkinizde aynısınız. Bu kadar takıntı yapacak birşey yok. Sevmediğin için kusur bulmaya çalışıyor olabilirsin. Cünkü sevseydin bunu görmezdin.
Sevmiyorsanda at nişanı, ikinizede yazık etme.
Benim kuzenimle sevgiliside aynı boydaydı ama kız kalıplı dırduğu için biz hep o uzun diye bilirdik meğerse aynı boydalarmış.
Mutlu olamayacağını düşünüyorsun bitir en iyisi.

benim etrafimdakiler hepsi benden kisa ben biktim artik hep en uzunu olmaktan herkez bana aaa cok uzunsun selvi boyluderler bacak boyunda bi metreden fazla diyen bile oldu heralde bende kendi egomu tatmin etmek.icin uzun boylu birisini istiyorum bu is boyle nereye varacak bilmiyorum SiyahKolik kalipli derkene nasil farkettiniz ayni boyda olduklarini. ben boylarimizi olctum nisanlimla ayniydik ama resimlerde ben uzun cikmisim ayni olsak sikinti yok. yakinda degilki gidip baksam.

Olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok, işte birinin hayalini bozamam vs gibi.
Allah herkese akıl fikir vermiş denedin olmadı diye kimse sana suç bulmaz.
Asıl şu an yaptığınız günah resmen adamı seviyor görünüyorsun ama sevmiyorsun. Bu yaptığın daha fena.
Neden bu kadar korkuyorsun ayrılmaktan bize söylemediğin başka şeyler mi var?

ısınamadıysan olmuyorsa ayrıl canım ya bir ömür geçicek kolay deil...

bende boyu kısa olan ınsana ısınamıyorum ya anlıyorum seni yanımda cocuk gıbı kalıyor guvende hıssedemıyo ınsan kendını

yoksa tanidigim kadariyla cok iyi bir insan bitirmek istedim kac kere yapamadim yapamiyorum. evet tek sikinti boy
tek sıkıntı boy sa nişanı atmak saçma bence seviyorsan boyunu da kabullen bence bunu takıntı yapmana gerek yok cok var öyle insanlar cok aşırı boy farkı olduğunuzu düşünmüyorum ben

Abartıyorsun kesinlikle benim boyum 1.72
hiç de rahatsız olmam. Tam tersi insanlar manken gibi kızsın maşallah dedikçe hoşuma bile gidiyor. Aynı şekilde erkek arkadaşım da çok beğenir ki aynı boydayız. Hatta o benden 1-2 cm kısa sayılır ama belli olmuyor pek. Adam kompleks yapmıyor, ben de yapmıyorum. Mutlu mesut yaşıyoruz. Herkes de çok yakıştırıyor.

Ama sendeki bu boy takıntısı ne anlamadım? Ne güzel boyun tam ortalama 1.68-1.69. Zaten bu boya takıntılıysan topuklu filan giymiyorsundur sanırım, o yüzden evleniceğin insanın kısa olması çok da sorun değil.

Senin problemin nişanlının boyu posu değil adama karşı en ufak bir duygu hissetmemen. Sevince boyuna posuna kaşına gözüne bu kadar takılmıyorsun emin ol. Her şeyi güzel geliyor gözüne. Bence yol yakınken vazgeç, hakkında böyle düşündüğün insanla ömür geçmez.

C check cnm ilk basta seviyorum sanmistim ama olmayinca olmuyomus herkez benii korkutuyo daha beteri cikarkarsina

sözlenene kadar aklın neredeydi?

sen 1,70 boya uzun mu diyorsun
etrafında pek uzun kız insan yok herhalde
nişanlınla aranda çok fark yok bence
abartmıyor musun?

Boyum 1.80 vakti zamaninda 3 yil beraber oldugum kisi 1.70ti.Gozum goruyomuydu bunu hayir.Cocuk kisa degildi ben uzundum.Ama senin sikinti boyda degil yani.

boyunuz uzun değil, gayet ortalama. etraf 1,69 insan dolu, kendinizi dev aynasında görmeyin.
nişanlı değil evlisiniz. neden evlenmeden nikah kıyıyorsunuz anlamadım ama neyse ben belirteyim dedim.
siz nişanlınızı sevmiyorsunuz. sevmeden aşkım maşkım demeniz, diyebilmeniz enteresan.

diyecek başka laf bulamadım. Allah selamt versin.

kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum

Hata ediyorsun bence.
Tamam hayaller var umutlar var ama mutsuz evlilik kadar da kotu değildir ya hayallerinin olmamasi.

Ailen de destek oluyorsa ne diye devam edeceksin ki mutsuzsun içine sinmeyen şeyler var.

Sevseydin her şey mukemmel gelirdi sana. Ama öyle değil mutsuzsun ve kafana takiyorsun, olmaz boyle

Bak kendimi ornek vermiştim sana.
Bugün ayrildigim sozlumun haberini aldim, çocuğu olacakmis. Yani kimse karalar baglayip oturmaz merak etme

İlla ki uzulecektir, belki sana öfke bile duyabilir ama hepsi geçer inan bana

Mutluluktan ucacagin donemde bunları yasiyorsan evlenince mutsuz olursun ve mutsuz edersin
İyi düşün lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…