- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi guneslihava
-
kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
İkinizde aynısınız. Bu kadar takıntı yapacak birşey yok. Sevmediğin için kusur bulmaya çalışıyor olabilirsin. Cünkü sevseydin bunu görmezdin.cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
tek sıkıntı boy sa nişanı atmak saçma bence seviyorsan boyunu da kabullen bence bunu takıntı yapmana gerek yok cok var öyle insanlar cok aşırı boy farkı olduğunuzu düşünmüyorum benyoksa tanidigim kadariyla cok iyi bir insan bitirmek istedim kac kere yapamadim yapamiyorum. evet tek sikinti boy
sözlenene kadar aklın neredeydi?gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
propanol cnm topuklu giydigimi hatirlamam bi amcamin dugununde giymistim. heralde sorun bende.
kizlar bn bi karar aldim bitiremiyorum kimsenin hayelleriyle oynamis olmak istemiyorum bile bile mutsuzluga gidiyorum kimse uzulmesin ben uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?