Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

hypnsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
134
39
98
Kızlar uzun zamandır forumdaki çoğu konuyu takip ediyorum son zamanlarda yazmayı çok düşündüm yargılanmaktan korktum ama fikirlerinize ihtiyacım var öncelikle rica ediyorum yardımcı olun bana anlatabileceğim tek bi kişi bile olmadığı içim mecburen buraya yazıyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldan fazla emek verdiğim sevdiğim deli gibi sevdiğim adamla 53 gün önce nişan yaptık.sevdiğine inandım çok çaba harcadım o bir yaptıysa ben bin yaptım hep o mutlu olsun diye uğraştım.üniversite döneminde biriyle birlikte olmak gibi bi hata yaptım.bana daha önce böyle bişey yaşayıp yaşamadığımı sorduğunda olmadığını söyledim o da zaten kaldıramazdım dedi aradan zaman geçti ilişkimiz ilerledikçe yakınlaştık bende ona yeni bi yalan söylemek zorunda kaldım kendim kendime zarar verdim kızlığım bozuldu dedim çok sinirlendi kabullendi zamanla birliktelik yaşadık sonrasında nişan yapacakken beni basit bi nedenle terketti sonra tekrar döndüğünde sen biriyle birlikte olmuşun dedi bende evet zorla oldu bana zorla sahip oldu dedim ama yine yalan söyledim bunun üstüne oda benden önce birileriyle birlikte olduğunu bana yaşan söylediğini itiraf etti zaman geçti hamile kaldım bana hiç bi şekilde beni istemediğini Yanımda olmayacağını söyledi kabul etmedim tek başıma doğururum dedim beni ikna edip bi şekilde aldırdık çocuğu bana o kadar psikolojik travma yaşattı ki bu süreçte tek başıma yaşadığım için hiç bir destekçim yoktu.zaman geçti biz nişan yaptık geçen bayramda, gittiği gece eve geçince beni arayıp yarın o adamı şikayet etmeye gidicez sana bunh yaptı madem bedelini ödeyecek dedi yapamazdım hem öyle bişey yoktu ailemi yaşadığım yerin küçüklüğünü söyleyerek kabul etmedim sonra terkederim seni dedi ve herşeyi anlatmak zorunda kaldım bi hata yaptım boşluğa düştüm oldu pişmanım dedim terketti beni nişanı attı aileme beni rezil etti kendi ailesine benim bütün özelimi anlattı onlara beni rezil etti tayin isteyecektim engel oldu eş durumu yapacaksın diye ona engel oldu hayatımı mahvetti gitti ve hala arkamdan konuşup benimle dalga geçiyoemuş ve ilk kez dün birinden duydum hiçbişey olmamış kadar mutluymuş sürekli gezip tozup eğleniyormuş ben o kadar kötüyüm ki bi türlü toparlanamadı etmediğim dua kalmadı unutmak için nefes alamıyorum.her hatasını kabul ettim herşeyini görmezden geldim düğünü biz yapıcaz ailen takı takmayacak maaşını alıp kredi çekicem vs herşeyini kabul ettim aileme hiçbişey söylemedin istemezler diye. Babam onca kişiye sorduğunda bi kişi bile onun hakkında iyi Bişey söylememiş onlar istemediler hep karşı çıktılar ben her konuda onun yanında oldum evet hata yaptım gençliğimde çok pişmanım o bunu dinlemedi bile.bana etmediği küfür etmediği tek bi hakaret kalmadı.o kadar iğrenç sözler etti ki giderken bu benim sevdiğim evleneceğim adam mı bile dedim ve en çok kendime kızıyorum onu hala seviyorum

Valla içim şişti okurken sen bi de yaşamışsın
İşte yalanla başlayan şeyler böyle sonuçlanıyor.
Kendi de madem o kadar namuslu idi neden senle evlenmeden önce birliktelik yaşadı?
Kurtulduğuna şükret, kimseye de açıklama yapma
Beni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi

Rica ediyorum yorum yapacaksanız empati kurarak yapın kimseye anlatamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım kimse bu durumda olmak istemez birazcık anlayışlı olun herkesin başına gelebilir
Valla bunca yalan söylemişsiniz,adam sizi dilli düdük yapmış rezil etmiş hala tutmuş aşığım diyosunuz. Sizle empati yapamıycam hiç inşallah barışırsınız işte aşık aşık yaşayın

Seviştiği kadın hamile kalınca yüzüstü bırakıp geçmişte yaşanan bir şey için bu kadar rezillik çıkaran bir adamı(!) mı seviyorsunuz hala?
Sevmek değil belki ama aklımdan aramıyorum onun için 2 yıl boyunca yapmadığım tek bişey kalmadı

Madem o hataydı neden nisanlinizla birlikte oldunuz USTELIK başkasıyla olsaydın kaldiramazdim diyen bir salakla.
O dda birliktelik yaşamış ..

Geçmişle ilgili soru sormak işe yaramıyor farkındayım , bundan sonra kimseye güvenip inanmayın.

Madem o sizi rezil ediyor , sizde ona bana iftira atıyor , kansizin teki deyin.

Valla bunca yalan söylemişsiniz,adam sizi dilli düdük yapmış rezil etmiş hala tutmuş aşığım diyosunuz. Sizle empati yapamıycam hiç inşallah barışırsınız işte aşık aşık yaşayın
Aşığım demedim ki seviyorum dedim hem içimde nefret hem öfke var Aslında bu kadar güvendiğim birinden gelen bu darbeyle ne olduğunu bile idrak edemedim olayın şokunu atlatamadım

Madem o hataydı neden nisanlinizla birlikte oldunuz USTELIK başkasıyla olsaydın kaldiramazdim diyen bir salakla.
O dda birliktelik yaşamış ..

Geçmişle ilgili soru sormak işe yaramıyor farkındayım , bundan sonra kimseye güvenip inanmayın.

Madem o sizi rezil ediyor , sizde ona bana iftira atıyor , kansizin teki deyin.
Tşekkür ederim yorumunuz için evet önceleri Benin için önemli diyen adam sonradan benim için önemli değil dedi kendisinin de yaşadığını söyledi ama beni zorla olduğu için kabul etmezdim en başından isteyerek yaptım deseydin istemezdim dedi ama bahane bu.kendisi başka bi şehirde parayla birliktekiler yaşamış

Hata ustune hata yapmissiniz.boyle bi adami hala unutamiyorsaniz aci cekmeyi seviyorsunuz sanirim

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X