yok ona güvenme zaten. mesela başka konuda geyık yaptın, ya da polemık. ama muneyle de yazısıyorsun diyelım, valla yazarken bile gıdebılırsıniçten içe subliminal mesaj var orada..açılımı ,acaba bu sefer arada kaynar mıyım mune beni affeder mi mesela asmu küsmüş muneye biz çok iyiyiz ama iş başka alışveriş başka diyip gözümün yaşına da bakmaz sağolasıca
Hahhah gerçekten ,cesur olun yaw!ulen geyik yapıp '' neyse ben yazmayım da ban yerım şimdi'' diyenler
dur cümlemiz bitsin bari hiiiiçyok ona güvenme zaten. mesela başka konuda geyık yaptın, ya da polemık. ama muneyle de yazısıyorsun diyelım, valla yazarken bile gıdebılırsın
ulen geyik yapıp '' neyse ben yazmayım da ban yerım şimdi'' diyenler
ulen geyik yapıp '' neyse ben yazmayım da ban yerım şimdi'' diyenler
mesaj kutum temız . bildirime basayım derken mesaja basmısımdur cümlemiz bitsin bari hiiiiç
Ben küsmedim yaiçten içe subliminal mesaj var orada..açılımı ,acaba bu sefer arada kaynar mıyım mune beni affeder mi mesela asmu küsmüş muneye biz çok iyiyiz ama iş başka alışveriş başka diyip gözümün yaşına da bakmaz sağolasıca
bütün gün dedikodu yapıp tam kapıdan çıkarken neyse günaha girmeyelim diyenlerle kapışır
sen değilmişsin düzeltirken yakaladın Y yesil_zeytin_ mışBen küsmedim yahoş küsmüste olabilirim
Ben hiç almadım alırsam bu ilk olacak,"yaa yine mi gri olduun,seni çok özlediik" diye profilime yorum bırakın kııız,yeni üye sayılırım,durumum yoktu anca bukadarlık üye olabildim
Az kırgın olabilirim bu aralar hissetmişsin
Iyi de göze batacak kadar guzel degilsin ki.Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Gidebilirim mi? Sen en başta gidicisin kusura bakmaben yazarım snabaşka topluma mesajın varsa alalım.gerci bende grileşebilirim :)
Bence buda uygunEski sevgiliden Ayşenaz a gelsin diyor ve gidiyorum, hayır korktuğumdan değil banlık hiç bi şeyim yok çünkü ne korkucamki
malum olmuşta olabilir aptal gibiyim bu aralarAz kırgın olabilirim bu aralar hissetmişsin
Gidebilirim mi? Sen en başta gidicisin kusura bakma
Ayyy çok teşekkür ederiim.ben yazarım snabaşka topluma mesajın varsa alalım.gerci bende grileşebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?