Ben hiç almadım alırsam bu ilk olacak,"yaa yine mi gri olduun,seni çok özlediik" diye profilime yorum bırakın kııız,yeni üye sayılırım,durumum yoktu anca bukadarlık üye olabildimSayfayı yenilemekten korkuyorum "Hata!" uyarısı görücem diye
Yok senin dediğin kocasıylan eşyalarının fotolarını atan piremsestisafir miydi
o nerede buralar damıYok o ayrı bir olay o değil
sende taktın memleketınememleketim geniştir ferahtır havadardır da insanımız geniş değil hatta dar bile sayılır öyle olunca bizle özdeşleşmesi ironik oluyor
sonra da satmıştı ya bit pazarında . baya kişi faydalanmıştıYok senin dediğin kocasıylan eşyalarının fotolarını atan piremsesti
Temiz çamaşır neyin göndeririz, tabi bizim de akıbetimiz belli değilBen hiç almadım alırsam bu ilk olacak,"yaa yine mi gri olduun,seni çok özlediik" diye profilime yorum bırakın kııız,yeni üye sayılırım,durumum yoktu anca bukadarlık üye olabildim
Buralarda galiba ilgilenmediğimden pek bilmiyorum :)o nerede buralar damı
Bunlar hep zenginlikten iştesonra da satmıştı ya bit pazarında . baya kişi faydalanmıştı
Konu geyik ve sohbet bölümüne taşınmadı mı biz ondan böyle şeapıyoruzdumune, sigara ve kahvenı al başla okumaya konuyu
neyse ben arada kaynayıp ban yemeyeyimBuralarda galiba ilgilenmediğimden pek bilmiyorum :)
Bunlar hep zenginlikten işte
ovamakomayın amaaasende taktın memleketıne
ovasından bahsettı arkadas insanından degıl
Ayak bastı parası,koğuş ağası falan onları hep öğrendim,bi mapusluk kaldı işte..Temiz çamaşır neyin göndeririz, tabi bizim de akıbetimiz belli değil
Cam kenarını tut son kez göreyim etrafı mapusa düşmeden
neyse ben arada kaynayıp ban yemeyeyimzaten küsüm mune ye iç çamaşırı konu mu kapattı, x üyeye de ban vermedi oysa kk için çok faydalı bir konuydu
hadi size kolay gelsin
içten içe subliminal mesaj var orada..açılımı ,acaba bu sefer arada kaynar mıyım mune beni affeder mi mesela asmu küsmüş muneye biz çok iyiyiz ama iş başka alışveriş başka diyip gözümün yaşına da bakmaz sağolasıcaulen geyik yapıp '' neyse ben yazmayım da ban yerım şimdi'' diyenler
Yatacak yerimiz yok böyle giderseAyak bastı parası,koğuş ağası falan onları hep öğrendim,bi mapusluk kaldı işte..
Olur ben ayarlarım üst ranzayı falan ne de olsa,sen rütbelisin..
"Profilime bak"fotoğraf mı var kaçıncı sayfada?
Konu sahibinin profilinde fotosu parlıyor çok ayıp nasıl farkedemezsiiinnnfotoğraf mı var kaçıncı sayfada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?