Müdürüm yemez bu irem derici ağızlarınıo kadar vahim haldeyim desene..ulan az bi destek cıkın bana zalimler
Müdürüm yemez bu irem derici ağızlarını[/QUOTE
sattın beni lan hemen
Ayyy çok teşekkür ederiim.Tüm şartlar oluştu,profil mesajları,ranza,koğuş ağası, bi mapusluk kaldı, hayırlısı..
ağzın irem dericimtraksa sen daha çok ban yersino kadar vahim haldeyim desene..ulan az bi destek cıkın bana zalimler
Kim o ya kulagima soylesenizesürekli kocası ve üst düzey arabası, eviyle fotoğraf atan üye miydi o
Bence siyaseti acmaya gidiyor. Sence? Bence öylesizce mune şuan ne yapıyor?
Kim o ya kulagima soylesenize
Bu arada soylemis miydim ben de cok guzelim
Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisimbende bilmiyormuşum safirdi benim tahminim değilmişbende en az senin kadar güzelim bu arada kayıtlara geçsin litfen
Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisimŞimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum. Benden haber alamazsaniz polise haber verin
Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisimŞimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum?. Benden haber alamazsaniz polise haber verin
bende bilmiyormuşum safirdi benim tahminim değilmişbende en az senin kadar güzelim bu arada kayıtlara geçsin litfen
Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisimŞimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum?. Benden haber alamazsaniz polise haber verin
Adini cok soyleyince geliyormus.Kızlar şaka maka Mune'nin başına bir şey gelmiş olmasın korkmaya başladım çok uzun süre barındık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?