Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Konu sahibi hem resmime bakin anlarsiniz diyorsun. Hem konunun guzelligime getirilmesinden biktim artik diyorsun. Sen resmime bakin demeden kimse senin guzelligine birsey demediki.

Kendin calip kendin oynuyorsun.

Nisanlinin gelip adama kafa atmasida hosuna gitmis belli.

Tamam anladik herkes senin pesinde kimse senin guzelligini cekemiyor. Baska vermek istedigin mesaj kaldi mi?

bende bilmiyormuşum safirdi benim tahminim değilmiş bende en az senin kadar güzelim bu arada kayıtlara geçsin litfen
Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisim Şimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum?. Benden haber alamazsaniz polise haber verin

Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisim Şimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum. Benden haber alamazsaniz polise haber verin

adresi özelden atayım sen karakoldan sonra direkt bana sığın mor ofiş kadın sığınma yuvası

Benim kadar guzel olabileceğini hic sanmıyorum bebisim Şimdi kocama mesaj atcam eski sevgilimle yasanmisliklarin hatırına bulusmak istiyorum. Bakalım ne kadar paylasilamiyorum?. Benden haber alamazsaniz polise haber verin

laan bi güldüm ofis sallandı cok tatlısın bee

bu ne rahatlık çok şaşırıyorum ben bunları okuyunca ama herkesin kendi hayatı sonuçta..
öncelikle şunu söyliyim birinden ayrıldıysan evet onu çıkarıp atmalısın hayatından silmelisin ölmüş gibi olmalı.Merak etmek filan bunlar bana hiç normal gelmiyo, eski sevgili ile buluşmak zaten ayrılık yada boşanma sebebi bence
nişanlın çok kıskanç filan değil az bile tepki vermiş bence

bende bilmiyormuşum safirdi benim tahminim değilmiş bende en az senin kadar güzelim bu arada kayıtlara geçsin litfen

Yok yok o değilll

Hahahaahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…