Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Eski sevgiliyle görüşmek konusunda yapılan olumsuz yorumlara çok katılmıyorum ben. Belki uzun yıllar birlikte hayatı paylaşıyor, onunla buyuyorsun. Hayatının bir dönemi elbette. Merak etmekte görüşmek istemekte haklısın. Bunu nişanlınla paylaşmak çok doğru karar olmuş öncelikle. Bazı şeyleri olmamış yaşanmamış saymak mümkün değil. Sonuçta sevgiye dair bir şeyler de kalmadiktan sonra bunun sorun edilmemesi taraftarıyim. Kişiler sınırlarını bildikten sonra.
Evet nişanlin haksız burada. Seni İncitmek istemediğim için kötü bir şey söylemeyim ama ikiniz de sakinlesince bunu medeni bir şekilde konuşmaya çalış.
"Ben senden bir şey gizlemedim rahatsızlık duyacaksan keşke izin vermeseydin. Beni böyle bir duruma düşürdüğün için sana çok kirginim" demen yeterli.
Eski erkek arkadaşına da gelince, bir özrü hak ediyor. Özür dileyip, konuyu kapat ve bir daha da görüşme bence. Bu olaydan sonra zaten sağlıklı bir iletişim kuramazsiniz.

şu benim memleketi bu işlere alet etmeyi bi bıraksak gördüğüm an yorumdan kesiliyorum

Ama hakikatten baya geniş, bir kez geçtik oradan gözünün gördüğünce düzlük, genişlik maşallah. Tıpkı bazılarının mezhep genişliği gibi.

Eski sevgilinizin bir art niyeti olup olmadığını bilemem ama bu olayın esas mağduru o ve sonrasında da sizsiniz.
Nişanlınız sonuna kadar haksız ve atar tutar yanı yok.Görüşmenize onay verip sonra içindeki öfkeyi şiddeti kusması bence önemlidir.Öfke kontrolü olduğu noktasında ciddi belirtidir bence.
Yarın evlendiğiniz de bir sorun yaşadığınızda böyle patlamaların olmayacağı noktasında emin olmaya çalışın.
Size hata olarak yükleyecek bir durum göremedim.mesajlarını görmemiş olabilirsiniz.madem size güvenip tanıyordu görmediğinizi tahmin edebilirdi.Yada arayabilirdi.nişanlınız modern olmaya çalışan klasik kıskanç ve biraz da kontrolsüz bir erkek sanki.
Ben olsam özür dilemeyi bırakın samimi pişmanlığını ve özrünü görmeden nişanlımla konuşmaz hatta ayrılırdım.Şiddet ve ihanetin affı yoktur bana göre.
İlişkinize şans verip vermemek size bağlı sorgulamıyorum ama şiddet ve öfke konusunda dikkat edin,tekrarı durumunda sizi kaybedeceğini net bir şekilde anlatın,anlamasını sağlayın.

Eski sevgili yerinde olsam darp raporu alır dava açarım en temizi. Nişanlısın eski sevgili ile buluşmak nedir nişanlının buna izin verip sonra gelip saldırması nedir ? Sanki plan yapmışsın gibi yaptın demiyorum ama dışardan öyle gözüküyor

Ama hakikatten baya geniş, bir kez geçtik oradan gözünün gördüğünce düzlük, genişlik maşallah. Tıpkı bazılarının mezhep genişliği gibi.
memleketim geniştir ferahtır havadardır da insanımız geniş değil hatta dar bile sayılır öyle olunca bizle özdeşleşmesi ironik oluyor

Sen eski sevgilinin ne yaptığını merak ettiysen,yeni nişanlın da eski sevgilinle ne yaptığını merak etmiş olabilir......sahi şaka mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…