Nişanlım eski sevgilime kafa attı

İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü
Fotografinizda gorulmesi gereken ne varki siradan bir insan...
Tersten dusunun nisanaliniz eski sevgilisyle bulusaydi sohbete dalip attiginiz mesaji bile gormeseydi ne hissederdiniz.bunlar siz guzel oldugunuz icin(siradan bir guzellik abartili bir guzelliginiz yok)
Gelmiyor davranis bozuklugunuzdan dolayi geliyor.
Herkeisn bir unvani var bekar,nisnali,evli gibi davranislarinizi buna gore ayarlamalisniz.

Siz dost kalmayı, ilişkinin kalitesini çok yanlış anlamışsınız.
Dost neden kalmak zorundasın? Aynı ortamı mı paylaşıyorsunuz, aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz, evlendiniz boşandınız da ortada çocuklar mı var da medenice dost kalalım da ilişkimizin kalitesi belli olsun diyorsunuz?! Ortada paylaşılacak ortak bir alan yoksa dost kalmak zorunda değilsiniz. İlişkinizin kalitesi de ayrılırken belli olur; kavga gürültüyle ayrıldığın ilişki, yıllar sonra dost olunca kaliteli olmuyor.

Kayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse de

İnsanların dertleriyle alay edeceksen yorum yazmaya zahmet etme lütfen. Normalde bana söyleyecek hep bir şeyn oluyo zaten biliyorum ama laf sokmak için insanların zor duruma düşmelerini beklemen çok yazık

İlk defa sana dalga geçmeden düzgün bi yorum yaptım...
Sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun hiçç

Kayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse de
Ablacım sizi tanımayan etmeyen birini niye rahatsız etsin kv niz ile iyi anlaşmak? Evet herkes sizi kıskanıyor. Kıskanılacak bir özelliğiniz olsa keşke ama burada herkes size gülüyor farkında değil misiniz?

Paranoid şizofren olabilirsiniz bence bir doktora görünün, kesinlikle dalga geçmiyorum. Ciddiyim.

Nisanlin kafa atana kadar Yuh nasil bi mide varmis dedim ki kafa attigini görünce iste bu dedim ben bi bayan olarak izin vermesini kiniyorum birbirimizi cok seviyoruz diyorsunuz ya önce onu bi sorgulayin sevginizi bi diğer konu nisanli boyle biseye izin veriyorsa planları vardır yarin obur gün de o cafelerde buluşmak istiycektir ve ben zmninda sana izin verdim sen de sus otur çiçektir konuyu nerden tutsak elimde kaliyo yahu

Keşke fark etse. Eğer eğlenmek için konu acmiyorsa ciddi anlamda psikolojik sorunlari var bence de..
Kendini dünya güzeli sanmalar herkes kiskaniyor beni demeler çok tuhaf bir ruhsal durumu var.

Bence hatalısınız
Şey mi vardı görüşecek derler ya öyle.
Neyini merak ettiniz anlamadım.
Diyelim ki sizden sonra X firmasında işe girdi.
Eeee. Bunun size faydası ne?
Ya da diyelim ki sizden sonra kaza geçirdi ameliyat oldu.
Eeee?

Yani ne öğrenebilirdiniz ki hayatınızı etkileyecek exinizden..
Boşu boşuna nişanlınızı suçlamayın. Haklı olan o bence.
Telefonuma bile bakamayacak kadar kendinden geçmiş eski sevgilisini görünce diye düşünmüştür muhtemelen

Yalnız bütün yorumlara şöyle bir göz attım da
Cidden yuh diyorum bazılarına
Kadının namusuna bile dil uzatmışlar.

Bana göre de ters eski sevgiliyle buluşmak.
Ama demek ki onlara göre değil.
Sizden olmayanları etiketlemeye ne meraklısınız yahu.

oyun oynadığını sanıyor. eski erkek arkadaşıyla görüştü ki hala unutulamadığını hissetmek istedi. nişanlısını bu pozisyona soktu ki peşinden koşulan kız olmak istedi. karşısındaki erkekler saf değil. hele nişanlısının evlenince ondan sağlam intikam alacağını düşünüyorum. kızımız kendini baya zeki sanıyor. eski konularına baktım üşenmedim şimdi bak bi sen de. özellikle yüzük konusunu

Ayşe hanım bir türlü hatalarınızı kabul etmeme bir durumunuz mevcut.

Sürekli kendinizi kanıtlama çabasındasınız. "Ben dünyanın en güzel kadınıyım veya ÖSS de ilk 1000'e girdim" gibi...

Burda bir konu açmışsınız biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz ama siz burda sanki herkes size cephe almış gibi cevaplar veriyorsunuz. Bu tavırlarınız hoş değil gerçekten.

O zaman dört dörtlük bir hayatınız varsa neden dert paylaşıyorsunuz burda anlamış değilim açıkcası.

Ben konunuzu okuduğumda sizinle fikrimi paylaştım ve burda neden tepki aldığınıza dair anlam verememiştim çünkü sadece konunuzu okumuştum yorumları ve geçmişte ki konularınızı bilmiyordum.

Fakat okuduktan sonra şöyle bir kanıya vardım bence siz hayatınızda olan herşeye bir mola vermelisiniz ve piskolojinizi düzeltmeye çalışmalısınız. Kendinizi kanıtlama peşindesiniz ve paranoyaklık ta seziyorum biraz çünkü herkesin sizi kıskandığınızı düşünüyorsunuz ve herkes size düşmanmış gibi insanlara düşmanca davranıyorsunuz.

Sağlık açısından düzeldikten sonra nişanlınızla çok daha mutlu olacağınıza eminim.

Başarılar dilerim,

O yüzük konusunu hiç bilmiyorum bi bakayım Konunun başında yorum yapmak istememiştim de sonra kızın cevaplarına bi baktım dünya benim etrafımda dönüyor modunda dayanamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…