- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
ofis benzetmiş ama o kişi değil..
Fotografinizda gorulmesi gereken ne varki siradan bir insan...İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü
Benden mi saklıyonuz
Bence her şeye ragmen dost kalabilmek bir ilişkinin kalitesini gösterir. Ben yaşanan yaşandı düzeyli bir arkadaşlıgımız olabilir diye düşündüm. Bir ilişki bitti diye her şeyi koparıp atmalı mıyız
Kayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse deBi z
Bi konuda kv ve kp ile anlasamayan sorun yasayanlara laf sokuyordun hani sen kvyi kpyi cok severdin diye..Sen once nisanlini sevmeyei ogren ,ona sadik kalmayi ogren sonra anasini babasini seversin..
Sen daha nisanliyla sevgiliyi ayirt edemiyorsun karistiriyorsun bide kv ile kp mi seveceksin hadi bu durumu kv ile kp ye anlat onlar da senin gibi sevceklerimi seni
İnsanların dertleriyle alay edeceksen yorum yazmaya zahmet etme lütfen. Normalde bana söyleyecek hep bir şeyn oluyo zaten biliyorum ama laf sokmak için insanların zor duruma düşmelerini beklemen çok yazık
Ablacım sizi tanımayan etmeyen birini niye rahatsız etsin kv niz ile iyi anlaşmak? Evet herkes sizi kıskanıyor. Kıskanılacak bir özelliğiniz olsa keşke ama burada herkes size gülüyor farkında değil misiniz?Kayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse de
Ablacım sizi tanımayan etmeyen birini niye rahatsız etsin kv niz ile iyi anlaşmak? Evet herkes sizi kıskanıyor. Kıskanılacak bir özelliğiniz olsa keşke ama burada herkes size gülüyor farkında değil misiniz?
Paranoid şizofren olabilirsiniz bence bir doktora görünün, kesinlikle dalga geçmiyorum. Ciddiyim.
Oss'de ilk bine girince insan ne kadar istese de issiz olamiyorayyyy bayılcam :)) evde yaz dızılerı ızleyıp üzüm yiyosun yavrum ne yogunlugu yaarada sudoku oyna da zekana zeval gelmesin
Oss'de ilk bine girince insan ne kadar istese de issiz olamiyor
Olabilir canim doktor da degilim zaten:)biz o ilk 1000e giren zekandan kalıntılar dahi göremediysek,varlığı şüpheli olabileerrr miğğğ :)
Olabilir canim doktor da degilim zaten:)
Ozur dilerimm her seye yeniden baslayalim mi??İlk defa sana dalga geçmeden düzgün bi yorum yaptım...
Sen benim kıymetimi hiç bilmiyorsun hiçç
Biraz eski mesajlarimi karistirsan anlarsin meslegimi de bosver
ilaaaahi ayşenaz..varlığın renk kattı bize
oyun oynadığını sanıyor. eski erkek arkadaşıyla görüştü ki hala unutulamadığını hissetmek istedi. nişanlısını bu pozisyona soktu ki peşinden koşulan kız olmak istedi. karşısındaki erkekler saf değil. hele nişanlısının evlenince ondan sağlam intikam alacağını düşünüyorum. kızımız kendini baya zeki sanıyor. eski konularına baktım üşenmedim şimdiKimseyi yargılamak istemem ama adım gibi eminim eski sevgilisiyle görüşmeye gitmesinin sebebi, eski sevgilisinin ona geri dönmek isteyeceğini falan düşünmesi. Lisedeyken böyle bi arkadaşım vardı. Hocaların bile kendisinden hoşlandığını düşünürdü. Allah var güzel kızdı da güzellikle bitmiyor
O kadar fotoğraf falan demişsiniz bi baktım da fotoğrafına öyle ahım şahım bir güzelliği de yok sokağa çıksam en az 10 tane görürüm aynı tipten insanBu ego nerden geliyor vallahi merak ediyorum artık
oyun oynadığını sanıyor. eski erkek arkadaşıyla görüştü ki hala unutulamadığını hissetmek istedi. nişanlısını bu pozisyona soktu ki peşinden koşulan kız olmak istedi. karşısındaki erkekler saf değil. hele nişanlısının evlenince ondan sağlam intikam alacağını düşünüyorum. kızımız kendini baya zeki sanıyor. eski konularına baktım üşenmedim şimdibak bi sen de. özellikle yüzük konusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?