Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Kalmamış arkadaşı bence izlenimim o yönde.
Çok dandik konularda bile tepkiden korksa da konu açıyor bu konuda olduğu gibi.
Herkesten güzelim herkes kiskaniyor kafasını muhtemelen tüm arkadaslarina uyguladığından çevresinde kimse kalmamış burada dertleşmeye çalışıyor.
Ufacık şeyler için bile konu açması dertlesek arkadaşı kalmamış izlenimi verdi bana.
Hatta eski sevgiliyle konuşmak için bu kadar ısrar etmesi de konuşacak insan arayışı gibi geliyor çok yalnız bir insan şişkin egosu yuzunden. Bu yalnızlığını annecim annecim dediği kayınvalide adayı ve nişanlısı kesmiuor buraya ve eski sevgililere dayanıyor sanki.

Aynen benim de vardı lisede işte. Kız o kadar güzeldi ki boyu posu fiziği yüzü. Ama etrafındaki herkes ona aşık zannediyordu. Hatta sürekli işte şu hocayla öpüştük, bu hocayla buluştuk gibi şeyler anlatıyordu. Hocalar evliydi bir de. Ciddi anlamda psikolojik bir sorun bu. Kendini beğenmemek ne kadar psikolojik problemse, kendini fazla beğenip dünyada tekmiş gibi görmek de o kadar psikolojik problem. Umarım kendini düzeltir, bu şekilde hayatı hiç iyiye gitmeyecek.

Vallahi ben olsam nişanlının yerinde seni göndermezdim buluşmaya. O da gönderip pişman olmuş belli ki, sana da kıyamıyor diye kafayı çocuğa atmış. Hoş davranışlar değil bunlar ama nişanlına kızamadım. Ben de öyle bir tavır sergilerdim çünkü ne yalan söyleyeyim.

haklısın son cümlendeki olayı bende farkettim. daha evlenmeden annecim diye bahsetmesi beni şaşırttı. aslında farkında değil nişanlısı onu bıraktığında daha da boşluğa düşecek. kimse kendini öven kıskandırmaya çalışan insanı sevmez. konu sahibinin biraz kendini toplaması lazım

Yuzugun akibeti ne oldu diye mesaj atti bazi uyeler o yuzden geri dondum. Neyi kazanayim bu yuzugu takmasam da nisanlim en guzellerini bana alir zaten derdim yuzuk degil. Ay konuyu gorumcem bile kapatti siz kapatamadiniz yuzugumun derdi herkesi gerdi resmen

Öteki konusundan bir mesajı bu. Yani orda bile yüzüğünün kıskanıldığını düşünmüş, gönderme yapıyor nişanlım en güzellerini alır diye. Allah yardım etsin ne diyeyim

tabii ki. evlilikte de güzellik çok önemli olmuyor. biyerden sonra anlaşmak bin kat daha önemli oluyor. böyle giderse evlendiğinde de kocası çok sabretmez. yani kimse sabretmez kendini bulunmaz hint kumaşı misali dolaşanlara

Bence bastan izin vermesi yanlis kiskandigi belli. Ama sirf sana guvendigini gostermek icin yapmis gibi geldi bana. Kiskancligindan falan sikayet ettiysen belki. Yada hissettirdiysen. Sonrasinda kiskana kiskana bulusmaniza izin vermis. Ve sen mesaji gormeyince patlamis .s bence buyumesin konu

çok sevdiğim düşüncelerine çok değer verdiğim bi kadın var işyerinde yaşca büyük olduğu için arkadaşım diyemedim ama yaşıt olsak dostum diyebileceğim bi insan hep der ki bi insan hangi konu hakkında çok konuşuyorsa bil ki o tarafta bi eksiği vardır
mesela işyeri için çok yoğunum çok çalışıyorum aman şöyle aman böyle diyen tiplere bi bakıyoruz ki sürekli dedikoduda sürekli muhabbette gırgırda
ya da ay çok mutluyum ay şöyle ay böyle tavrındakileri duyuyoruz ki mesela kocasıyla araları açık
konu sahibinin de durumunun tam olarak bu olduğunu düşünüyorum ben
çok konuşarak açığını kapatmaya çalışıyor

bişeyler planladı ama olmadı. elinde patladı. ne olduğunu yazsa daha çok yardımcı olacaz aslında. bi insan niye nişanlısıyla çok mutluyken eskiyle buluşup konuşma ihtiyacı duyar ki

bişeyler planladı ama olmadı. elinde patladı. ne olduğunu yazsa daha çok yardımcı olacaz aslında. bi insan niye nişanlısıyla çok mutluyken eskiyle buluşup konuşma ihtiyacı duyar ki
evet bu açıdan düşünmedim demek ki aslında bu çooookkkk kıskanılan çiftte eksik birşeyler var ki kız merakına yenilmiş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…