- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Biraz eski mesajlarimi karistirsan anlarsin meslegimi de bosver
Kimse konu sahibinin namusuna laf atmadı hanımefendi. Kendisi durduk yere benim kadar namuslusunu bulamaz nişanlım falan dedi. Millet de güldü açıkçası.Yalnız bütün yorumlara şöyle bir göz attım da
Cidden yuh diyorum bazılarına
Kadının namusuna bile dil uzatmışlar.
Bana göre de ters eski sevgiliyle buluşmak.
Ama demek ki onlara göre değil.
Sizden olmayanları etiketlemeye ne meraklısınız yahu.
Bakis acisini degistirmene gerek yok kim oldugumu iyi anla yetermesleğini sormadım ki :) ne garip bi kızsın yahu..illa beni inceleyin merak edin imajı verıyosun :) banane ister prof ol ister işsiz :) yazdıkların sana olan bakış açım da gram oynama yaptırmayacak nasılsa...
bak bak şimdi de ilk 1000 e girdim yazdı :))O yüzük konusunu hiç bilmiyorum bi bakayımKonunun başında yorum yapmak istememiştim de sonra kızın cevaplarına bi baktım dünya benim etrafımda dönüyor modunda dayanamadım bende
Bakis acisini degistirmene gerek yok kim oldugumu iyi anla yeter
Ohoo bin yil oldu ben Ankara'ya doneli. Daha guclu argumanlarla gelinKonu sahibi okullar kapandı siz memleketinize dönmediniz mi?
Nişanlınız okuduğunuz şehirde yaşıyordu.
Nasıl oldu da buluştuğunuz kafeye gelebildi?
Ooo hipotalamus falan... Bakis acisiyla alakasi yok ama soyleyim de o bolgeninburda nedense heeeeeeeeeeerkes senin hakkında belli bir bakış açısı elde ettiler zaten.sen yorma o minik hipotalamusunu :)
kendisini övmesini durduramıyoruz efendimburda nedense heeeeeeeeeeerkes senin hakkında belli bir bakış açısı elde ettiler zaten.sen yorma o minik hipotalamusunu :)
Kimse konu sahibinin namusuna laf atmadı hanımefendi. Kendisi durduk yere benim kadar namuslusunu bulamaz nişanlım falan dedi. Millet de güldü açıkçası.
Bazı yorumlar evet dediğiniz gibi sertti ama konu sahibi beş katıyla karşılık verdi emin olun.
bak bak şimdi de ilk 1000 e girdim yazdı :))
Ooo hipotalamus falan... Bakis acisiyla alakasi yok ama soyleyim de o bolgenin
KoptumOhannes ne diye ciddi ciddi google'da arama yaptım. Eski Mısır da güzellik tanrıçası falan mı acep diye.
Bildiğin hamburger markası çıktı ya la...
Eki Görüntüle 1869053
işine geliyo böylesi. benim de arkadaşım vardı karakter olarak benziyor. yani istiyor ki herkes peşinden koşsun. sevgilisi arkadaşları herkes. ben de biyerden sonra görüşmeyi kestim. yani bana bile naz yapıyordu falan. konu sahibi de ona benziyor. böyle devam ederse etrafında kimse kalmayacak.Gerçekten psikolojik sorunlarınız olduğunu düşünüyorum Ayşe hanım. İsterseniz başbakanın kızı olun, isterseniz dünyanın en zeki insanı olun. Bu egoyla hiçbir yere varamazsınız. Buradaki insanlar size yardım etmeye çalıştıkça, itici konuşma tarzınızla bu hale siz getirdiniz hepimizi. Bize ne yahu sizin kim olduğunuzdan, güzel olup olmadığınızdan veya ilk 1000e girip girmediğinizden ? Bir an önce kendinize gelmeniz dileğiyle.
Ohoo bin yil oldu ben Ankara'ya doneli. Daha guclu argumanlarla gelin
Normal bir soruya bile saldırganca cevap veriyorsunuz. Direkt savunmaya geçip daha güçlü argümanlar ile gelin yazmışsınız. Açık oturum yapmıyoruz burada soruyu soran arkadaş da argümanla falan değil dümdüz soruyla gelmiş.Ohoo bin yil oldu ben Ankara'ya doneli. Daha guclu argumanlarla gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?