Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Kesinlikle doğru.

Nişanlanmışsın evlenceğin adama ben eski sevgilimle buluşacağım dedin ve kabul etti.Yanii zaten böyle bir şeyi baştan her iki tarafında kabul etmesi yanlış ve malum olduğu üzere yanlış yanlışı doğurmuş.Zaten ne yaparsa yapsın adı üstünde eski sevgili napcanki görüşüpte şimdi belkide nişanlıda eski olacak gereksiz risk almışsın.

bişeyler planladı ama olmadı. elinde patladı. ne olduğunu yazsa daha çok yardımcı olacaz aslında. bi insan niye nişanlısıyla çok mutluyken eskiyle buluşup konuşma ihtiyacı duyar ki
Belki nişanlısı bu muazzam güzelliği yeterince övmüyordur, biraz da eski sevgilim övsün diye şeapmıştır

Tek kelimem gecmedi konuyu acarken fizigimle ilgili. Konu donuuup dolasip geldi buralara. Ben sadece derdimi anlattim.
Ilginc ya her seferinde bana derdimi unuttuyorsunuz bu kadar konudan saparak sirf bu yuzden bile herkese tesekkur ederim

Tek kelimem gecmedi konuyu acarken fizigimle ilgili. Konu donuuup dolasip geldi buralara. Ben sadece derdimi anlattim.
Ilginc ya her seferinde bana derdimi unuttuyorsunuz bu kadar konudan saparak sirf bu yuzden bile herkese tesekkur ederim

Kız biz senin güzelliğini konuşuyorduk ne ara olay fiziğine geldi

Sizden korkulur gercekten. Bu cevaplari yazdigim uyelerin yorumlarina bakarsaniz neden yazdigimizi da anlarsiniz. Ama herkesten ilk 1000lik performans bekleyemeyiz siz de haklisiniz

Kimse namusuma laf atmadi mi? Okuma yazmaniz yok galiba. Kocani aldatirsin sen diyen bile oldu. Bu kadar namus meraklisi insanlar boyle konusarak kendi hayatlarindaki iffet eksigini mi kapatmaya calisiyorlarsa artik...

Sizden korkulur gercekten. Bu cevaplari yazdigim uyelerin yorumlarina bakarsaniz neden yazdigimizi da anlarsiniz. Ama herkesten ilk 1000lik performans bekleyemeyiz siz de haklisiniz

Kız Allah seni ne yapmasın hala ilk 1000lik performans diyorsun ya Allah'tan ilk 1000e girmemişim de senin gibi olmamışım

ondan da bahsedın dıyor

Bir de onu kaldıramiyciiiim

Kız Allah seni ne yapmasın hala ilk 1000lik performans diyorsun ya Allah'tan ilk 1000e girmemişim de senin gibi olmamışım

Bir de onu kaldıramiyciiiim
yalnız konu sahıbı cok zekı
az önce prolıne gırıp baktım senın eskı konularını okuyordu
bir yerlerden vuracak

Ahahahhahahh en bayıldığım sahnelerden biri ofiste kahkaha attım

Valla dayanamadım ben de gülüyorum deminden beri kendi esprime gülüyorum bu konu beni hiç iyi yerlere götürmüyor

yalnız konu sahıbı cok zekı
az önce prolıne gırıp baktım senın eskı konularını okuyordu
bir yerlerden vuracak

İlk 1000'e girmiş çünkü zeki tabi Ban yemedik hala o yüzden mutluyum vursun gelsin bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…