- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Kesinlikle doğru.çok sevdiğim düşüncelerine çok değer verdiğim bi kadın var işyerinde yaşca büyük olduğu için arkadaşım diyemedim ama yaşıt olsak dostum diyebileceğim bi insan hep der ki bi insan hangi konu hakkında çok konuşuyorsa bil ki o tarafta bi eksiği vardır
mesela işyeri için çok yoğunum çok çalışıyorum aman şöyle aman böyle diyen tiplere bi bakıyoruz ki sürekli dedikoduda sürekli muhabbette gırgırda
ya da ay çok mutluyum ay şöyle ay böyle tavrındakileri duyuyoruz ki mesela kocasıyla araları açık
konu sahibinin de durumunun tam olarak bu olduğunu düşünüyorum ben
çok konuşarak açığını kapatmaya çalışıyor
Belki nişanlısı bu muazzam güzelliği yeterince övmüyordur, biraz da eski sevgilim övsün diye şeapmıştırbişeyler planladı ama olmadı. elinde patladı. ne olduğunu yazsa daha çok yardımcı olacaz aslında. bi insan niye nişanlısıyla çok mutluyken eskiyle buluşup konuşma ihtiyacı duyar ki
Oyle bir erkek yok zaten. Oyle bir kadin da yok. Bu olay ihtimal dahilinde degileski sevgilimle bulusmama bişi demeyen erkegı terk ederım ben
Tek kelimem gecmedi konuyu acarken fizigimle ilgili. Konu donuuup dolasip geldi buralara. Ben sadece derdimi anlattim.siz kıskanıldığınızı düşünerek mi tatmin oluyosunuz acaba?
hastalıklı bi ruh hali bence bu.
ben de konularınızın kurmaca olduğunu düşünmeye başladım.
her konu içeriği ben mükemmelim herkes hayran, allam ne güzelim ya çıldırcam tarzı açılmış gibi.
Tek kelimem gecmedi konuyu acarken fizigimle ilgili. Konu donuuup dolasip geldi buralara. Ben sadece derdimi anlattim.
Ilginc ya her seferinde bana derdimi unuttuyorsunuz bu kadar konudan saparak sirf bu yuzden bile herkese tesekkur ederim
Sizden korkulur gercekten. Bu cevaplari yazdigim uyelerin yorumlarina bakarsaniz neden yazdigimizi da anlarsiniz. Ama herkesten ilk 1000lik performans bekleyemeyiz siz de haklisinizGerçekten psikolojik sorunlarınız olduğunu düşünüyorum Ayşe hanım. İsterseniz başbakanın kızı olun, isterseniz dünyanın en zeki insanı olun. Bu egoyla hiçbir yere varamazsınız. Buradaki insanlar size yardım etmeye çalıştıkça, itici konuşma tarzınızla bu hale siz getirdiniz hepimizi. Bize ne yahu sizin kim olduğunuzdan, güzel olup olmadığınızdan veya ilk 1000e girip girmediğinizden ? Bir an önce kendinize gelmeniz dileğiyle.
ondan da bahsedın dıyorKız biz senin güzelliğini konuşuyorduk ne ara olay fiziğine geldi
Kimsin?
Kimki acaba
Konu sahibine kimsin sen diyince aklıma geldiKimsiiin seeen kimsiiiiin çık dışarıııııı
Kimse namusuma laf atmadi mi? Okuma yazmaniz yok galiba. Kocani aldatirsin sen diyen bile oldu. Bu kadar namus meraklisi insanlar boyle konusarak kendi hayatlarindaki iffet eksigini mi kapatmaya calisiyorlarsa artik...Kimse konu sahibinin namusuna laf atmadı hanımefendi. Kendisi durduk yere benim kadar namuslusunu bulamaz nişanlım falan dedi. Millet de güldü açıkçası.
Bazı yorumlar evet dediğiniz gibi sertti ama konu sahibi beş katıyla karşılık verdi emin olun.
Sizden korkulur gercekten. Bu cevaplari yazdigim uyelerin yorumlarina bakarsaniz neden yazdigimizi da anlarsiniz. Ama herkesten ilk 1000lik performans bekleyemeyiz siz de haklisiniz
ondan da bahsedın dıyor
Konu sahibine kimsin sen diyince aklıma geldiKimsiiin seeen kimsiiiiin çık dışarıııııı
yalnız konu sahıbı cok zekıKız Allah seni ne yapmasın hala ilk 1000lik performans diyorsun yaAllah'tan ilk 1000e girmemişim de senin gibi olmamışım
Bir de onu kaldıramiyciiiim
O sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)yalnız konu sahıbı cok zekı
az önce prolıne gırıp baktım senın eskı konularını okuyordu
bir yerlerden vuracak
Ahahahhahahh en bayıldığım sahnelerden biri ofiste kahkaha attım
yalnız konu sahıbı cok zekı
az önce prolıne gırıp baktım senın eskı konularını okuyordu
bir yerlerden vuracak
konunun başında güzellik mevzusu ile ilgili birine yapmıstınO sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?