- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Sual 2) bu nisnalin esip gurluyordu baska konuda simdi nasil izin verdi gorusmene eskis evgilinleAynen dondum okulum var zaten
Sen kendini inandırmışsın daha ben ne diyim.bide yok kutsal meslek filan.sanki ben mesleğine bişey dedim.yalnız gece gece iyi eğlence oldun bize okuyup okuyup gülüyoruzCanim hayirdir arguman bulamadin doktor olmadigima dair galiba
Sevgilisi öyle tapıyor ki ayşenaz hanımefendi saçını süpürge ediyor
Kız aşkolsun ya sabahtan beri kıskandığımızı belli etmiyorduuukk bizz
Ayh yoruldum resmenSual 2) bu nisnalin esip gurluyordu baska konuda simdi nasil izin verdi gorusmene eskis evgilinle
Hemcinslerimizin ismini boyle cirkin sekilde kullanmak cok yanlisPolemige girmeyeyim diyorum ama sabrim tasti.
Konu sahibi kezban kime denir? nasil kezban olunur? Kezbanlik hakkinda bilinmeyenler konularinda bugun bizi iyice aydinlattin sagol.
Doktormusta ilk 1000 ne girmiste miş miş mişte muş muş muş.
Dogrudur doktorsundur. Kezban olmak doktor olmaya engel degil ya.
Hemcinslerimizin ismini boyle cirkin sekilde kullanmak cok yanlis
Insanlari rencide etmeyelim. Kezban ismi annenizin de olabilirdi sizin de olabilirdi. Biraz dikkat edin.
Hemcinslerimizin ismini boyle cirkin sekilde kullanmak cok yanlis
Insanlari rencide etmeyelim. Kezban ismi annenizin de olabilirdi sizin de olabilirdi. Biraz dikkat edin.
Kimin eli kimin cebinde belli degilAyh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.
Iyi aksamlar efenimBoyle bir cevap gelecegini biliyordum.
Sorun isimde degil. O isinle anlatilmak isteneni anladin sen.
Neyse polemige girmeyecegim.
Size iyi aksamlar.
Kız aşkolsun ya sabahtan beri kıskandığımızı belli etmiyorduuukk bizz
Tam sana yakisir bir cevap. Sifir zeka, gizliden hakaret ve asagilama.Kimin eli kimin cebinde belli degil..
Tam sana yakisir bir cevap. Sifir zeka, gizliden hakaret ve asagilama.
Masallah.Bilakis bence güzel oldu sizin gerçek yüzünüzü göstermek açısından. En azından gizliden demiş - ki bana göre durumu özetlemiş hakaret yok- ama siz maşallah kusmuşsunuz içinizdekileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?