Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Ya bazen öyle çelişiyorsun ki diyorum bu kız kıskandırmaya çalışmak için sallıyor ne kadar nişanlın izin de verse buluşmak ne saçmalıktır yahu ? Eski sevgili bu bir mazi var ortada bunu sevgilinin sana yaptığını düşün o da kız arkadaşı ile buluşsa ne olur ne bileyim bu bana genişlik gibi geliyor biraz.

Sual 2) bu nisnalin esip gurluyordu baska konuda simdi nasil izin verdi gorusmene eskis evgilinle
Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.

Polemige girmeyeyim diyorum ama sabrim tasti.

Konu sahibi kezban kime denir? nasil kezban olunur? Kezbanlik hakkinda bilinmeyenler konularinda bugun bizi iyice aydinlattin sagol.

Doktormusta ilk 1000 ne girmiste miş miş mişte muş muş muş.

Dogrudur doktorsundur. Kezban olmak doktor olmaya engel degil ya.

Hemcinslerimizin ismini boyle cirkin sekilde kullanmak cok yanlis
Insanlari rencide etmeyelim. Kezban ismi annenizin de olabilirdi sizin de olabilirdi. Biraz dikkat edin.

Insanlari rencide etmeyelim. Kezban ismi annenizin de olabilirdi sizin de olabilirdi. Biraz dikkat edin.

İnsanları rencide etmeyelim diyen insan daha demin bana 1000000 bile olamadınız herhalde diyor. Yemin ediyorum seni kendi ellerimle psikoloğa götürmek istiyorum artık

Boyle bir cevap gelecegini biliyordum.

Sorun isimde degil. O isinle anlatilmak isteneni anladin sen.

Neyse polemige girmeyecegim.

Size iyi aksamlar.

Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.
Kimin eli kimin cebinde belli degil ..

Tam sana yakisir bir cevap. Sifir zeka, gizliden hakaret ve asagilama.

Bilakis bence güzel oldu sizin gerçek yüzünüzü göstermek açısından. En azından gizliden demiş - ki bana göre durumu özetlemiş hakaret yok- ama siz maşallah kusmuşsunuz içinizdekileri.

Valla senin anlatip bulusmaya gitmek istemeni soylemen buyuk cesaret. Onunda izin vermesi (bana gore) genislik, sonra gelip basmasi "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu".

Butun yasananlar cok manasiz anlamsiz.
Ben nisanli iken eski sevgilimi ne diye merak edeyim. Etsemde esime ben merak ediyorum gideyim bulusayim desem bosar beni nisanli ise ayrilir. Ayni sekilde bende, nisanlim oyle birsey talep etse. Yuzumu veriri pisman oldunsa git ona tak drim.
Aklimdan bin tane suphe gecer. Acaba gorunce ici cız ettimi acaba eski duygulari deprestimi vs. Vs.

Bence basli basina sacma sapan yasanalar.

Ya burası polemik mekanı olmuş çıkmış,boşuna denmiyor kadının düşmanı kadındır diye...
Kimse kimseden üstün değildir hepimiz aynı yerden çıktık aynı yere gideceğiz,vay efendim ben doktorluğu bilmem kaçla girdim oydu buydu falan fasa fiso yaniii okumakla cahillik geçmiyor maalesef her meslek kutsaldır.
Konu sahibesi bu son satırlarımda sana ithafen bu kadar olaylarını buraya yansıtma he kandırıyorsan bizi de bana farketmez kendini kandırırsın benim hayatımda bir şey değişmez yani :)
ama bu konuların burada nasıl tepki göreceğini az çok biliyorsun ve bu konuda maalesef yapabileceğin bir şey yok zaten en büyük hatanı yapmışsın o adamla buluşarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…