Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

Kız mı terk etmiş
Nedenlerini anlatması lazım
4 sene kısa süre değil
Böyle hevesle evlenip eskiye dönenler var
Gördüm örneklerini
İyi öğren bunları
Bitmemiş birseyler varsa

Bence sevmiyordur 4 yıllık ilişki öyle kolay mı başkasını sevmek seviyor numarası yapıyordur bence hemen evlenmeyim en az 2 yıl nişanlı kalın ki oda emin olsun duygularından hoşlanıyordur sizden o kadar

Terk ettiyse demek ki seni seviyor
Ya ben bu erkeklere akıl sır erdiremiyorum
Kaderimizi yaşıyoruz belkide

Zaten bazı şeyler kader a o kaderi yönlendiren bizleriz sonuçta yanlış bir karar vermek istemiyorum

1.5 ay cok yeni. Birbirinizi dogru durust tanimiyorsunuz bile. Iliskinin basinda herkesin kalbinde kelebekler ucusur. Su an duygularindan emin olamaz. Sevip sevmedigi ile hoslanti karisabilir birbirine. Ikiniz de hata yapmamak icin zaman verin birbirinize ve hemen oldi bittiye getirip nisanlanmak yerine birbirinizi tanimaya ayirin vaktinizi.
Ayrica iliskiden yeni cikmis biriyle bir iliski yasamak da hata. Cogu kez erkekler eskisinin acisini unutmak icin yeni iliskilere yelken acarlar, hatta digerine seni unuttum, nisanlandim bile imaji vetmek icin ilk bulduguyla oldu bittiye getirip nisanlanirlar. Zamana birakin.

Bir buçuk ay flört dönemi bana çok kısa geldi. Nişanlanmak için çok acele etmişsiniz. Evliliğe kadar olan süreyi uzun tutun birbirinizi güzelce tanıyın.

Tanıdıkça karar verebilirsiniz sevip sevmediğine. Zaman geçmesi lazım.

1,5 aylık ilişkinin önesinde tanışıyor muydunuz bari?

Gerçekten 20 yaşında mısın? Biten 4 yıllık ilişkinin ardından gözü açılmamış genç kızı bulunca pat diye evlenen erkek... o kadar da orijinal bir hikaye değil, çok gördük bundan.

önce emin ol sonra adım at bir buçuk ayda 4 yıllık ilişki unutulmaz bak benim de 4 yıllık ilişkim bitti yarın ne olacağı bilinmez belki senin gibi seven biri olur ama iki üç yıl bi kendime gelmek isterim zor işler bu 4 yıl yani dile kolay tabi sevgilin seni gerçekten seviyor da olabilir biraz beklemeni tavsiye ederim

Valla bende dört yıl biriyle sevgili olmuştum. Mezhep farklılığından 2 yıl sonunda ayrılmıştık hemen biri ile nişanlandı sonra ondan ayrıldı tekrAr biz beraber olduk bir iki yıl daha geçti ben cidden ayrı dünyaların insanı olduğumuzu anldım ve onun değişeceğım sözlerine rağmen askerden sonra hemen ayrıldım ve 1 ay sonra yine nişanlandı :)))) yani ben adını koyamam bunun fakat ne bileyim senide üzmek istemem ki düşüncelerinde haklısın çok kısa bir süre inşallah pişman olmazsın

Uzun ilişkiden çıkıp kısa sürede evlenme kararı alınca her zaman insanda bir şüphe kalıyor. Eski sevgilisiyle neden ayrılmış o da nişanlanmış mı?
Her zaman unutmak için değildir bence coğu uzun ilişki insanlar birlikteyken bitiyor zaten.

nişanlinizi deneyinn . arkadasim biri ondan hoslaniyor saniyordu ...ben kendi instagramimdan ekledim ... arkadasim mesaj atiyordu cevap vermiyordu..ben ekledim bana yanit veriyordu ...benle konustu sonra sevgilim var dedi ... ama konussam konusurdu ..arkadasimda ben onu boyle bilmiyordum dedi

Hiç kimse 4 yıllık sevgilisini bir anda silip başka birine aşık olamaz evlenemez. Çivi civiyi soker hesabı onun olayı. Acaba eski sevgili çok özledim seni deyip barismak isterse ona koşar mu?

Bir arkadaşım böyle bir olay yaşadı.

Bence biraz zaman iste. Zira seneye 'eşim eski sevgilisiyle görüşüyor' diye bir konu acabilirsin. Hiçbirşey senden kıymetli değil. Ilerde herşeyi daha ağır yasamaktansa beyimizin başka türlü bir niyeti varsa zaten vazgeçer sende kil payı kurtulduguna sevinirsin.

1.5 ay 4 senelik sevgilisinden ayrilmis birinin sizi yara bandi olarak kullanip kullanmadigini anlamak icin kisa bir sure bence.. sure vermek ne kadar dogru bilmem ama en az 1 yil ölcup tartin derim. Sonra uzulen siz olmayin

Kesinlikle evlenme cok erken daha birbimizi tanimiyoruz de.
Benm esim Benle nisanlanmadan 2 ay once 2 yillik bi iliskisi olmus ve 5 yillik evliyim hala Acaba diyorum yara bandi mi yapmis bni . Keske onun gozunde daha kolay kabul etmeyip zor olsaydim diyorum.. ki seninki 4 yillik iliski suan kesinlikle saglikli dusunemez. 1,5 ayda ne yaptiki asik oldun cok iyi tani ..

Evlilik süresini uzatabilecegin kadar uzat bence aksi taktirde emin olmadigin için sürekli kendi kendini sorgulayacaksin bu sürede nişanlıni sına seni sevdiğinden emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…