- 3 Şubat 2018
- 25.771
- 110.876
- 598
- Konu Sahibi Kelebeginryasi
Benim esimden yogun calisan insan tabimiyorum, ama yinede zaman yaratirdi. Istek meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutuyor mu ,eğer tutuyorsa arayıp konuşmaya bile halı olmuyor olabilir. Açıkça konuşabilirsiniz de ,sorun bir sıkıntı mi var diyeAslında ben de öyle düşünüyorum yani sadece yoğunluktandır diye. Ama dediğim gibi öncesinde 5 dakika bile olsa arıyordu
Yani kendince sorunları olabilir sorup ilgilenebilirsin evliliğe adım atmışsınız birlikte yürümek yaşlanmak demek nişan süreci hem evliliğe hemde komple bitişe götüren bir süreç bunu iyi değerlendirmek lazımMerhabalar, ben 5 aydır nişanlıyım. Bu sürecin son zamanlarında nişanlım ilgisiz davranmaya başladı. Gün için de sadece günaydın ve iyi geceler diyerek iletişime geçiyor. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebinden dolayı. Çok sıkmak istemiyorum kendisini ama bu şekilde olunca da ister istemez üzülüyorum. Mesela bundan 2 gün öncesinde kusura bakma seninle ilgilenemiyorum dedi. Yani bu durumun kendisi de farkında. Sizce ne yapmalıyım??
Soruyorum ayrı yeten bir sorunun olmadığını söylüyor. Sadece işin yoğunluğundan dolayı.Yani kendince sorunları olabilir sorup ilgilenebilirsin evliliğe adım atmışsınız birlikte yürümek yaşlanmak demek nişan süreci hem evliliğe hemde komple bitişe götüren bir süreç bunu iyi değerlendirmek lazım
Mesaj atmaktan rahatsız olsaydı söylerdi. Dönemsel bir bunalım olabilir belkiİsi coktur,donem donem bunaliyor olabilir..Senden degil de genel olarak is guc,hayat sartlari vs..
Yahut benim gibidir..
Surekli telefonda mesajlasmak rahatsiz ediyor beni..
Rahatsiz degilse yalan soyleme ihtimali de var o halde..Mesaj atmaktan rahatsız olsaydı söylerdi. Dönemsel bir bunalım olabilir belki
Severek mi nişanladınız yoksa görücü usulü mü?Soruyorum ayrı yeten bir sorunun olmadığını söylüyor. Sadece işin yoğunluğundan dolayı.
Böyle konular görünce üzülüyorum gerçekten, kıyas yaptığımı düsünmeyin lütfen fakat nişanlı iken ben ve eşim aşırı yoğunduk ben üni okuyordum hem de çalışıyordum, eşim ise hem çalışıp hem yüksek lisans yapıyordu ve özel sektör çok insafsizdi adamın hali kalmıyordu, kaç kere msjlasirken uyuyaldi sayamam, bunlara rağmen anı süprizler, üniye gelmeleri, pat aramalar hiç bitmedi, yani ben bu ilgisizlik ile ilgili sorunları normal bulmuyorum, seven arar vakit yaratırMerhabalar, ben 5 aydır nişanlıyım. Bu sürecin son zamanlarında nişanlım ilgisiz davranmaya başladı. Gün için de sadece günaydın ve iyi geceler diyerek iletişime geçiyor. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebinden dolayı. Çok sıkmak istemiyorum kendisini ama bu şekilde olunca da ister istemez üzülüyorum. Mesela bundan 2 gün öncesinde kusura bakma seninle ilgilenemiyorum dedi. Yani bu durumun kendisi de farkında. Sizce ne yapmalıyım??
Yoğunluktan falan değil. Tuvalette bile arar isteyen adam zaman yaratmak istese yaratır. Ben inanmıyorum yoğunum diyenlere sizde kendinizi teselli etmeyin işi yoğun diyeAslında ben de öyle düşünüyorum yani sadece yoğunluktandır diye. Ama dediğim gibi öncesinde 5 dakika bile olsa arıyordu
Abi adam yogun calisiyorsa gece 12-1 gibi cikiyorsa o 5 dk arasinda da tuvalete gitmek istiyor olabilir ya da gozunu kapatip bi dinlenmek, dolayisiyla 5 dk de olsa beni ara lafi benim cok canimi sikardi acikcasi...Aslında ben de öyle düşünüyorum yani sadece yoğunluktandır diye. Ama dediğim gibi öncesinde 5 dakika bile olsa arıyordu
Başkası girmiştir ilgi alanına. Gun içerisinde istediği kadar meşgul olsun molalarda 2 dk arar isteyen