Nişanlım ilgisiz

Buda sensin değilmiş neden 2 kez üye olup aynı konuyu farklı anlatıyosun

20 yaşında görücü usulü evlenecek kadar yoklukta mısınız ya?

Adam görücü usulü tanıdığı birini neden sevsin, neden ilgi göstersin ki? Evde donlarını yıkayıp yemeğini önüne koyun diye evlenecek sizinle.

Cidden 20 yaşında hayat amacınız bu mu? Eğitiminiz, sosyal hayatınız olmayacak mı sizin?

Aman ne konuşuyorum ya. Siz gidip evleneceksiniz besbelli. Daha önce de buraya konular açmışsınız halen nişana devam. Evlenip hayatı kendinize zindan edin patır patır 3-5 çocuk yapın bravo.

Kimse kusura bakmasın ama 20 yaşında ayakları yere basmayan, tek hedefi kocasının prensesi olmak olan birine saygı duymam.


durum böyle miymiş ya
allahım büyük konuşturma kızım bütün emeklerimi boşa çıkarıp 20sinde böyle şeylerin peşine düşecek
bütün emeklerim zehir zıkkım olsun derim
bu nedir ya
burda yırtınıyoruz yıl bilmem kaç olmuş millet uzaya çıkıyor cernde parçacık çarpıştırıyor kızımızın derdine bak
okuyun edin uzaya çıkmanıza gerek yok en azından ayaklarınızın üzerinde durun dünyaya bi faydanız olsun diyoruz hale bak
 
Merhabalar, ben 5 aydır nişanlıyım. Bu sürecin son zamanlarında nişanlım ilgisiz davranmaya başladı. Gün için de sadece günaydın ve iyi geceler diyerek iletişime geçiyor. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebinden dolayı. Çok sıkmak istemiyorum kendisini ama bu şekilde olunca da ister istemez üzülüyorum. Mesela bundan 2 gün öncesinde kusura bakma seninle ilgilenemiyorum dedi. Yani bu durumun kendisi de farkında. Sizce ne yapmalıyım??
Kaç kurtar kendini, yoksa burada kocam bana değer vermiyor diye çok konu açarsın ileride
 
Bu adam hiç wc ye gitmiyor mu en basiti o arada bile bi mesaj atılabilir ne kadar yoğun olursa olsun
 
Benimde böyle şehir dışında bir ilişkim vardı.Başlarda gayet günde 1-2 saatte olsa vakit ayırabilen adam sonralardan araya başka bir etmenin girmesi ile kaldı ki onu size söylemeyeceğim aklınıza kurt düşürmemek için ben onu aramadan aramaz oldu.Ve ayrı şehirlerde iken az konuşmak tabi ki de yetmiyordu.Hep bir bahanesi çıkıyordu biz konuşurken ya ailesi ile ilgili ya arkadaşları ile ilgili.Sonra o arkadaş çevresi yüzünden başına gelmeyen kalmadı.Demem o ki karşınıza alın ciddi bir şekilde bu durumdan çok sıkıldığınızı söyleyin hala devam ediyorsa da atın nişanı yol verin.
 
Back
X