- Konu Sahibi Kelebeginryasi
Biraz yoğun olabilir zaten son zamanlarda olan birşeymiş. Ama sizde biraz yazmayın günaydın napıyorsun sormayın kabuğunuza çekilin. Bakalım ne zaman farkedecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni ara gibi bir cümle kurmuyorum. Daha önceden 5 dakika bile olsa zaman ayırıp arıyordu onu belirttim.Abi adam yogun calisiyorsa gece 12-1 gibi cikiyorsa o 5 dk arasinda da tuvalete gitmek istiyor olabilir ya da gozunu kapatip bi dinlenmek, dolayisiyla 5 dk de olsa beni ara lafi benim cok canimi sikardi acikcasi...
Hayır ben atıyordum ama bu ilişkiyi sadece ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladımevlenmesi gerektiği için evleniyor bence. siz niye msj atmıyorsunuz. hep ilk msjı ondanmı bekliyorusun
Hayır ben atıyordum ama bu ilişkiyi sadece ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladımay
Hayır ben atıyordum ama bu ilişkiyi sadece ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladım
sizi bırakmaması için ne gibi sebeb olabilir. aile para , kimsenin ona bakmaması giib. yada vicdanmı , sizin onu bırakmanızı istemiş olabilir.Hayır ben atıyordum ama bu ilişkiyi sadece ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladım
1,5 aydır adam aynı durumda ve siz hala buna katlanıyor musunuz?Buda sensin değilmiş neden 2 kez üye olup aynı konuyu farklı anlatıyosun
Bende siz gibi düşündüm ama aşığad eski konular çıkıyor orada gördüm sürekli aynı şeyleri anlatıyor ama sorulanlara cevap vermiyor nişanlısı ne iş yapıyor Bilemiyoruz mit galiba bu kadar sakladığına göre1,5 aydır adam aynı durumda ve siz hala buna katlanıyor musunuz?
Yahu hangi insan sabah 8 den gece 12 ye kadar haftanın 7 günü çalışır hem de aylarca? Siz inanıyor musunuz cidden bu kadar çalışabileceğine bir insanın, konu sahibi?
Yargıtay’ın bile işçi-işveren davalarına dair emsal kararları var, herhangi bir işçinin bu kadar çalışmasının gerçek dışı bir iddia olduğuna yönelik.
Gerçeklere ısrarla kulağını kapatıp iyi yorumlar gelsin ve kendimi avutayım modunda galiba arkadaşBende siz gibi düşündüm ama aşığad eski konular çıkıyor orada gördüm sürekli aynı şeyleri anlatıyor ama sorulanlara cevap vermiyor nişanlısı ne iş yapıyor Bilemiyoruz mit galiba bu kadar sakladığına göre
Kimse kusura bakmasın ama 20 yaşında ayakları yere basmayan, tek hedefi kocasının prensesi olmak olan birine saygı duymam.20 yaşında görücü usulü evlenecek kadar yoklukta mısınız ya?
Adam görücü usulü tanıdığı birini neden sevsin, neden ilgi göstersin ki? Evde donlarını yıkayıp yemeğini önüne koyun diye evlenecek sizinle.
Cidden 20 yaşında hayat amacınız bu mu? Eğitiminiz, sosyal hayatınız olmayacak mı sizin?
Aman ne konuşuyorum ya. Siz gidip evleneceksiniz besbelli. Daha önce de buraya konular açmışsınız halen nişana devam. Evlenip hayatı kendinize zindan edin patır patır 3-5 çocuk yapın bravo.