Nişanlım ilgisiz

Biraz yoğun olabilir zaten son zamanlarda olan birşeymiş. Ama sizde biraz yazmayın günaydın napıyorsun sormayın kabuğunuza çekilin. Bakalım ne zaman farkedecek.

Abi adam yogun calisiyorsa gece 12-1 gibi cikiyorsa o 5 dk arasinda da tuvalete gitmek istiyor olabilir ya da gozunu kapatip bi dinlenmek, dolayisiyla 5 dk de olsa beni ara lafi benim cok canimi sikardi acikcasi...
Beni ara gibi bir cümle kurmuyorum. Daha önceden 5 dakika bile olsa zaman ayırıp arıyordu onu belirttim.

Yorgunken, üzgünken, stresliyken senin sesin, sohbetin, muhabbetin, kucağın ilaç olmuyorsa ona; bu evliliği zamanı geldiği için yapıyordur. Senden iyisini bulamadığı için yapıyordur. Diğer kapıyı garantilememiştir vs .

Son düzenleme:
Hayır ben atıyordum ama bu ilişkiyi sadece ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladım
sizi bırakmaması için ne gibi sebeb olabilir. aile para , kimsenin ona bakmaması giib. yada vicdanmı , sizin onu bırakmanızı istemiş olabilir.

o bıraksa , tepki alacak . siz bıraksanız hem vicdanı rahat hem millete laf anlatmayacak

12 1 de gelen adam evin yolunu bulduğuna şükret kim bilir ne kadar yorgun geliyor... Bence biraz bekle dönemsel birşeydir şimdi birde bayram yaklaşıyor belki ondan kay:naklı olabilir bu arada ne işle uğraşıyor

Buda sensin değilmiş neden 2 kez üye olup aynı konuyu farklı anlatıyosun

Eklentiler

• Screenshot_20220424-221641.webp
    Screenshot_20220424-221641.webp
    51 KB · Görüntüleme: 65
Buda sensin değilmiş neden 2 kez üye olup aynı konuyu farklı anlatıyosun
1,5 aydır adam aynı durumda ve siz hala buna katlanıyor musunuz?

Yahu hangi insan sabah 8 den gece 12 ye kadar haftanın 7 günü çalışır hem de aylarca? Siz inanıyor musunuz cidden bu kadar çalışabileceğine bir insanın, konu sahibi?

Yargıtay’ın bile işçi-işveren davalarına dair emsal kararları var, herhangi bir işçinin bu kadar çalışmasının gerçek dışı bir iddia olduğuna yönelik.

1,5 aydır adam aynı durumda ve siz hala buna katlanıyor musunuz?

Yahu hangi insan sabah 8 den gece 12 ye kadar haftanın 7 günü çalışır hem de aylarca? Siz inanıyor musunuz cidden bu kadar çalışabileceğine bir insanın, konu sahibi?

Yargıtay’ın bile işçi-işveren davalarına dair emsal kararları var, herhangi bir işçinin bu kadar çalışmasının gerçek dışı bir iddia olduğuna yönelik.
Bende siz gibi düşündüm ama aşığad eski konular çıkıyor orada gördüm sürekli aynı şeyleri anlatıyor ama sorulanlara cevap vermiyor nişanlısı ne iş yapıyor Bilemiyoruz mit galiba bu kadar sakladığına göre

Şimdi sana ne desek dinlemez evlenince pişman olursun şimdi aramiyo evlenince mi arayacak sanıyosun şimdi nasıl işte onu çarp 1000 ile biz nisanliyken gece 12 den üçe kadar konuşurduk annen ne buluyosunuz derdi şimdi hiç konuşmuyor ne desem off bir sürü derdim var off o adam bu hale geldi düşün çok iyi karar ver dönüşün varken gözü kör evlenme

Bende siz gibi düşündüm ama aşığad eski konular çıkıyor orada gördüm sürekli aynı şeyleri anlatıyor ama sorulanlara cevap vermiyor nişanlısı ne iş yapıyor Bilemiyoruz mit galiba bu kadar sakladığına göre
Gerçeklere ısrarla kulağını kapatıp iyi yorumlar gelsin ve kendimi avutayım modunda galiba arkadaş

Evlenirse kendini ateşe atacak, konu açar artık burada kocam eve gelmiyor çok yoğun diye, yoğunluğu da başka kadınlar olacak tabii…

20 yaşında görücü usulü evlenecek kadar yoklukta mısınız ya?

Adam görücü usulü tanıdığı birini neden sevsin, neden ilgi göstersin ki? Evde donlarını yıkayıp yemeğini önüne koyun diye evlenecek sizinle.

Cidden 20 yaşında hayat amacınız bu mu? Eğitiminiz, sosyal hayatınız olmayacak mı sizin?

Aman ne konuşuyorum ya. Siz gidip evleneceksiniz besbelli. Daha önce de buraya konular açmışsınız halen nişana devam. Evlenip hayatı kendinize zindan edin patır patır 3-5 çocuk yapın bravo.

Valla 4 sayfa boyunca yorumları okudum da insanlar ne kadar sabırla cevap vermişler size şaşırdım.
Olaya dair hiç bir detay vermeden konu açıyorsunuz. Niyet mi okuyalım ? Ne hangi mesleği yaptığından ne aranızdaki ilişkiden zerre bahsetmemişsiniz.
İnsanlar size defalarca mesleğini sormuş ki tahmin edersiniz ki bu çok önemli bir kriter. Konu açıp gidecekseniz neden bu insanlar zahmet edip yorum yapıyor ?

20 yaşında görücü usulü evlenecek kadar yoklukta mısınız ya?

Adam görücü usulü tanıdığı birini neden sevsin, neden ilgi göstersin ki? Evde donlarını yıkayıp yemeğini önüne koyun diye evlenecek sizinle.

Cidden 20 yaşında hayat amacınız bu mu? Eğitiminiz, sosyal hayatınız olmayacak mı sizin?

Aman ne konuşuyorum ya. Siz gidip evleneceksiniz besbelli. Daha önce de buraya konular açmışsınız halen nişana devam. Evlenip hayatı kendinize zindan edin patır patır 3-5 çocuk yapın bravo.
Kimse kusura bakmasın ama 20 yaşında ayakları yere basmayan, tek hedefi kocasının prensesi olmak olan birine saygı duymam.

Back
X