iş bulsa da güvenmiyorum artık zaten haklısınız bi insan değişmezBir insan evlenmeden önce neyse sonradan değişmez. Evlenirsin evebakmaz geçindirmez. Düğünü iptal edin. Yakın zamanda başıma geldi. İşi yok diye ayrıldım. Döllü döşlü bekar erkek evde yatıyor, olur mu o iş? İyiliğine konuşuyorum iş bulana kadar evlenme sakın
Bir ay sonra evlenecek adam işsiz geziyorsa sorumluluk duygusu yoktur.düğünü evi eşyaları neyle yapmayı düşünüyor? Şu an cesaretini toplayıp birakmazsan ileride çok sıkıntı yaşarsın.merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
babası yaptı her şeyi zaten ama benimde canım tak etti zaten ayrılıyorumBir ay sonra evlenecek adam işsiz geziyorsa sorumluluk duygusu yoktur.düğünü evi eşyaları neyle yapmayı düşünüyor? Şu an cesaretini toplayıp birakmazsan ileride çok sıkıntı yaşarsın.
Hiç üzülme ve mantıklı karar ver.bunu sana uzun yıllardır evli ve çok sorun yaşamış bir kadın olarak söylüyorum.başta olan en küçük sorunlar bile duzelmeyip zamanla büyürken sorumsuz adam asla düzelmez.biraz üzülürsün hayal kırıklığı hissedersin ama ileride iyi ki diyeceğine eminim hakkinda hayırlısı olsun inşallahbabası yaptı her şeyi zaten ama benimde canım tak etti zaten ayrılıyorum
komik misiniz acaba ben zaten ayrılacağımı bas bas bağırıyorum neyi görmek istemiyorsunuz ailem de ayrılmam konusunda arkamda üstelikOlay örgüsünü iletiyorum. Gün gelince alıntı yaparsınız arkadaşlar. Olaylar sırası ile;
1) Konu sahibi ayrılacağını belli edecek
2) Nişanlı kişi göz boyamak için bir yere işe girecek.
3) düğüne az kalmış zaten düzen bozulmasın ağzımızın tadı kaçmasın diyerek, düğünü yapma, halay çekme ve bilumum aktiviteler.
4) düğünün ertesi dönemi eş kişisinin işten çıkarıldım diye bahane üretmesi ve işten ayrılış.
5) konu sahibi köpek gibi çalışırken eş kişisinin kahvehanelerde okey atması, ve konu sahibinden harçlık alması çay kahve vb parasını cukkalaması.
6) konu sahibinin ah vah edişi
7) yanlışlıkla gebe kalış.
8) ayrılamama, istiklal marşı ve kapanış.
teşekkür ederim :)Hiç üzülme ve mantıklı karar ver.bunu sana uzun yıllardır evli ve çok sorun yaşamış bir kadın olarak söylüyorum.başta olan en küçük sorunlar bile duzelmeyip zamanla büyürken sorumsuz adam asla düzelmez.biraz üzülürsün hayal kırıklığı hissedersin ama ileride iyi ki diyeceğine eminim hakkinda hayırlısı olsun inşallah
bundan sonra işe girse de güvenemem ki o yüzden ayrılıp yoluma bakacağımÇalışmayı sevmiyor çok açık ve net. Kadınında mesleği olmalı çalışmalı ama erkek evde yan geip yatmamalı ya. Babam bize limon satarım sizi ele muhtaç etmem, sizde benim gibi olun muhtaç olmayın kimseye diyerek büyüttü bizi. Kendisi askeriyeden emekli 65 yaşında halen çalışıyor bu 20 yaşındaki adamlarsa yoruldum yorucu iş şu bu diyorlar. Kimse kusura bakmasın siz çalışıyormuşsunuz. Nişanlınızda çalışana kadar sakın düğün yapmayın adam düpedüz tembel ev geçindiremez
Helal olsunbundan sonra işe girse de güvenemem ki o yüzden ayrılıp yoluma bakacağım
Verdiniz mi ne olur vermedim diyin utanmaz nafaka da talep eder sizdenValla onlar eskidendi canım.artik ortada sıkılıcak taşta kalmadı.benimkide düğüne bir hafta kala işten ayrıldı.tam 8 sene bir iş tutturamadı benim zorlamamla iş bulmamla 3.6 ay çalıştı bıraktı.8 senem ona bakmakla herseyden yoksun kalarak geçti.ve en son davayı actigimda tüm borç bana kaldı.kendisi birde elimdeki tek mal varligimi bosanma karsiliginda benden istedi.demem oki aklını kullan erkek milletine yaranilmaz.bence direk kaç o adamdan
hayır ilk kez açıyorumSiz bu konuyu daha önce açmış mıydını
Çocuk yap.merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
komik mi?Çocuk yap.
Şahane anlatmışsın valla.bugün bir üyenin daha konusu vardı.okudun sen de.adamla zorla sevgili olmaya çalışmıstı. Kendi kendine gelin güvey olan kızın konusu... ilişkide bari bir menfaat; mesela seks olsa yine gam yemeyeceğiz artık.şimdiki herifler insanın cinsel ihtiyacını bile karşılayamıyor.eskiden aman da beni kullanıyorlar bu pis erkekler diye dert yanardık.istemem yan cebime koy yapardık.şimdi seks için kullanılmak bile lüks oldu memlekette.kuşu ötmeyen adamın namus davası vardı.o derece vahim durumdayız.keşke en azından namus davasına değecek potansiyelde olsalar.Bi de ben serseri miyim diyor. Ahahah höst. Sen kimsin serseri olacaksın? Serseri adam atik adamdır, enerjiktir, eğlenmeyi eğlendirmeyi bilir en azından, bi yerde akıllanır sonra tadından yenmez sonra. Sen miskinsin. Bi işe yaramazsın, yatakta bile naz yaparsın.
Topuklarını popona vura vura kaç ondan...her gün bana farklı fikirle geliyor yok kasap açalım yok karavan yapıp satalım yok nakliye işine girelim ya da internetten satış yapalım para kazanalım derdinde ama bunları yapması için önce elinde paran olması lazım onda da o yok
Çok doğru ama eksik.Olay örgüsünü iletiyorum. Gün gelince alıntı yaparsınız arkadaşlar. Olaylar sırası ile;
1) Konu sahibi ayrılacağını belli edecek
2) Nişanlı kişi göz boyamak için bir yere işe girecek.
3) düğüne az kalmış zaten düzen bozulmasın ağzımızın tadı kaçmasın diyerek, düğünü yapma, halay çekme ve bilumum aktiviteler.
4) düğünün ertesi dönemi eş kişisinin işten çıkarıldım diye bahane üretmesi ve işten ayrılış.
5) konu sahibi köpek gibi çalışırken eş kişisinin kahvehanelerde okey atması, ve konu sahibinden harçlık alması çay kahve vb parasını cukkalaması.
6) konu sahibinin ah vah edişi
7) yanlışlıkla gebe kalış.
8) ayrılamama, istiklal marşı ve kapanış.
inanın bir diğer konu açtığımda detayları anlatacağım :)Çok doğru ama eksik.
Bunun daha düğündeki takılara el konması var,konu sahibine kredi çektirmesi var,araba alalımı var,kendi işimizi kuralımı var. Var da var yani.
Ama allahtan konu sahibi realist birine benziyor. Ailesine rağmen. Aklı başında gibi. İnanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?