Annemde söylüyor şimdiden böyle giderse evlenince en fazla 2 ay evli kalır boşanırsınız diye. İnsanın hayallerinin darmadağın olması çok kötüBence bunlar beraber yaşamak için seni ekarde ettiler.
Hadi 1 gün küsersiniz de 1 hafta olmuş .
Yani şimdiden böyleyse evlenince de çok uzun sürmez bu ilişki .
Anlıyorsun sadece yüzleşmek zoruna gidiyor. Maalesef eski nişanlın Tokat gibi yüzüne vurmuş, lütfen gerçekleri gör.Kadının en büyük oğluda yanında o da götürebilirdi doktora ama ne hikmetse deprem bölgesine geleceği tuttu. Benim anlam veremediğimde bu yani ordaki imkanları kullanmak varken neden deprem yerine gelir insan ve herşey benden habersiz yapılıyor
Niyeyse kv bana çok çakal biri gibi geldi. Hastalığı bahane edip geliyor okadar abartılcak birşey değil çoğu kişi şeker hastası.Kadının en büyük oğluda yanında o da götürebilirdi doktora ama ne hikmetse deprem bölgesine geleceği tuttu. Benim anlam veremediğimde bu yani ordaki imkanları kullanmak varken neden deprem yerine gelir insan ve herşey benden habersiz yapılıyor
Haklısınız yüzleşmek gerçekten zoruma gidiyor bu kadar nankörlüğü hakettimmi diyeAnlıyorsun sadece yüzleşmek zoruna gidiyor. Maalesef eski nişanlın Tokat gibi yüzüne vurmuş, lütfen gerçekleri gör.
En azından bu kadar nankörlükle kurtul, daha önce dr dediğim gibi 27 yıl geçince daha ne nankörlükler görürsün düşünebiliyor musun? Verilmiş sadakam varmış de.Haklısınız yüzleşmek gerçekten zoruma gidiyor bu kadar nankörlüğü hakettimmi diye
Yarın nişanda getirdikleri bohçayı ve yüzükleri göndereceğiz artık kesin karar verdim hayırlısıNasılsa evlenmek üzeresiniz diye burdan dönemeyeceğinizi düşünüp birlik yaşamayı dayatmaya çalışıyorlar. Nişanlına kalmadan ver yüzüğünü eline, blöfü bi tarafına girince nasıl kıvranıyor görürsünüz.
Bu işten hayır gelmez, daha evlenmeden senin benim hesabı yapılıyor. Kim alırsa alsın evde de eşyalarda da kadının da erkeğin de söz hakkı var. Ortak bir hayata adım atıyorsunuz ama o evin içinde emanet gibi hissedeceksiniz çok saçma bir durum. Evliliğin tabiatına uygun değil.Yarın nişanda getirdikleri bohçayı ve yüzükleri göndereceğiz artık kesin karar verdim hayırlısı
İçin rahat olsun. Sen de annenin kıymetlisisin, senin üzülmeni, ezilmeni kabul etmez. Güçlü bir insansın, realistsin, hayat devam ediyor.Yarın nişanda getirdikleri bohçayı ve yüzükleri göndereceğiz artık kesin karar verdim hayırlısı
İçin rahat olsun. Sen de annenin kıymetlisisin, senin üzülmeni, ezilmeni kabul etmez. Güçlü bir insansın, realistsin, hayat devam ediyor.
Şu anda emek, heba meselesini hiç dert etmeyin. Allah'a şükredin. Bir beladan tertemiz kurtulmak uzeresiniz.Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Siz farklı değerlendirmisiniz ben farklı degerlendirmisim. Ani tepkiyle söylemiş bir söz olarak algiladim.Hanımefendi eşya meraklısı olmadığını idare edilecek şekilde az eşya istediğini söylemiş zaten.Size de sevgilerKonuyu bende okudum bana nicin translate yaptınz anlamamıs olsamda, son kez cvp veriyim. Sizin dediğinizin haklı oldugunu kabul edelim ben su cümlede notumu verdim “ yeni esyalarımın üzerinde mi oturcak” burada cok net anlasılabilir bisey var? siz bunu anladınız mı? Yahu bırakın bu esya köleliğini… iliskide kimse tek taraflı fedakarlık yapmaz bu arada kadınız diye objektif olmayı 2. Plana atmayalım sevgiler.
Öyle olur emin ol ne evliliğinden bir şey anlarsın ne cicim ayları… en güzel zamanların anasıyla kardeşiyle evde köşe kapmaca oynayarak geçer. Bir tanıdığım benzerini yaşadı hatta seninkine göre daha basit bir olaydı. Şöyle anlatayım kv tarafı şehir dışından gelecekti düğüne. Biz son gün gelebiliriz dye düğünü bir iki gün sonraya aldılar. Evlenecek kız da titiz biri eş ailesi de temizliğe çok dikkat eden insanlar değiller. Kızın evi mis gibi temizlendi yerleştirildi. Hoop kayınaile cümbür cemaat üç gün önceden daha kızın ayak basmadığı eve geldiler kalmaya. Burda eşya heveslisi bilmem ne diye eleştirilmişsin de o evi ilk kez kullanmayı istemek en doğal hakkın. İki üç günde değil bir ay iki ay kalacaklar diyosun. İsterse her şeyi erkek arkadaşın almış olsun ki kendi isteyerek yapmış başka yapılması gereken pek çok şeyi yapmamışlar onlara saysın. Neyse üç gün için bile kız çok üzüldü tartışmalar yaşandı düğün arefesinde haklıydı da ama evlendi. Evliliğin ilk yıllarında sürekli anası babası kardeşleri gelip kalıyorlardı ve kız çalışan bir kadın. Çok yıprandı keşke o süreçte vazgeçseymişim evlenmeden dedi. Sonra kız da alıştı en son yuvayı dişi kuş yapar diyordu. Herşeyi alttan alan fedakarlık yapan kız. Evlilikleri o şekilde yürüyor. Umarım vazgeçersin. Uzattım kusura bakma. Hiçbir kadının bunları yaşamasını istemem. Yaptıklarının ne kadar mantıksız olduğunu diğer üyeler söylemiş zaten.doğru dürüst hastane kalmayan şehre anam hasta dye getirmesi ayrı komedi. Anasından ayrılamıyorsa kendi baksın hiç evlenmesin başkalarının kızının başını yakmasınAnnemde söylüyor şimdiden böyle giderse evlenince en fazla 2 ay evli kalır boşanırsınız diye. İnsanın hayallerinin darmadağın olması çok kötü
Kendi ceyizim olmadığı sürece koltuk , buzdolabı gibi büyük eşyaların kısa süre kullanilmasini sıkıntı yapmazdım ben. Ben de nişan attım ama atmadan önce konuşulmuştu düğünden önce bir ay kadar annesiyle evi kullanacaklardi , bunu sıkıntı yapmadım ama başka sebeplerden ayrıldık.Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Yürüyor hem de çok güzel yürüyor nasıl mı kadın evlilikte de sürekli fedakarlık yapmaya kendinden ödün vermeye devam ediyor. Bu şekilde devam eden pek çok evliliğe şahidim. Tabi kadın açısından buna evlilik denirse!+100000
Maalesef kadınların çok fedakarlık yaptığı ilişkiler yürümüyor.
Ayrıca çok uzun nişan ve birliktelik sonrası evlenenlerde de çok sıkıntı oluyor.
Çok üzüldüm arkadaşınıza Allah yardım etsinÖyle olur emin ol ne evliliğinden bir şey anlarsın ne cicim ayları… en güzel zamanların anasıyla kardeşiyle evde köşe kapmaca oynayarak geçer. Bir tanıdığım benzerini yaşadı hatta seninkine göre daha basit bir olaydı. Şöyle anlatayım kv tarafı şehir dışından gelecekti düğüne. Biz son gün gelebiliriz dye düğünü bir iki gün sonraya aldılar. Evlenecek kız da titiz biri eş ailesi de temizliğe çok dikkat eden insanlar değiller. Kızın evi mis gibi temizlendi yerleştirildi. Hoop kayınaile cümbür cemaat üç gün önceden daha kızın ayak basmadığı eve geldiler kalmaya. Burda eşya heveslisi bilmem ne diye eleştirilmişsin de o evi ilk kez kullanmayı istemek en doğal hakkın. İki üç günde değil bir ay iki ay kalacaklar diyosun. İsterse her şeyi erkek arkadaşın almış olsun ki kendi isteyerek yapmış başka yapılması gereken pek çok şeyi yapmamışlar onlara saysın. Neyse üç gün için bile kız çok üzüldü tartışmalar yaşandı düğün arefesinde haklıydı da ama evlendi. Evliliğin ilk yıllarında sürekli anası babası kardeşleri gelip kalıyorlardı ve kız çalışan bir kadın. Çok yıprandı keşke o süreçte vazgeçseymişim evlenmeden dedi. Sonra kız da alıştı en son yuvayı dişi kuş yapar diyordu. Herşeyi alttan alan fedakarlık yapan kız. Evlilikleri o şekilde yürüyor. Umarım vazgeçersin. Uzattım kusura bakma. Hiçbir kadının bunları yaşamasını istemem. Yaptıklarının ne kadar mantıksız olduğunu diğer üyeler söylemiş zaten.doğru dürüst hastane kalmayan şehre anam hasta dye getirmesi ayrı komedi. Anasından ayrılamıyorsa kendi baksın hiç evlenmesin başkalarının kızının başını yakmasın
Yoo o şimdi gayet mutlu alıştı duruma. Ya da mutlu görünüyor bilemiyorum ama zor gerçekten. He bir de görümce düğün günü afta tafra yapıp laf sokmuştu kızın bunu sorun etmesineÇok üzüldüm arkadaşınıza Allah yardım etsin
Demekki iyi niyetine karşı birde trip attılar çok tanıdık geldi bu durum bana. Anlamıyorum iyi niyet gösterene niye enayi muamelesi yapılıyor. Tüm haksızlıkları Allaha havale ediyorum ben kendi adımaYoo o şimdi gayet mutlu alıştı duruma. Ya da mutlu görünüyor bilemiyorum ama zor gerçekten. He bir de görümce düğün günü afta tafra yapıp laf sokmuştu kızın bunu sorun etmesinenişanlınız burdan geri adım atsa bile ki atmaz gibi görünüyor annesi bunun kinini tutacak bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?