Nişanlım nişanı atmak istiyor

Nisan bohcasi taki vs önemli değil bence. Zaten bohça falan kalmadı artık yani ben çevremden duymadım hiç. Bende yapmadım çeyiz bohça karşıdan da istemedim. Aksine istememek daha iyi çünkü karşı tarafın kayinvalidelik yapmasına müsaade etmemiş olursunuz. Parayı veren düdüğü çalar diye bir söylem var ne kadar para harcarsa insanlar o kadar söz sahibi olur. Siz siz olun karşı tarafın harcadığı maddiyatin fazla olmasına izin vermeyin. Sonra başınıza kalkılır sizden 'gelinlik' beklerler.
Sizin konuda önemli olan adamın nankör, ailesinin yol yordam bilmemesi. Yeni döşenmiş gelin evine gelinip kalınmaz. Kardeşinin size mesaj atması da ayrı mesele, annemi ara demesi ayri.
Her erkek de böyle degil akıllı olup eşi ile arasına kimseyi katmayan erkekler de var emin olun.

En son konuştuğumuzda bu enkaz senin eserin sen düzelteceksin dedi. Bende asıl senin eserin dedim. Aramızdaki konuşmaları ailene anlatmasaydın konuşarak halledecektik herşeyi sen yaptın dedim

Zaten maddiyatı çok önemsemedim herşeyi kabullendim. Buna rağmen en kötüsü ben oldum.

bence git kurban kes. Son anda kurtuldun resmen

Eşyaları yolladınmi karşı tarafa? Ben eski nişanlinin geri adım atacağını düşünüyorum.

Eşyaları yolladınmi karşı tarafa? Ben eski nişanlinin geri adım atacağını düşünüyorum.
Evet bugün kargoya verdim. Ben onun geri adım atacağını sanmıyorum barışmak için annesinden özür dilememi bekliyor ki benim annesine karşı bir saygısızlığım olmadı. Gidip herkese herşeyi kendi anlattı ve ortalığı karıştırdı içinden çıkamadığı içinde benim düzeltmemi bekledi

Ben de benzerini yasadım a”cık azğılı gibi gidip tartısmalarımızı anlattı nişana kadar her sey o kadar mükemmeldiki herkes cok yakısıyorsunuz cok sanslısın sana cok değer veriyo diyordu.Babası sırf ayakta su ictim diye bana saygısız biz bunu istemeyiz demiş ordan buraya uzadı konu bu yapılanı umutamayıp basına kaktım o da benim aileme laf etmeye basladı sonuc o muhtesem aşk bitti saygı bitti ayrıldık

Sizi merak etdim, kargo ulaşmışmı? Bence ex nişanlınızıda ailesinide her yerden engelleyin, gerçekten sizin için en hayırlısı olmuş

Benim oturacağım evde ailesinin gelip yerleşmesini bende istemezdim.
Olağanüstü bir şey olmadığı sürece yeni gelinin evine girilmez, bunu yapmaları saygısızlık.
Eve yerleşmişler ve kalıcılar gibi geldi bana

Çok haklısınız ben de olsam kullanılmasını istemezdim. Ayrıca annesinde art niyet seziyorum aklı başında bir kayınvalide bunu kabul etmezdi. Tamam ağır bir hastalık olur yapacak başka bir şey yoktur amenna ama herşey ortada. 7 yıllık bir ilişkiyi hemde telefonda Tak diye kesip atan birini ölsem asla affetmem dönüp bakmam bile. Ve son olarak 20 yıllık evli bir kadın olarak şunu da belirteyim aileci bir adamla aile kurulmuyor nokta.

Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kadarı ile bakın bu erkek milletine zor gününde yardımcı olan yaranamiyor, evlilik sürecinde aman karsimdakini zorlamayım diyenlerin karşısındaki o varoş zihniyette "Aaa bu kızın defosi var hemen evlenmeye çalışıyor"oluyor. Sizin yaptığınız incelikler karşıda amaaan zaten meraklı evlenmeye, her türlü kaprisi yapalım tavrına neden oluyor. Oturmuş bir ilişkide karı koca birbirine destek olur ama sevgililikte bu fedakarlığa gerek yok. Nişanın bitmesi çok iyi olmuş. Çok çekeceğin vardı

Bi
lerek yapıyordu r

Bence seviyorsanız ayrılmayın

Alnı olsa öpülecek cevap

Asla kendinizi unutmayın unutmayalım unutturmayalım
Herkes kendi anne babasından meshul
Karşı tarafın annesi babası karşı tarafı ilgilendirir

Bu hareket çok kötü olmuş nişan attığın iyi olmuş
Kardeşinin mesaj atması filan ne saçma

Bence ailesine öyle söylemedi, tam tersine ailesi ona öyle söyledi. Seni küçük görüyor, bizi aşağlıyor, yanına yakıştıramıyor, daha şimdiden iki parça eşyanın lafını ediyor, evlenince neler yapar, evine adım atamayız, yüzüne hasret kalırız, zaten hastayım, benden kurtulmak istiyor, nefret esiyor hepimizden dediler bence. Verdiler gazı saldılar üstüne yani. Her verilen gazla iş yapanın kişiliği oturmamıştır, sana eş filan olamaz, anasının oğlu olarak dizlerimin dibinde otursun.

Çok güzel anlatmışsınız gerçekten. Sürekli dillerinde anne baba hakkı ödenmez, eş bulunur anne baba bulunmaz...Ama bunlar erkeğin anne babası için geçerli. Sanki kadınları kayinvalideleri doğurup büyütüyor.

Sizi merak etdim, kargo ulaşmışmı? Bence ex nişanlınızıda ailesinide her yerden engelleyin, gerçekten sizin için en hayırlısı olmuş
Yok henüz yetişmemiş kargo. Zaten kendiside istemiyorum annemi istemeyeni dedi. Daha barışmamız mümkün değil

Zaten bir iki misafirliğe gelip sonra hastalık bahanesiyle bunu kalıcı hale getirecektiker

Kadın oğlundan daha pişkin. Arayıp ara düzelteceğine utanmadan benim aramamı bekliyor. Daha çok bekler

Belkide dediğiniz gibi ailesi söylemiştir bunları. Zaten fena halde dolduruşa gelmişti annem seni kabul etmediği sürece bende seni istemem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…