Ayy nolur istesin git bi aç doyur canim bide şükür namazı kıl kurtulmuşsunBelkide dediğiniz gibi ailesi söylemiştir bunları. Zaten fena halde dolduruşa gelmişti annem seni kabul etmediği sürece bende seni istemem dedi.
Sende haklısın erkekler bunu anlamıyor neyse zaten ayrilmissiniz da nasip olmayınca bahane çok oluyor.Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
O muhakkak oluyor.Açıkçası nişandan sonra çok gergin ve sinirli bir hale büründü belkide evlilik stresine girdiği içindir.
Eğer ki gerçekten seviyorsan bırak kullansınlar eşyayı idare et.İleride daha güzellerini de alırsınız İnşallah.Erkek aileleri düşünmez bunu eşya için mutluluğunu bozma sırf sebep eşya ise.Siz onca emegi heba etmek istemiyorsunuz ama karşı taraf hiç düşünmeden atıyorum nişanı diyip herşeyi silebiliyo, ne zaman kendinize deger vereceksiniz. ilişkide tek taraflı olmaz bu işler kıymet veriliyorsa 2 taraflı olması gerekir sizin ilişki senin için kıymetli ama karşı tarafın umurunda değil gerçi ortada artık ilişki de kalmamış. neyi istiyorsun adam nişanı atıyorum demiş biz olumlu bişey yazsak arayıp yalvaracak mısın dön bana diye
Benim iliskimde öyleydi.Örnek gösterilen bir çifttik özünde çok temiz kalpli merhametli bir adam. Ama ne olduysa o adam gitti yerine başkası geldi
Birkere ayrılalım diyen her canı sıkıldığında ayrılalım diyecek.Valla ayrılık lafı eden herifle olmazyol yakınken dön, senin hassasiyetine az saygı göstersin, buna nişan atalım tepkisi verenle evlen de gör derim en fazla devam edeceksen
Umut arıyoruz işte.Zaten buraya konu açan kadınları anlamıyorum asla değer görmedikleri bi ilişki içindeler ‘ayrıl kanka’ yazan onlarca yorumu es geçip bi tane ‘barışın’ yorumunu cımbızla çekip ondan tatmin oluyorlar
Baştan belirtin ‘ben ille de barışmak istiyorum, bana böyle yorum yapmayacaksanız yazmayın’ diye de bizde boşa parmaklarımızı yormayalım
Nişan atıldı ailesi barışmak için defalarca kez babamı aradılar. Ama babam kesinlikle barışma taraftarı değil bende aynı şekilde. Yani ilişkimiz bitti daha düzelmesi mümkün değil. Son durum böyleNeler oldu? Son durum nedir?
Maalesef bitti geri dönüş kalmadı artık hayırlısı böyleymiş her ne kadar üzülsemde yapılabilecek bişey kalmadıEğer ki gerçekten seviyorsan bırak kullansınlar eşyayı idare et.İleride daha güzellerini de alırsınız İnşallah.Erkek aileleri düşünmez bunu eşya için mutluluğunu bozma sırf sebep eşya ise.
Valla çok iyi olmuş aman aman geri dönmeyi düşünmeyin.Nişan atıldı ailesi barışmak için defalarca kez babamı aradılar. Ama babam kesinlikle barışma taraftarı değil bende aynı şekilde. Yani ilişkimiz bitti daha düzelmesi mümkün değil. Son durum böyle
Bütün kapılar kapalı artık geri dönüş kalmadı. Hayırlısı böyleymişValla çok iyi olmuş aman aman geri dönmeyi düşünmeyin.
Neden ailesi arıyor hep, beyefendiden ses çıkmıyor? Ailesi mi evlenecekmiş?Nişan atıldı ailesi barışmak için defalarca kez babamı aradılar. Ama babam kesinlikle barışma taraftarı değil bende aynı şekilde. Yani ilişkimiz bitti daha düzelmesi mümkün değil. Son durum böyle
Kendiside defalarca aradı ama babam açmadı. Bütün kapıları kapattı onlara.Neden ailesi arıyor hep, beyefendiden ses çıkmıyor? Ailesi mi evlenecekmiş?
İyi olmuş, daha baba evinde iken bi yeri kalkan eline düştüğünüzde neler yapar Allah bilir.Kendiside defalarca aradı ama babam açmadı. Bütün kapıları kapattı onlara.
Telefon açmamak ta hata bunu ben kendi ilişkimde gördüm.Bak barisabilirsiniz de o yüzden ılımlı ol ayrıl ama kavga etme.Ne olacağı belli olmaz.Sakin olun.Kendiside defalarca aradı ama babam açmadı. Bütün kapıları kapattı onlara.
Adam mı ayrilmisti ?Neden ailesi arıyor hep, beyefendiden ses çıkmıyor? Ailesi mi evlenecekmiş?
Zamanla insanın sevgisi de soğuyor.Bütün kapılar kapalı artık geri dönüş kalmadı. Hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?