Nişanlım nişanı atmak istiyor

Telefon açmamak ta hata bunu ben kendi ilişkimde gördüm.Bak barisabilirsiniz de o yüzden ılımlı ol ayrıl ama kavga etme.Ne olacağı belli olmaz.Sakin olun.
Şöyleki babamın olumsuzda olsa telefonu açıp konuşmasını istedim ancak bütün ısrarlarıma rağmen kabul etmedi

Bende ilk kendim kullanmak isterdim. Bahane etmiş gibi geldi başka biri bile olabilir hayatında korkutmak istemem ama erkekler genelde kolay kolay vazgeçmez ailesi ile eşi nişanlısı arasın da bir denge kurar acaba annesi de etkilemiş olabilir mi doldurdu ise aranız iyi miydi ki?

İkimizin ortak kararı oldu ayrılık ama ailelerde işin içine karışınca çıkmaz bir hal aldı. Barışma ihtimalimiz kalmadı.
Aileler kavga ettiyse zaten o iş hiç olmaz.En azından yüzük çıkarıp hediyelerinizi verirsiniz.Ben nikahlı sekilde ayrıldım.Dugunume 1 hafta vardı.Mahkeme gününü bekleyeceğim.

Kendiside defalarca aradı ama babam açmadı. Bütün kapıları kapattı onlara.
Ne guzel yapmış babanız,hiç kızmayın ona.Bu davranışı hak etti.Sizin de bir aileniz olduğunu geç hazırladılar.Ayrilmaniz icin her şeyi yaptılar bütün ailesi,sonra da arıyorlar.Artik nasıl bir eş istemediginizi daha iyi biliyorsunuz.Mutluluga bir adım daha yakınsiniz

Peki nişanlınız şart koştuğu şeyler için pişman oldu mu? Özür diledi mi hiç?
Yoo asla pişman değildi hatta bas bas bağırdı ben haklıyım diye özürde dilemedi. Konuyu kapatalım diye aradılar babamı. Ama eşyalar iade olduktan sonra babamın asla kabul etmeyeceğini söylemiştim ona öylede oldu. Geri dönüşü kalmadı

Olay artık eşya konusunuda geçti farklı farklı sorunlar doğmaya başladı. Maalesefki o dengeyi hiç kuramadıeskiden aramız iyiydi ailesi araya girdikten sonra hayatımız mahvoldu

Aileler kavga ettiyse zaten o iş hiç olmaz.En azından yüzük çıkarıp hediyelerinizi verirsiniz.Ben nikahlı sekilde ayrıldım.Dugunume 1 hafta vardı.Mahkeme gününü bekleyeceğim.
Yaaa çok geçmiş olsun sizin dahada zor bir durumsizin ayrılma sebebiniz neydi

Mantıken hareket etsem direk bitsin umrumda değil derimde işte olayın içinde olunca insan geçmişi geçirilen güzel günleri düşünüyor aklım inanılmaz karışıyor
Bence hiç aklınız karışmasın. Bu hataya bende düştüm. Birlikte geçirdiğimiz Günel anlar vs diye diye evlenince herşeyi yoluna gireceğini düşünüp bı adım attım ve sonunda boşandık. Sizi bı kalemde silip atmayı düşünen insandan hayır gelmez

Geçmiş olsun adınıza çok üzüldümbiz tamamen bitirdik geri dönüş kalmadı artık üzülsemde yapacak bişeyim kalmadı öyle olması gerekiyordu içim acısada bitmesi gerekiyordu

Geçmiş olsun adınıza çok üzüldümbiz tamamen bitirdik geri dönüş kalmadı artık üzülsemde yapacak bişeyim kalmadı öyle olması gerekiyordu içim acısada bitmesi gerekiyordu
Bence bitmesi hakkinizda en hayırlı olanı . Yaşamış olduğum tecrübelerden yola çıkarak evlendikten sonrasında bu tarz sıkıntılarla uğraşmaktansa aman biterse bitsin kafasında olacaksın. Sizi gerçekten seven insan bu şekilde yapmaz emin olun. Boşandıktan tam 9 yıl sonra evlendim ve ciddi anlamda psikolojik sorunların oldu. Ailem karşı çıktığı için yaşadığım sorunları onlara anlatamadım biz sana olmaz dedik sen istedin derler diye hep içime attım evlendikten 5 ay sonra patlak verdi. Yaşamış olduğum tecrübelere dayanarak tam ikinci evliliğimi bunu baz alarak ölçtüm tartım ve şuan çok mutluyum

Mutluluğunuz daim olsun inşallahSizin anlaşmama sebebinizde ailesimiydi peki?

Arkadaslar biz barıstık ama nişanlılık süreci cok zor nişanlanan herkes bence evlenmeden çift terapisine gitmeli aileler her seyi mahvedebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…