Nişanlım nişanı atmak istiyor

Aynen öyle

Çok zor asla kolay demiyorum. Ama zamanla bu hislerin değişecek. Sadece biraz zaman lazım sana başka birşey değil. Kendini eve kapatma, gez dolaş, arkadaşlarınla vakit geçir. Daha hızlı atlatırsın.

Çok zor asla kolay demiyorum. Ama zamanla bu hislerin değişecek. Sadece biraz zaman lazım sana başka birşey değil. Kendini eve kapatma, gez dolaş, arkadaşlarınla vakit geçir. Daha hızlı atlatırsın.
İnşallah çıldırmadan atlatabilirimkabullenme sürecindeyim o geçerse herşey geçerde kalp kabullenmiyor

Amann ayrılırsa ayrılsın. 7 yıl emek ettiniz diye nice 7 yıllarını heba etme. Bu adamdan bi halt olmaz
Kesinlikle bir halt olmaz ve beni aşırı üzer hatta annesi söz konusuysa döverde. Ama sürekli aklıma geçirdiğimiz güzel anılar geliyor kötü anıları hiç düşünmüyorum. Halbuki beni ne çok üzdü son bir yıldırkalbimle mantığım savaş içinde

İnşallah çıldırmadan atlatabilirimkabullenme sürecindeyim o geçerse herşey geçerde kalp kabullenmiyor
Kalbiniz her agridiginda size etdiyi laflari, kardesinin bile size laf söylemesine izin verdigini, annesinden birsey yapmadiginiz halde bile özürdiletmek istemesini hatirlayin.

Ki bunlar nisanliyken yapilan seyler. Evlenip coluk cocuk sahibi olunca demek neler yapardi.
Kimse kimseyi degistiremez. Kisilik, karekter neyse o.
Yani böyle tür bir insan degismez astla. Daha beter olur anca.
Gercekten tam zamaninda kurtuldunz. Ayrica Babanizida tebrik ediyorum. Artik adam yerine koymayip telefonu bile acmamis. Ex size nasil hic birseyde söz hakki vermediyse, babanizda ona ayni hisi yasatmis.

Çok çok geçmiş olsun. Kendi evliligimde de yaşadım başka hayatlarda da gördüm. Nişanlıyken gölgesi görünen bir konunun, evlenince kendi geliyor.

herkes aynı şeyi söylüyor. Nişanlıyken bunu yapan evlenince seni döver dediler. Son anda bittiği için biliyorum hayırlısı böyleymiş ama kalbim ister istemez sıkışıyorbabam ilk günden istemiyordu bu da tuzu biberi oldu. Sanırım biraz aile sözü dinlemek lazımmış

Çok çok geçmiş olsun. Kendi evliligimde de yaşadım başka hayatlarda da gördüm. Nişanlıyken gölgesi görünen bir konunun, evlenince kendi geliyor.
Teşekkür ederim Annemde hep sizin dediğinizi söylüyor. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz diye. Sizin sorununuzda ailesimi peki

Teşekkür ederim Annemde hep sizin dediğinizi söylüyor. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz diye. Sizin sorununuzda ailesimi peki
Bak güzel kardeşim, sorun asla ailesi değildir. Sorun "adamın sana verdiği değerdir". Sen eğer onun gözünde değerliysen, bedel ödemeyi göze alır. Eğer cepte görüyorsa, gitmez seviyor diyorsa, asla anasına toz kondurmaz.

Ben olayı çok geç farkettim. Bu süreçte çok yıprandım. Evet evliliği sürdürebildik ama, büyük bedeller ödeyerek ...

O kadar doğruki söyledikleriniz. Zaten erkek kadının arkasında durursa Allahtan başka hiçbir güç onları yıkamaz. Ama benimki tam aksini yaptı. İçimde anlatacağım o kadar çok şey varki ama artık gerek kalmadı hiçbirine

Şöyle örnekler vereyim, kızkardeşi nişan alışverişi için benle tartıştı.
Gel mesaj yaz bende anlatırım özel konular var. Burda tanıdık falan olur diye çok açık yazamıyorum

Uzun bir ilişkiyi bitirmek çok zorlu bir süreçtir, eğer imkanınız varsa destek almaktan çekinmeyin. Hissettiğiniz hayal kırıklıkları , kabullenememe , boşluk hissi sizi zorlayabilir, bu çok normal. Gerekirse hafif dozlu antidepresan kullanabilirsiniz. Tabi oncesinde bi hekime danışın. Benzer süreçlerden 2 kez geçtim. Çok boşluğa düştüm dibi gördüm. Şu an içinde bulunduğunuz durumu çok iyi biliyorum. Ama hicbir duygu olduğu gibi kalmiyor. Her aci geçiyor. O kadar yabancilaşiyorsun ki ben bu adami nasil sevmişim diyip kendine inanamıyorsun. Hemen iyi hisseteyi beklemeyin. Kendinize zaman verin ve üzüntünuzu yaşayın, bastirmayin. Bastırılan her aci daha sonra baska sekillerde çıkıyor ortaya. Ailenizden dostlarinizdan destek isteyin. Buraya yazin.

Peki ne kadar sürede geçerhiç geçmeyecek gibi acıtıyor kalbimi. Antidepresan kullanmayı düşünüyordum

....
Peki ne kadar sürede geçerhiç geçmeyecek gibi acıtıyor kalbimi. Antidepresan kullanmayı düşünüyordum

Elbette düşünün, ben de dönem dönem kullandim, çok iyi geldi. Öncesinde bi psikiyatriste görünün. Ayrılık bir nevi yas süreci. "Aman iyi oldu , hayırlısı buydu ,evlenmeden gördün yüzlerini, sevin, şükret, bi gariban doyur.." diyoruz, diyoruz ya haklıyız da amaa işin bir de bu tarafı var. Az değil 7 seneyi birlikte geçirdiğin bi insanla koptun. Kocaman bi oyuk açıldı. Evet iyi oldu bu kopuş orasi ayri ama bunun meyvesini daha sonra yiyeceksin. Bi dönem o acıyı ağrıyı çekeceksin. Bastirma. Yaz ciz konus agla bağır... kaçma. Başka ilişkilere sığınma. Ne kadar sürede biter bilemem. Hepimiz farklıyız birbirimizden.. ama biteceği kesin. Hatta çok sağlıklı bir ilişki yaşayacağın da kesin. Zamaninda boyle deneyimleri olan insanların cok sağlıklı ilişkileri oluyor. Ben iyi ki bunlari yaşayıp eşimi bulmuşum diyorum mesela. Çünkü taa en başından değer görmen gerektiğini bilerek başlıyorsun ilişkine. Kimsenin seni ezmesine izin vermiyorsun haliyle.

Hislerime tercüman oldunuz. Aynı yollardan geçtiğimiz için. İçim çok dolu bişey yazamıyorum sadece yazdıklarınızı okumak iyi geldi şu an

Hislerime tercüman oldunuz. Aynı yollardan geçtiğimiz için. İçim çok dolu bişey yazamıyorum sadece yazdıklarınızı okumak iyi geldi şu an

Zamaninda, yaklaşık 11 sene kadar önce ben de buraya sığınırdim salya sümük:)
Çok iyi gelirdi burdaki destek..
Daraldikça yazın. Derdimizi tek başımıza çekmek zorunda değiliz, aileden arkadaşlardan hatta burda hiç tanımadığınız insanlardan destek almaktan çekinmeyin. Insan gerçekten anlattıkça azaltıyor.. allahim kalbinize ferahlık versin , bir an önce aydınlığa çıkarsın sizi..

Amin aminn inşallah desteğiniz için çooook teşekkür ederimm

Ya nedir bu erkek anneleri.Bende annesiyle anlaşamadım eşimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…