Nişanlım nişanı atmak istiyor

Çabalamadığımı nerden biliyorsunuz? En basiti tülleri perdeleri halıları ben gönderdim. Çeyiz olarak aldığımız eşyaların haddi hesabı yok ve annem tamamen hepsini yıllardır kendi alıp ilmek ilmek hazırladı. Asıl onun annesi hiçbir çaba göstermedi takı bile takmayacam dedi. Ve nişanlımla ben kavga ettiğimiz gün annemle ben kuyumcudaydık annem düğün için bana altın beğeniyordu. Bizim çabalarımızı Allah görüyor

Zaten yazılanlardan bunları çıkarmak güç diye belirtmiştim ilk yazımda. Yazmadığınız için çıkarımda bulunmam mümkün değil.

Hastalık söz konusu olduğunda eşyayı kim kullanmış kim kimin evinde kalmış zerre umursamam, insanlıktır.

Ancak buradaki hikayede size söylenmeyen şeyler var.

Normalde küçük şehirden büyükşehre gidilir ki kaliteli doktor olsun diye. Ve kardeşi de gelmiş, garip bir durum var.

Benimde zoruma giden bu garip durumu dillendirdiğimde suçlu ben oluyorum. Beni ilgilendiren bir konuda bana sorulmadan planlar yapılması beni üzdü

Yoo benim mantıgımı bilmiyorsunuz benki her zaman burada esi tarafından aldatılıp bosan ben boşanırdım diyenlere gülen insanım.. türkiye ortalamasında hic bir kadın ama hic bir kadın 1 kere aldatıldıgı icin bosanmıyor. Bosanmadı. Hani 1000 de 2 vakadır. Şimdi gelelim hayat gerceklerine her olayın altında bit yeniği ararsanız mutlu olamazsınız. Hastayken uzaklık ve deprem psikolojisi ike annesini yanında tutmaj istemis olabilir bir süre. Keza kızın da annesi hastalanabilir onunda yanunda aynı sekilde olunacak. Ama esyalarımda ilk onlar mı oturacak dese benim nisanlım bende ayrılırdım. Buradaki hastalık büyük olmayabilir fakat karsı tarafın verdiği cvp cok cok yanlıs ve bayağı. Benim ailemin bası ağrısa ben yanlarında olurum, biz bosnağız böyle yetistik. Aksi bizim icin doğru değil. Bu küçücük hastalıkta verilen tepki, anlasılan o ki adamı ilerde büyük bi hastalık oldugunda daha kötü tepkiler alacağınu düsündürtmüş. Bakın bu olayın kadını erkeği yok. Bir kadın olarak bende bu durumu kabul etmem.

Konu sahibi
Adam sizi terk etmiş farkında mısınız
Adam sizi terk etmiş
Bir telefonunuza kurban edin
Ne demek geri adım atmak
Kesinlikle o aile sizinle yaşayacak iki iki dört
Millet deprem bölgesinden kaçıyor bunlar tedavi için oraya gidiyor tedavi de ney şeker hastalığı yahu kronik bir şey bu ömür boyu sürecek bir şey
Yeniden baslayacaksa da o yalvar yakar olmalı kapında yatmalı ha olmuyor mu uğurlar olsun

Haklısınız, tabi, en haklı sizsiniz.

Beyefendi eğer nişanlısına doğru düzgün anlatsaydı kendisinin sorun edeceğini sanmıyorum zaten 7 yıldır birçok fedakarlık yapmış bu ilişki için.Sorun kendisinin yok sayılması, hasta insanın yanında olup olmaması değil.

Benimde zoruma giden bu garip durumu dillendirdiğimde suçlu ben oluyorum. Beni ilgilendiren bir konuda bana sorulmadan planlar yapılması beni üzdü

Normalde ben size çok kızacaktım nasıl eşya derdine düşersiniz diye ama gerçekten burada bir tuhaflık var. Zamanlama deseniz ayrı, gelip gitmeler bir garip. Annesi evlenmeniz için beraber yaşamamız şart falan demiş olabilir mi?

Normalde annem hasta ona bakıcam ben hadi büyükşehre gidelim bak burası da deprem bölgesi demesi lazım. Herşey garip.

Malatya depremzedesi olarak bildiriyorum: asla deprem bölgesine gelmezler hatta bazı estetik operasyonlar yaptırmayı düşündüğüm doktor bile önce Malatya parkta ofis açtı şimdi Elazığ a gitmiş

Nişanlın ve ailesi farklı planlar içindeler sa_re sen de kendi hayatına bak yapacak bir şey yok senin suçun yok onlar bitirdi

Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Yanındayım

Bir hafta oldu. Bir dahada arayıp sormadı
Sizden bukadar kolay vaz gece biliyor, siz ama yillarca hep destek gösterdiniz. Ben olsam o insandaki degerimi ölcerim. Eskiden güzel günler gecirdik diye, gelcekte olan kötü günleri düsünün.
Eysa önemli degil, adi üstünde eysa. Asil sorun sizi simdiden kimse adam yerine koyup fikrinizi sormamis ve ilk tepkide sizden vaz gecilmis. Demmeki o sizin düsündügünüz kadar önem vermiyor 7 seneye, size.
8 yillik evliyim, bizimde elbetde tartismalarimiz oldu, ama hic bir zaman agzimizdan biti bu is diye kelimeler cikmadi. O kelimeler unutulmaz cünkü, güven zeddelenir. Geleceginizde her fikrinizi söylediginizde sizden ayrilmaya hazir bir insani istermisiniz gercekten?
7 yil icin ömrünüzü maf etmegin. Anlik sinir olsaydi, 2 saat sonra en azindan af dilerdi. Sizin arayip özür dilemenizi bekliyor. Bunuda yaparsaniz, onu kaybetmekten korkdugunuzu bur ömür kullanir, sizde bir ömür özür dilersiniz.

Konuyu bende okudum bana nicin translate yaptınz anlamamıs olsamda, son kez cvp veriyim. Sizin dediğinizin haklı oldugunu kabul edelim ben su cümlede notumu verdim “ yeni esyalarımın üzerinde mi oturcak” burada cok net anlasılabilir bisey var? siz bunu anladınız mı? Yahu bırakın bu esya köleliğini… iliskide kimse tek taraflı fedakarlık yapmaz bu arada kadınız diye objektif olmayı 2. Plana atmayalım sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…