- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
arkadaşlar salı günü nişanlım ile yüzeysel sevişirken. benim zorla ilişkiye girerek kızlığımı bozdu. moralim çok bozuk arkadaşlar. ne yapmalıyım sizce. ailemle paylaşmalımıyım bu durumu.
seven bir erkek bunu yapmazdı diye dusunuyorum opmek ister tamam yuzeysel birseyler yasamak ister onada tamam ama zorla ilişkiye girmek seven erkegin yapabilcegi birsey degil
Konu içinde konu açan arkadaşın durumu için;
Amacım asla yargılamak değil, kimin ne yaşadığı, ne kadar ileri gittiği ile ilgilenmiyorum baştan belirteyim..
Ancak, bir erkekle evde, "yüzeysel sevişirken" bunun yaşanması tecavüz gibi gelmedi bana...
Bu tecavüz ise, diğer olaylar ne olarak adlandırılacak öyleyse...
Suçlusunuz demiyorum yanlış anlamayın..Sadece kaza geliyorum demiş o kadar...
Bundan sonra, size karşı tutumuna göre karar verin...
Eğer sevgisinde, ilgisinde bir değişiklik varsa, ayrılırsınız..
Ayrıca hamile kalma riskiniz de var evet..
Ama 3 gün geçmediği için eczaneden "norlevo" isimli ilacı alın ve kullanın...
Yanlış anlayabilecek olan arkadaşlara küçük bir açıklama... "asıl konu sahibinin mevzusu ile ilgili aynı şeyi düşünmüyorum.. onun durumu apayrı ve asla tahammül edilebilecek bir şey değil"
Konu içinde konu açan arkadaşın durumu için ise aynı şeyi düşünmüyorum...
herzamanuyusam
herzamanuyusam isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya
Giriş tarihi
Oct 2010
arkadaşlar,
perine yırtığının pek penis kalınlığı ile ilgili değildir. tabi çok aşırı kalın değilse. çünkü vajina kasları penisin kalınlığına göre genişleyebilir.
bu yırtıklar genelde ıslanmamış olmaktan oluyor. kayganlaştırıcı kullanmakta yarar var bence...
ya ailesine anlatsin diyorsunuz ama nasil diycek ?yuzeysel sevisiyorduk dayanamadi mi diycek?ozaman annesi babasi sen nasil o duruma uygun ortam yarattin demezler mi?evlenme suresini hizlandirmazlar mi?korkutmak icin demiyorum ama bence oyle.
arkadasin yaptigi bu yorum benim kafami karistirdi acikcasi....
Haydaa... Kafam karıştı yine .. Yine mi ya. Of.:44:
bu konuyu baskasi acmisti:44:
bazi arkadaslarin kafasi karisinca konuyu bölmüsler herzamanuysam acmis gibi yenilenmis konu
peki ilk acan arkadasin konunun esas sahibinin konusu nereye gitti:26:
uyyy :111:karman corman olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?