Nişanlım tecavüz etti:(

Onu bunu bilmyrm ama herzamnuyusam bence fake....yorum bile yapmıcam..akşam akşam başıma ağrı girdi 3 günde bir böle birileri çıkıyor

ya tabiki yalniz kalabilirler.ama ileri gitmisler,nisanlina okadar ortam hazirlarsan olacagi odur diyip kiza kizma sanslari buyuk bence..gercekci olmak istedim.dedigim gibi amacim korkutmak veya uzmek degil.

ya tabiki yalniz kalabilirler.ama ileri gitmisler,nisanlina okadar ortam hazirlarsan olacagi odur diyip kiza kizma sanslari buyuk bence..gercekci olmak istedim.dedigim gibi amacim korkutmak veya uzmek degil.

Önce konunun gerçekçiliğinden emin olmamız lazım bence :26:

Eğer ki doğruysa zaten, bahsettiklerimizden kaçış yok. Haklısın arkadaşım.

Hangi asırda ve kaçıncı yüz yılda yasıyoruz.
Siz nisanlinizin size tecavüz etmesine bir sekilde müsade etmissiniz..Ama en azından bunu ailenizden gizlemeyin..
Aile büyükleriniz size en uygun bir sekilde yardimci olacaktir eminim.. Tabiki yardim istiyorsaniz..

burdaki bayanlardan da evlenmeden once erkek arkadasıyla veya nisanlısıyla yakınlasma yasamıs olan vardır tecavuzemi ugradık veya karsımızdaki adama dur dedik durmadımı yani kendine hakim olan erkek nasıl hakim oluyor hani erkeklerde magaradan cıkma hic kadın nedir bilmeyen tiplrmi anlamadımki..benim evlenmeyi dusundugum adam bana zorla sahip olmak istiyorsa kendini tutamıyorsa nerde kalır sevgi en basta karakteri demeki tecavuz etmeye musait eger yakınlasmasaydı adamda tecavuz etmezdi yahu nisanlımada guvenmiyceksem dısardaki adamdan ne farkı kalırki :26: evlendikten sonra nede olsa bnm karım deyip istemedigi halde zorla ilişkiye girmesinde de bir sakınca olmuyor ozaman

kocam yanımdaydı ben okurken gözü kaydı nişanlının yaptığını hiç iyi karşılamadı ve bunu dedi 'eğer evli bile olsan bi kadın ilişkiye girmek istemiyorsa ve zorla olduysa her ne olursa olsun bu tecavüzdür dedi ' bence ailen ile konuşmalısın ve muayene olmalısın zar yırtığın 7 güne kadar hangi gn yırtıldığını doktor anlayabiliyormus ispat edebilirsin yani geç kalma nişanlına gelince bununla evlensen bile senin cinsel ilişkiyi isteyip istememen birseyi değiştirmeyecek o istediği zaman yapacak...

arkadaslar yormayin kendinizi bos yere.. 13 mesaji var 13'ude cinsellik uzerine .. ilk mesajinda da birilerine cinsellik icin kayginlastirici tavsiye ediyor, bakire hanim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…