Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Bebekk2

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
137
15
13
30
Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım

Yani ailesi de bilmiyo şuan her şey çok güzeldi gerçekten seviyodu ama bazen ara sıra tartışmalarımız oluyordu bari karşıma çıkıp bi şey deseydi demedi sadece gitmeden önceki gece sabah eşyalarımız gelicek evde ol karşıla Dedi ama o sabah işten istifa etmiş hattını iptal etmiş herkes olumsuz dönmez bekleme olmaz hayırlısı buymuş diyip duruyo ama içimden bir ses bi gün olucak diyo

Geçmiyo ben onu 14 yaşımda tanıdım ondan başkası olmadı hayatımda hiç bi erkeği almadım 21 yaşıma geldim ve ona ondan çocukluğumdan beri aşık olduğumu söyledim her şeyi anlattım o da Bna aşık oldu çok fedakarlıklar yaptı bitmesin diye çok ağladı ama kndi sebepsiz yere kayboldu

Dunyanin sonu degil bu. Siz ustune dustukce o kacacak zaten. Kendini bisi sanmasina musade etmeyin. Giden gitmistir gittigi gunde bitmistir diyin bence..

Sizi sevebilir belki ama size değer vermediği kesin. Size değer verseydi bir açıklama yapabilirdi en azından.
Benim aklıma dolanrıcı olabilir mi geldi ev ve masrafları nasıl ödediniz? Ortak mı sadece siz mi?
her masrafı o yaptı zaten maddi sıkıntıları vardı sonra bizim tartışmalarımız başladı zaten babası yok anneside sürekli Nasıl olcak Nasıl yetiştircez diyip çocuğun üstüne gidince bunaldığını düşünüyorum

Canım benim şuan çok üzülüyorsun ama olayı anlamamız için bunlar yetmez. Son zamanlarda artan tartışmalarınız ne yüzdendi? Bilmediğin başka ne olabilir. Hele de ailesinin bilemeyeceği... Dönse ne olur ailen seni öylece bırakıp birine verir mi ?

Bunalabilir haklı olabilir ama bu yolda tek başına gibi hareket etmiş bu yola çıkıldıysa tek kişilik değil iki kişilik düşünmek durumunda yaptığı çok bencilce...

Ya ben sürekli Oray'a gitme buraya gitme bunla görüşme diye hep onu kısıtlıyodum o da bana güven bugüne kadar sana yanlış yapmadım yapmamda Dedi ama Bn kıskanıyodum çok onu başkasına Zaman ayırmasını istemiyordum ve hep üstüne gidiyodum her şeyine kısıt koyuydum son tartışmamız bana şoför telefon almak istedi Bn istemedim üsteledi Bn hayır diye bağırdın oda onun sözünü ikilettiğim için kızdı bağırdı

Sizi gerçekten çok sevseydi en azından bir haber verirdi yüz üstü bırakıp gitmiş. Gelse bile ne açıklama yapacak ki affedebilecek misin?

Bunalabilir haklı olabilir ama bu yolda tek başına gibi hareket etmiş bu yola çıkıldıysa tek kişilik değil iki kişilik düşünmek durumunda yaptığı çok bencilce...
Evet öyle Bnde tüm hesaplarımı kapattım sadece onunla hesaplaşacağım güne hazırlıyorum kendimi ama çok Can'ım yanıyor

Sizi gerçekten çok sevseydi en azından bir haber verirdi yüz üstü bırakıp gitmiş. Gelse bile ne açıklama yapacak ki affedebilecek misin?

Beni evliliğe o ikna etti ve çok istekliydi her şeyi en ince ayrıntısınA kadar düşünüyodu ve eğer bi şey yapıyorsa elbet bi bildiği olduğunu düşünürdüm her konuda haklı çıkardı çnkü ve madem istemedi sevmedi bni kesin söylerdi ama beden böyle yaptı Bn anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…