B Bebekk2 Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2016 137 15 13 30 11 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebekk2 #261 dertlerderya461 .!.: Aslında seni gizli numaradan telefonla aradiginda konusmayi deneyebilirsin? Onu konusturmayi deneyebilirsin bir sekilde? Hicbir sekilde konusmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben biraz gurur yapıp kapattım yüzüne hep ama Bi daha ararsa kesin konuşup konuşturcAm
dertlerderya461 .!.: Aslında seni gizli numaradan telefonla aradiginda konusmayi deneyebilirsin? Onu konusturmayi deneyebilirsin bir sekilde? Hicbir sekilde konusmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben biraz gurur yapıp kapattım yüzüne hep ama Bi daha ararsa kesin konuşup konuşturcAm
D dertlerderya461 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2016 167 62 48 16 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebekk2 #262 Bebekk2 .!.: Ben biraz gurur yapıp kapattım yüzüne hep ama Bi daha ararsa kesin konuşup konuşturcAm Genişletmek için tıkla... Nasıl oldun? Daha iyi misin?
Bebekk2 .!.: Ben biraz gurur yapıp kapattım yüzüne hep ama Bi daha ararsa kesin konuşup konuşturcAm Genişletmek için tıkla... Nasıl oldun? Daha iyi misin?
lorienna Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 611 590 103 42 16 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebekk2 #263 merhaba, eşiniz olacak adam olgun değil malesef. herşey düzelse bile sıkıya girince hep ortadan kaybolacak. yapmayın lütfen.
merhaba, eşiniz olacak adam olgun değil malesef. herşey düzelse bile sıkıya girince hep ortadan kaybolacak. yapmayın lütfen.