- 18 Eylül 2016
- 2.056
- 7.321
- 158
Evet öyle Bnde tüm hesaplarımı kapattım sadece onunla hesaplaşacağım güne hazırlıyorum kendimi ama çok Can'ım yanıyor
Ya ben sürekli Oray'a gitme buraya gitme bunla görüşme diye hep onu kısıtlıyodum o da bana güven bugüne kadar sana yanlış yapmadım yapmamda Dedi ama Bn kıskanıyodum çok onu başkasına Zaman ayırmasını istemiyordum ve hep üstüne gidiyodum her şeyine kısıt koyuydum son tartışmamız bana şoför telefon almak istedi Bn istemedim üsteledi Bn hayır diye bağırdın oda onun sözünü ikilettiğim için kızdı bağırdı
öyle bi Ada'm değil işte herkes çok şaşırdı hatta inanmayanlar bile oldu ama yaptığı bni yıktı şimdi ailem bni evden bile dışarı çıkarmıyor içimde hem intikam hem aşk var bilmiyorm yaevlenseydin 3 gün sonra sıkılıp sırra kadem basacaktı, şimdiden gitmesi iyi olmuş, şükret bence
Bende öyle düşünüyorum hatta kendisi siz böyle tartşrsanz hep olmaz bu iş Bn istemem diyodu annesi acaba diyorum çocuğun aklına girmiş olabilir miBence annesi biliyor yerini bunalmış kaçmış cocuk
İntikam aşk ikiside şuan aynı pistte kalbimde bni görse dayanamaz biliyorum ama işte bi bilsem nerdeBunaltmışsın ama ne yaparsan yap çekip gitmesi gerekmiyor bir açıklama hakkın. Önüne bak asla da affetme artık güvenmemk için bir sebebin var çünkü yarın öbür gün evlendin diyelim bir bakmışsın tek başınasın o zaman ne yapacaksın?
hayır öyle biri değil ama işte baba yok başta annede üstlerine gitmiyo hiç bi ZamanBu nasıl iştir ailesi nasıl bilmiyor evladı nerde?
Karanlık işlere mi bulaştı acep?
İntikam aşk ikiside şuan aynı pistte kalbimde bni görse dayanamaz biliyorum ama işte bi bilsem nerde
bn hep onu ayrılıkla tehdit ederdim o da ağlamıştı hatta gitmeden iki gün önce bitmesin bu hikaye hiç Bnden hiç vazgeçme demiştiDayanamasa böyle gitmezdi demekki dayanabiliyor kendini bunlarla avutma set çek ona karşı...
Öyle
öyle bi Ada'm değil işte herkes çok şaşırdı hatta inanmayanlar bile oldu ama yaptığı bni yıktı şimdi ailem bni evden bile dışarı çıkarmıyor içimde hem intikam hem aşk var bilmiyorm ya
Evet benim ailemde öyle düşünüyo ama neden ailesi Bna böyle yapıyo anlamış değilimbence ailesi yerini biliyordur.ama soylemiyordur
nedense boyle hissettim.bi anda cekip giden sorumsuz bir adamdanda koca olmaz emin ol.evlilik sorumluluk isteyen bir kurum.
ya kendisi her şey için çabaladı Bn vazgeçmek istediğimde yolumu kesti hep gitmiyim diye bi şeyler yaptı ağladı yeri geldi bu Ada'm pki niye böyle yaptıöyle bir adam değil mi?
adam topuklamış daha ne yapsın yahu, hem kaçak hem gerçek yüzünü göstermeyecek kadar çakalmış baksana hala öyle biri değil dedirtebiliyor kendisi için
bn hep onu ayrılıkla tehdit ederdim o da ağlamıştı hatta gitmeden iki gün önce bitmesin bu hikaye hiç Bnden hiç vazgeçme demişti
Bi insan yalandan niye aşık olurmuş gibi yapar kiOnlar yalanmış öylesine çıkan laflarmış demekki kendi bırakıp gitmiş çünkü daha ne olsun?
Sebessiz yere terk etmedi. Sebebini sen bilmiyorsun.Geçmiyo ben onu 14 yaşımda tanıdım ondan başkası olmadı hayatımda hiç bi erkeği almadım 21 yaşıma geldim ve ona ondan çocukluğumdan beri aşık olduğumu söyledim her şeyi anlattım o da Bna aşık oldu çok fedakarlıklar yaptı bitmesin diye çok ağladı ama kndi sebepsiz yere kayboldu
Almissiniz tehditlerinizin bunaltmanizin cevabinibn hep onu ayrılıkla tehdit ederdim o da ağlamıştı hatta gitmeden iki gün önce bitmesin bu hikaye hiç Bnden hiç vazgeçme demişti
hayır onun baskısı ile oldu Bnm değil ve sevgisinden eminim ama herkes gördüğünde kndini yakıyon evlenmekle falan diyorlardı etkinleşmiş olabilir miSebessiz yere terk etmedi. Sebebini sen bilmiyorsun.
14~21 yas arasi baska erkek olmadi demissinde zaten o yas okuma yasidir. Hani hoslanti ask olur da kac tane olacak ki.
Anladigim kadariyla sizin baskinizla baslamis. Evlilik yoluna girmis ama o evlilige hazir degilmis.
Bence giderek size iyilik yapmis. Evlenip iki gun sonra bekar hayati yasasa ortada biraksa sizin icin daha zor olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?