Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Evet öyle Bnde tüm hesaplarımı kapattım sadece onunla hesaplaşacağım güne hazırlıyorum kendimi ama çok Can'ım yanıyor

Bunaltmışsın ama ne yaparsan yap çekip gitmesi gerekmiyor bir açıklama hakkın. Önüne bak asla da affetme artık güvenmemk için bir sebebin var çünkü yarın öbür gün evlendin diyelim bir bakmışsın tek başınasın o zaman ne yapacaksın?

Öyle
evlenseydin 3 gün sonra sıkılıp sırra kadem basacaktı, şimdiden gitmesi iyi olmuş, şükret bence
öyle bi Ada'm değil işte herkes çok şaşırdı hatta inanmayanlar bile oldu ama yaptığı bni yıktı şimdi ailem bni evden bile dışarı çıkarmıyor içimde hem intikam hem aşk var bilmiyorm ya

Bu nasıl iştir ailesi nasıl bilmiyor evladı nerde?
Karanlık işlere mi bulaştı acep?

İntikam aşk ikiside şuan aynı pistte kalbimde bni görse dayanamaz biliyorum ama işte bi bilsem nerde

Çocuğu bunaltmışsın o da köprüden önce son çıkışı görüp kaçmış.

Hoş olamamış senin açından tabi ama kim olsa aynı tepkiyi verirdi,geçmiş olsun

İntikam aşk ikiside şuan aynı pistte kalbimde bni görse dayanamaz biliyorum ama işte bi bilsem nerde

Dayanamasa böyle gitmezdi demekki dayanabiliyor kendini bunlarla avutma set çek ona karşı...

Evet bunaldı bende öyle düşünüyorum ama hiç Özlemez mi hiç dönmez mi aklına gelmez miyim hiç

bence ailesi yerini biliyordur.ama soylemiyordur
nedense boyle hissettim.bi anda cekip giden sorumsuz bir adamdanda koca olmaz emin ol.evlilik sorumluluk isteyen bir kurum.

öyle bir adam değil mi?
adam topuklamış daha ne yapsın yahu, hem kaçak hem gerçek yüzünü göstermeyecek kadar çakalmış baksana hala öyle biri değil dedirtebiliyor kendisi için

bence ailesi yerini biliyordur.ama soylemiyordur
nedense boyle hissettim.bi anda cekip giden sorumsuz bir adamdanda koca olmaz emin ol.evlilik sorumluluk isteyen bir kurum.
Evet benim ailemde öyle düşünüyo ama neden ailesi Bna böyle yapıyo anlamış değilim

Ama o
öyle bir adam değil mi?
adam topuklamış daha ne yapsın yahu, hem kaçak hem gerçek yüzünü göstermeyecek kadar çakalmış baksana hala öyle biri değil dedirtebiliyor kendisi için
ya kendisi her şey için çabaladı Bn vazgeçmek istediğimde yolumu kesti hep gitmiyim diye bi şeyler yaptı ağladı yeri geldi bu Ada'm pki niye böyle yaptı

bn hep onu ayrılıkla tehdit ederdim o da ağlamıştı hatta gitmeden iki gün önce bitmesin bu hikaye hiç Bnden hiç vazgeçme demişti

Onlar yalanmış öylesine çıkan laflarmış demekki kendi bırakıp gitmiş çünkü daha ne olsun?

Sebessiz yere terk etmedi. Sebebini sen bilmiyorsun.
14~21 yas arasi baska erkek olmadi demissinde zaten o yas okuma yasidir. Hani hoslanti ask olur da kac tane olacak ki.

Anladigim kadariyla sizin baskinizla baslamis. Evlilik yoluna girmis ama o evlilige hazir degilmis.

Bence giderek size iyilik yapmis. Evlenip iki gun sonra bekar hayati yasasa ortada biraksa sizin icin daha zor olurdu.

Bitti demediği için bir ümitle bekliyorsun. O yüzden unutman imkansız.
Sana tavsiyem, öncelikle bittiğini kabul et. Bu adam dönse bile artık ondan sana hayır gelmez.
Bittiğini kabul edip ona göre davranırsan rahatlarsın. Ve o günden itibaren 21 günde daha iyi hissetmezsen psikoloğa gitmeni öneririm.

bn hep onu ayrılıkla tehdit ederdim o da ağlamıştı hatta gitmeden iki gün önce bitmesin bu hikaye hiç Bnden hiç vazgeçme demişti
Almissiniz tehditlerinizin bunaltmanizin cevabini
İliski yasiyorsunuz iki tarafta birey diger tarafin kolesi degilki hot deyince otursun zöt deyince kalksin az bunalinca ayrilirim birakirimla tehdit edilsin surekli benimle ilgileniceksin o arkadasinla gorusme su arkadasini sevmedim vs gibi bunaltmalar yasasin
Bakin bu tarz davranislara maruz kalan erkeklerinde kadinlarinda intikami aci sinsi ve sert oluyor.Sevgi bittigi an gitmeyip bekleyip son darbe yapiyorlar
Sizinkide biraz boyle olmus sanirim donmez donsede eskisi gibi olmaz evlensenizde saglikli olmaz hakkinizda hayirlisi olsun her serde bir hayir vardir

H
hayır onun baskısı ile oldu Bnm değil ve sevgisinden eminim ama herkes gördüğünde kndini yakıyon evlenmekle falan diyorlardı etkinleşmiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…