Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Kısıtlamalarınızla, büyüttüğünüz kavgalarınızla bunaltmışsınız demek ki. Size haber vermediyse, sırra kadem bastıysa bizzat sizden kaçmış. Onla görüşme, bunla görüşme nedir ya? Ben bu tür baskı yapan kadın ve erkeğe bir yere kadar katlanılabileceğine inanırım zaten, kimse sizi ömür boyu çekmezdi. Demek ki nişanlınızın sabri da buraya kadar çekti. Haydi geçmiş ola. Daha da ısrarla arayıp bulup yakasına yapışmayın, kendi yolunuza bakın. Biraz kendi kendinizi büyütüp olgunlaşın bu arada.

Evet çok bunalttım ama ya değişirsek peki imkansız mıyız yani

Ne kadar bunalir sa bunalsin bu herşeyi herkesi terketme hakkı verir mi ona ?? Ailen ne düşünüyor ? Şahsen ben olsam kizimi bi daha asla o kişiyle gorusturmem. Dönse bile kabul etmemelisin. Seni bu şekilde bırakan bi insanı hiç ozleme bile. Hatanın neresinden dönersen kar demişler

Biraz o konuda bencildim ama unutmak o kadar kolay mı birini hemen unutur mu bni hiç aramaz sormaz merak etmez mi

H

hayır onun baskısı ile oldu Bnm değil ve sevgisinden eminim ama herkes gördüğünde kndini yakıyon evlenmekle falan diyorlardı etkinleşmiş olabilir mi
Hayir evlenmeye hazir olan isteyen kisi o muhabbetin geyigini yapar gecer.

Seni seviyor olabilir ama evlilik baska bi kafa. Ne dolu dolu asklar Evlenip yapamiyor zor duzeltiyor.

Giderek sana iyilik yapmis ilerde anlayacaksin daha cok gencsin. Evlilige hazir olnayan erkek sirtinda ki kambur olur. Cekilmez hayat olur
Bence...

Hiç özlemez mi aramaz mı bi kere olsa da merak etmez mi ? Bn çok bunalttım haklı yönleri çoktu ama gitmeseydi keşke

Bi insan yalandan niye aşık olurmuş gibi yapar ki
Yalandan aşık olurmuş gibi yapmamış arkasında duramayacağı şeyleri söylerken yalanmış. Seni sevmiştir sevmemiştir bilemem ama sana değer verseydi seni yalnız bırakmazdı bu şekilde. İnsanlara (ailen için diyorum) karşı seni zor durumda bırakması da ayrı bir durum.

elbette öyle ama gönlüme laf geçiremiyorum sanki kaderim oymuş gibi görüyorum hep öyle hissediyorm

Haklısınız

Biraz o konuda bencildim ama unutmak o kadar kolay mı birini hemen unutur mu bni hiç aramaz sormaz merak etmez mi
Kimse vazgeçilmez değildir. Siz ayrılık tehditlerinizi yaparken kendinizi vazgeçilmez sanıyordunuz sanırım. Ayrılırım ayrılırım dedikçe karşı tarafı itip soğutmuşsunuz.
Valla ikiniz de unutursunuz. Onu sağdan soldan kıskanıp kısıtlayarak kavgalı geçmiş bir ilişki zaten sakat bir ilişkidir. Bugün olmasa yarın bitmeye mahkumdu.
Ayaklarınızın yere sağlam bastığı, kendinize ve karşınızdakine güvendiğiniz ilişkiler yaşayın. Böylesini değil.

Evet çok bunalttım ama ya değişirsek peki imkansız mıyız yani
Degisime inanci olsaydi size kiyamasaydi sevgisi kalsaydi zaten sizinle konusur cozum yolu arardi isten istifa edip tasi taragi toplayip kimseye bir sey soylemeden sır gibi ortadan kaybolmazdi
Herseyi gectim cevrenizde bu duruma karsi konusulup uzulucek olmaniz bile umrunda olmamis sanki kinlenmis hirslanmis
Sadece sevgi saygi bitseydi en cok soguk davranir Karsiniza gecip ayrilalim derdi boylece gitmek Kinli bir davranistir benim kisisel fikrim
Yolunuza bakin derim bekleyipte kapilarinizi kapatmayin hayirlisi boyleymis deyip gecin

D
diyemiyorum işte bni böyle bıraktı rezil oldum susamıyorum intikam aşk her şey var

elbette öyle ama gönlüme laf geçiremiyorum sanki kaderim oymuş gibi görüyorum hep öyle hissediyorm
Normal oyle hissetmen. Hatta sanki ondan baskasini sevemeyecek 40 yasina da gelse kalbinde o olacakmis gibi hissediyorsundur.

Yok canim olmuyor oyle her iliskinin bir omru var. Gomeceksin bi gun

Normal oyle hissetmen. Hatta sanki ondan baskasini sevemeyecek 40 yasina da gelse kalbinde o olacakmis gibi hissediyorsundur.

Yok canim olmuyor oyle her iliskinin bir omru var. Gomeceksin bi gun
Allah'ta imkansız yoktur belki ilerde daha güzel şeyler yasarım onunla belli olmaz ki

21 gun kuralı vardır. Yarın daha az acıyacak canın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…