Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

dram filmi mi dönecek olsun bu adam? bu şekilde biten bir ilişkiden tekrar medet ummazdım ben olsam

Araştırdm kndim kız başıma girmediğim yer kalmadı ama yok işte bekliyorum dua ediyorum bol bol
Ailesi de mi bilmiyor.
Seni yüz üstü bırakan insan için kendini suçlama.Sebep ne olursa olsun insan gibi gelip layıkıyla bitirecekse de bitirmeliydi.

Niye banlandi ki hakaret falan yoktu mapusa atmislar

Nasıl yani benim erkek arkadasım derken Can'ım
Yani soyle suan ki sevgilimin huylarida sizin erkek arkadasiniz gibi oda beni kaybetmekten vok korkuyo daha once ayrilcam senden diyince aglamisti ondan baslarjni okuyuncs benim sevgilim gbi sonuna gelince yazinin icim urperdi dedim

Bu fazla naz aşık usandırır olmuş. Biz döner mi dönmez mi bilemeyiz, ama eğer dönerse bir daha kendisini sık boğaz etmeyin.

Bu fazla naz aşık usandırır olmuş. Biz döner mi dönmez mi bilemeyiz, ama eğer dönerse bir daha kendisini sık boğaz etmeyin.
Aynen Can'ım ben şimdi şimdi anladım hatalarımı tek dileğim geri gelip benimle konuşması her şeyi halletmek istiyorum

Yani soyle suan ki sevgilimin huylarida sizin erkek arkadasiniz gibi oda beni kaybetmekten vok korkuyo daha once ayrilcam senden diyince aglamisti ondan baslarjni okuyuncs benim sevgilim gbi sonuna gelince yazinin icim urperdi dedim
Anladım Can'ım yani bu da örnek olsun sana Can'ım öyle davranma ayrlcam falan deme seninkinin Burcu ne ?

Ailesi de mi bilmiyor.
Seni yüz üstü bırakan insan için kendini suçlama.Sebep ne olursa olsun insan gibi gelip layıkıyla bitirecekse de bitirmeliydi.
Bende öyle istiyodum hadi çekti gitti yine arayıp söyleyebilirdi ben bu nedenden dolayı gittim falan diyebilirdi

Ben gerçeği gidişini kabullendim ama böyle bi Ada'm değil o 7 senedir tanıyorum onu evlenmek istemese bni ikna etmezdi heyecanlı Mutlu olmazdı çok uğraşmazdı bi sürü masrafın altına girmezdi

İşte gönül bunu dinlemiyo inşallah döner Can'ım duaya ihtycm var lütfen
Allah gönlüne göre versin ama biraz mantıklı düşünmeye çalışmalısın bence... dönse bile bir daha bırakıp gitmeyeceğine dair güvenebilecek misin ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…