- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
Ailesi de mi bilmiyor.Araştırdm kndim kız başıma girmediğim yer kalmadı ama yok işte bekliyorum dua ediyorum bol bol
INS canım Allah gonlune gore versınİnşallah döner inşallah dua edin bol bol nolur kardeşim
Yani soyle suan ki sevgilimin huylarida sizin erkek arkadasiniz gibi oda beni kaybetmekten vok korkuyo daha once ayrilcam senden diyince aglamisti ondan baslarjni okuyuncs benim sevgilim gbi sonuna gelince yazinin icim urperdi dedimNasıl yani benim erkek arkadasım derken Can'ım
Aynen Can'ım ben şimdi şimdi anladım hatalarımı tek dileğim geri gelip benimle konuşması her şeyi halletmek istiyorumBu fazla naz aşık usandırır olmuş. Biz döner mi dönmez mi bilemeyiz, ama eğer dönerse bir daha kendisini sık boğaz etmeyin.
Anladım Can'ım yani bu da örnek olsun sana Can'ım öyle davranma ayrlcam falan deme seninkinin Burcu ne ?Yani soyle suan ki sevgilimin huylarida sizin erkek arkadasiniz gibi oda beni kaybetmekten vok korkuyo daha once ayrilcam senden diyince aglamisti ondan baslarjni okuyuncs benim sevgilim gbi sonuna gelince yazinin icim urperdi dedim
İnşallah Can'ım inşallahINS canım Allah gonlune gore versın
Anlamadım canmNiye banlandi ki hakaret falan yoktu mapusa atmislar
Bende öyle istiyodum hadi çekti gitti yine arayıp söyleyebilirdi ben bu nedenden dolayı gittim falan diyebilirdiAilesi de mi bilmiyor.
Seni yüz üstü bırakan insan için kendini suçlama.Sebep ne olursa olsun insan gibi gelip layıkıyla bitirecekse de bitirmeliydi.
İşte gönül bunu dinlemiyo inşallah döner Can'ım duaya ihtycm var lütfendram filmi mi dönecek olsun bu adam? bu şekilde biten bir ilişkiden tekrar medet ummazdım ben olsam
Ben gerçeği gidişini kabullendim ama böyle bi Ada'm değil o 7 senedir tanıyorum onu evlenmek istemese bni ikna etmezdi heyecanlı Mutlu olmazdı çok uğraşmazdı bi sürü masrafın altına girmezdiAilesinin haberi vardir ve anlasmislardir. Sizi sevmistir ama evlenecek kadar degildir. Bunu yuzunuze soyleyecek kadar cesaret sahibi bile degildir. Siz beni cok seviyordu varsayiminda bulunuyorsunuz ki belki dogruydu bu soyldiginiz. Sonuca baktigimizda dugunden 1 hafta once terkedildiniz ve bir daha haber alamadiniz. Varsayimlarla kalbinizi hirpalamayin ve aksi ispat olana kadar gercekle yuzlesin. Kendinize bu kotulugu yapmayin. Ozlemeniz cok dogal uzuntunuz de oyle. Acinizi yasayin. Fakat artik onu hayatinizdan (kalbinizden) cikarin. Bir anda olmaz belki ama zamanla olur. Gercegi kabullenin.
Allah gönlüne göre versin ama biraz mantıklı düşünmeye çalışmalısın bence... dönse bile bir daha bırakıp gitmeyeceğine dair güvenebilecek misin ona?İşte gönül bunu dinlemiyo inşallah döner Can'ım duaya ihtycm var lütfen
Can'ım gelse zaten hemen evlenmem ki Zaman'la daha iyi tanımaya çalışırımAllah gönlüne göre versin ama biraz mantıklı düşünmeye çalışmalısın bence... dönse bile bir daha bırakıp gitmeyeceğine dair güvenebilecek misin ona?
Nasl Can'ım yaniBunda bir tuhaflik var.Ya da siz bir seyleri eksik anlatiyorsunuz.Anlayamadim cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?