bu sizin para mevzusunu konusmamis haliniz mi?Kizlar delircm artikkk..nisanlanirken eltime taki seti almislar ben nisanimda istemedim.ona denk bilezik istedim yatirim amacli tamm dendi alindi takildi..dugunde 5 bilezik yapmislar bana da aynisini yapcaklarini soylediler.. 4 unu ailesi 1 ni nisanlim alcakti.4 ünü almaya gittik gecen hafta.kaynanam tutturdu kolye kupe alalim boynun bos kaldi nişanda içimdde kaldi diye istemedim.ısrar ettiler aldilar 700 e.saat falnda dedi takmiyorum diye aldirmadim..ciktik ordan kolyeyi kupeyi al tak kizim dugunu bekleme dedi..az once nisanlim ariyo oturulmus konusulmus 5. Bilezik alinmicakmiş.taki almislar eltimle esit olmusuz yuksek olursa kizarmis falan...sinirden delirdim..ben istemedim kupe kolye dedim.eltimin ailesi 1 terlik bile vermedi.süt parasi diye cumhuriyet aldilar babaya takim elbise dolu bi liste istediler yani.biz herseyimizi yapiyoruz b.makinemden yatk odama halima tabk vss herseyimibiz yapicaz ee o zamn adilmiyiz sanki? Yarin takiyi alip geri verip bilezik alcaklar şimdide..annem köpürdü safsin sustukca bunlar oluyo dedi bende süt parasi isticem gelsin nişanlim söylicem diyo..sinirden delircek durumdayim..arada kaliyorum hep..nişanlima daha cok kiziyorum zaten.o da bagirdi annene duyurdun vss bii ton laf soyledi kapadi..bagirinca duyar tabi o duruma getirtti..eltimin ailesinin kiradaki evini bosaltip kizino oturtmasini bile hesap ediyo..yok kira vermiyolar 2 yildir bedava oturtuyolar diye.ogullari evlenince cikicaklar neyin hesabi yapiliyo..benim ailemde ev alsa bizi oturtcak bunun hesabimi olur..biz hic bi zamn ne istekte ne para mevzusunda bulunduk biktim artik önüme gelmesinden
25 yasinda.zaten bilezigin tekini nişanlim alcakti.kupe kolyeyi sete saysin alma demisler..alirsa eltim kizarmis..bisi alamiyoruzki bisi alsa eltim kizar oluyoNisanlin kac yasinda? Koskoca adam niye kendi almiyo ki ailesini karistiriyo?
..5 bilezik istemedim ben.kv dugunde 5 bilezik yapicsz digerine oyle yaptik dedi.4 unu onlar 1 ini nisanlim alcakti..hediyemiz olsun diye zorla kolye kupe aldirdilar en ucuzuna kactim masraf olmasin diye.hatta arkamdan saf bile demis kv bu yuzden..oturmuslar konusmuslar kupe kolyeyi sete saysin bilezik almiyosun demisler nisanlima.alirsan eltim darilirmis..kupe aldilar bilezik aliyolar diyeBastan oku canim oyle degil ben hepsini okudum bir guzel eltiye set yapilmis sevgide set istememis 5 bilezik istemis simdi kolye kupe alininca 4 bilezik olsun demis kv sevgide 5 bilezik diye israr ediyor o zaman geri istemekte haklilar hem 5 bilezik hemde set olmaz diyor sette 700 liralik bir bilezik bile etmez gr olarakta bilezik etmez yani 4 bilezik bir set fazla gr olmaz eksik gram olur bu durumda sevgiye eksik alinmis olur
Bastan oku canim oyle degil ben hepsini okudum bir guzel eltiye set yapilmis sevgide set istememis 5 bilezik istemis simdi kolye kupe alininca 4 bilezik olsun demis kv sevgide 5 bilezik diye israr ediyor o zaman geri istemekte haklilar hem 5 bilezik hemde set olmaz diyor sette 700 liralik bir bilezik bile etmez gr olarakta bilezik etmez yani 4 bilezik bir set fazla gr olmaz eksik gram olur bu durumda sevgiye eksik alinmis olur
..5 bilezik istemedim ben.kv dugunde 5 bilezik yapicsz digerine oyle yaptik dedi.4 unu onlar 1 ini nisanlim alcakti..hediyemiz olsun diye zorla kolye kupe aldirdilar en ucuzuna kactim masraf olmasin diye.hatta arkamdan saf bile demis kv bu yuzden..oturmuslar konusmuslar kupe kolyeyi sete saysin bilezik almiyosun demisler nisanlima.alirsan eltim darilirmis..kupe aldilar bilezik aliyolar diye
Bensadece ince planlarina kizdim.bana set alalim da demediler orda hediye diyip durdular zorla al al dediler yine en ucuzuna kactim.sonra oturup nisanlima sen bilezik alma kupe kolyeyi sete saysinlar demesi cok ayip bisi..bilezik alirsan 130 gramlik altin takmis olucaz ama yengene 125 gramlik taktik kizar demis..gramlari bile hesaplayip karsilastirmislarBunda sorun yok set yerine bilezik istemissin onlarda seti ver bilezik yapalim demis ne var ki bunda secim hakkin var ya 4 bilezik kolye kupeye tamam diyeceksin yada geri verip 5 bilezik alacaksin. Ben sorun goremedim hic almasalardi 1 bilezik verseydi ne olacakti bence bu kadar paraya onem verme ne takarlarsa kendi evlatlarina oturup pazarlik yapilmasi bile bana sacma geliyor. Eltinin ailesi cahilmis sut parasi baslik parasidir zaten onlar istedi diye sendemi ayni seviyeye duseceksin. Yuva kuruyorsun kimsenin gazina gelme mutlu olmaya bak gorumcenin nasil laf tasidogina hayret ettim kim annesinin dedikodusunu yapar ustelik boyle bir laftan kavga cikacagini bile bile yuzunu gormus oldun sirrini vermezsin. Altin para mutluluk getirmez
Haklisiniz..zaten sormadik bile ne takcaksiniz diye surekli kendileri dillendirdi..nişanlimin arkamda olmamasi bunun pazarligini bana yansitmasi kirici.hep boylelrr oturup konusuluyo sesleri cikmiyo gecistiriyolar sonra oyunbazlikareltiden amma korkuyolar haa ya da bahane ediyolar
benim eltim yok 2 bilezikle gelin oldum
bunun eltiyle falan alakası olmamalı herkesin nasibi kısmeti ayrı
sana az yapılır ona çok veya tam tersi o anki şartlarla alakalıdır
Şimdi daha iyi anladım, akıllılık etmişsin yatırım yapıcan bir şey istemişsin burda haklısın ne istiyorsan onu aksalarmış hiç konuda olmazdı, elalem ne der diye küpe falan almışlar muhtemelen boşver düğün öncesi sıkmayın canınızı ben bile ailem kızmasın küpen saatin yok der diye hatta teyzem bari küpe alaydın dedi gittim sadece küpe aldım onu unutmuşum söylemeyi, onlarda el içine çıkıyoruz diye almışlardır..Kayinvaliden nişanda taki seti almak istedi..o kadar parayi takmicagim sete verdirmek istemedim ayni degerde bilezik alalim anne dedim nişanlimda hemfikir bilezik takildi.dugun icin 4 bilezik biz 1 bilezik nişanlin alsin dedi kv.karismadim..eltine 5 taktik ona neyse sanada o dedi hep peki dedim..4 bilezigi almaya gittik tutturdu kupe kolye alalimyok anne zaten taki istemedim biliyosun gerek yok dedim.olurmu all hediyem olsun dedi zorla aldirdi.yinede en ucuzuna baktim onu aldim.şimdi oturulmus konusulmus nisanlima bilezik almicaksin taki aldik demisler.sette degil sete saymislar.bilezik alirsan kupe kolyeye eltim kizarmis kusermis ondan fazla gram takilmis oluyomus..bunca ince hesaba kizdim ben..ikili konustular.arkamdan da ne kadar saf hic bisi istemedi demis kv
Neden kiziyorsun ki haklilar ben dogru anlamisim ikinizede esit yapmak istiyorlar bu gayet kabul edilir birsey hediye etmek istemisler demekki ama eve gelince muhtemelen eltin birsey soyledi yada hesapladikar hak geciyor tepki vermen gereken kisi ailesi degil nisanlin! Neden tmm oda benim mustakbel esime hediye olsun geri istemeyelim alin buda parasi diyemiyor yada sen tmm 4 bilezik olsun caniniz sagolsun demiyorsun. Zorla alnini silah dayamadilar canim sen hediye diyince aldin baktin 4 bilezik oldu olay kizdin annende gaz verdi gorumcende masallah anasinin dedikodusunu yapinca sende gurur yaptin is inada bindi olay bu.Bensadece ince planlarina kizdim.bana set alalim da demediler orda hediye diyip durdular zorla al al dediler yine en ucuzuna kactim.sonra oturup nisanlima sen bilezik alma kupe kolyeyi sete saysinlar demesi cok ayip bisi..bilezik alirsan 130 gramlik altin takmis olucaz ama yengene 125 gramlik taktik kizar demis..gramlari bile hesaplayip karsilastirmislar
kuzu ayol kuzularkurbanlık koyunlar aklıma geldi birden
Nisanlima tepkiliyim zatenn..bu kadar cirkinlesecegine olay aileme yansimadan kendi kapatabilirdi..zaten nisanlimin bilezik alacagi belliydi..onlar gayet işgüzar yengene 1500 taki seti aldik seninkine hefiye diye ucuza kapadik demis oldualar..biz hic para konusmadik saatimizi aldik taktik takimimizi aldik..3 5 hesabi yapmadik..surekli eltimi kotuledi kv tuvalet terligini bile ben aldim evden hic bisi getirmedi diye..ailesi surekli para altin talep edip almislar.hic birinde degildik biz herseyimizi kendimiz yapiyoduk..ne yapsalar eşitleyemezler yani.şimdi iş bana bisi alinmaya gelince eltin gücenir oldu..ben niye dört dörtluk evlenmiyoruz hazira konmuyoru..zorla kiyaslama yaptiriyorlarNeden kiziyorsun ki haklilar ben dogru anlamisim ikinizede esit yapmak istiyorlar bu gayet kabul edilir birsey hediye etmek istemisler demekki ama eve gelince muhtemelen eltin birsey soyledi yada hesapladikar hak geciyor tepki vermen gereken kisi ailesi degil nisanlin! Neden tmm oda benim mustakbel esime hediye olsun geri istemeyelim alin buda parasi diyemiyor yada sen tmm 4 bilezik olsun caniniz sagolsun demiyorsun. Zorla alnini silah dayamadilar canim sen hediye diyince aldin baktin 4 bilezik oldu olay kizdin annende gaz verdi gorumcende masallah anasinin dedikodusunu yapinca sende gurur yaptin is inada bindi olay bu.
Nişanlim ailesinden kendinden para gitmesin derdinde ama benim ailem bişi alsa iyisini aldir der..Bende nişanlın araya girip kalan parasını ben vereyim demeliydi yada ben alıcam nişanlıma eğer onun parasını ailesi vermeyecekse .
Kupe alipta al bunu sete say demeleri gucume cok gitti..nisanlimin alcagi bilezigi bile kupe fazlalik yengen kizar alma demeleride oyle..Şimdi daha iyi anladım, akıllılık etmişsin yatırım yapıcan bir şey istemişsin burda haklısın ne istiyorsan onu aksalarmış hiç konuda olmazdı, elalem ne der diye küpe falan almışlar muhtemelen boşver düğün öncesi sıkmayın canınızı ben bile ailem kızmasın küpen saatin yok der diye hatta teyzem bari küpe alaydın dedi gittim sadece küpe aldım onu unutmuşum söylemeyi, onlarda el içine çıkıyoruz diye almışlardır..
İnanirmisin gramlari bile hesaplamislar..ona 125 gramlik altin bana 130 gramlik altin oluyomus.5 gram fazlaymis faln bu bile konusuldu..buz gibiyim şuan ailem geri cekti kendini..alinmadi diye degil ince hesaplar icin.3 kurus para icin rezil duruma dustuk diye..Şimdi daha iyi anladım, akıllılık etmişsin yatırım yapıcan bir şey istemişsin burda haklısın ne istiyorsan onu aksalarmış hiç konuda olmazdı, elalem ne der diye küpe falan almışlar muhtemelen boşver düğün öncesi sıkmayın canınızı ben bile ailem kızmasın küpen saatin yok der diye hatta teyzem bari küpe alaydın dedi gittim sadece küpe aldım onu unutmuşum söylemeyi, onlarda el içine çıkıyoruz diye almışlardır..
Sen gaza gelme burda sana is dusuyor kv eltini ne kadar kotulerse senide ona kotuler zaten gorumcenin annesinin lafini kalkip sana tasimasi gayet acik sen yarin kendin git teslim et benim talebim yoktu ne yaparsaniz kendi saninizdandir gerekirse o bes gramin parasini ben vereyim konu kapansin de onlar mahcup olurlar ha birde unutmadan gorumcenin saf dediginide soyle at bombayi kucaklarina kac eve birak birbirlerini yesinler gelismeleri yaz :)Nisanlima tepkiliyim zatenn..bu kadar cirkinlesecegine olay aileme yansimadan kendi kapatabilirdi..zaten nisanlimin bilezik alacagi belliydi..onlar gayet işgüzar yengene 1500 taki seti aldik seninkine hefiye diye ucuza kapadik demis oldualar..biz hic para konusmadik saatimizi aldik taktik takimimizi aldik..3 5 hesabi yapmadik..surekli eltimi kotuledi kv tuvalet terligini bile ben aldim evden hic bisi getirmedi diye..ailesi surekli para altin talep edip almislar.hic birinde degildik biz herseyimizi kendimiz yapiyoduk..ne yapsalar eşitleyemezler yani.şimdi iş bana bisi alinmaya gelince eltin gücenir oldu..ben niye dört dörtluk evlenmiyoruz hazira konmuyoru..zorla kiyaslama yaptiriyorlar
Hhaahahha zipzip farkli bi yaklasim tarzi senden beklenen disindaNisanlin kac yasinda? Koskoca adam niye kendi almiyo ki ailesini karistiriyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?