nişanlim ve ailesi yeter dedirtti..

bu sizin para mevzusunu konusmamis haliniz mi?

..5 bilezik istemedim ben.kv dugunde 5 bilezik yapicsz digerine oyle yaptik dedi.4 unu onlar 1 ini nisanlim alcakti..hediyemiz olsun diye zorla kolye kupe aldirdilar en ucuzuna kactim masraf olmasin diye.hatta arkamdan saf bile demis kv bu yuzden..oturmuslar konusmuslar kupe kolyeyi sete saysin bilezik almiyosun demisler nisanlima.alirsan eltim darilirmis..kupe aldilar bilezik aliyolar diye

valla melo baştan okudum benim çıkarımım bu oldu
zaten anlamam altın inci işinden
kafam karıştı ne alındı ne satıldı

eltiden amma korkuyolar haa ya da bahane ediyolar
benim eltim yok 2 bilezikle gelin oldum
bunun eltiyle falan alakası olmamalı herkesin nasibi kısmeti ayrı
sana az yapılır ona çok veya tam tersi o anki şartlarla alakalıdır

Bensadece ince planlarina kizdim.bana set alalim da demediler orda hediye diyip durdular zorla al al dediler yine en ucuzuna kactim.sonra oturup nisanlima sen bilezik alma kupe kolyeyi sete saysinlar demesi cok ayip bisi..bilezik alirsan 130 gramlik altin takmis olucaz ama yengene 125 gramlik taktik kizar demis..gramlari bile hesaplayip karsilastirmislar

Haklisiniz..zaten sormadik bile ne takcaksiniz diye surekli kendileri dillendirdi..nişanlimin arkamda olmamasi bunun pazarligini bana yansitmasi kirici.hep boylelrr oturup konusuluyo sesleri cikmiyo gecistiriyolar sonra oyunbazlikar

Çok komiksiniz ya.

Nişanlına kızıyorsun, eltinin ailesi evlerini boşaltmış 2 yıldır kira vermiyorlar bunun bile hesabını yapıyor diye, sen 1 bileziğin derdine düşmüşsün..

Evin kirası 500 tl olsa, daha şimdiden, 24 aydan 12bin tl yapar, senin aldığın çeyizin, 1 bileziğin maliyeti ne..

Allahım bu nasıl sevmek, yuva kurmak ya..

Şimdi daha iyi anladım, akıllılık etmişsin yatırım yapıcan bir şey istemişsin burda haklısın ne istiyorsan onu aksalarmış hiç konuda olmazdı, elalem ne der diye küpe falan almışlar muhtemelen boşver düğün öncesi sıkmayın canınızı ben bile ailem kızmasın küpen saatin yok der diye hatta teyzem bari küpe alaydın dedi gittim sadece küpe aldım onu unutmuşum söylemeyi, onlarda el içine çıkıyoruz diye almışlardır..

Neden kiziyorsun ki haklilar ben dogru anlamisim ikinizede esit yapmak istiyorlar bu gayet kabul edilir birsey hediye etmek istemisler demekki ama eve gelince muhtemelen eltin birsey soyledi yada hesapladikar hak geciyor tepki vermen gereken kisi ailesi degil nisanlin! Neden tmm oda benim mustakbel esime hediye olsun geri istemeyelim alin buda parasi diyemiyor yada sen tmm 4 bilezik olsun caniniz sagolsun demiyorsun. Zorla alnini silah dayamadilar canim sen hediye diyince aldin baktin 4 bilezik oldu olay kizdin annende gaz verdi gorumcende masallah anasinin dedikodusunu yapinca sende gurur yaptin is inada bindi olay bu.

Bende nişanlın araya girip kalan parasını ben vereyim demeliydi yada ben alıcam nişanlıma eğer onun parasını ailesi vermeyecekse .

Nisanlima tepkiliyim zatenn..bu kadar cirkinlesecegine olay aileme yansimadan kendi kapatabilirdi..zaten nisanlimin bilezik alacagi belliydi..onlar gayet işgüzar yengene 1500 taki seti aldik seninkine hefiye diye ucuza kapadik demis oldualar..biz hic para konusmadik saatimizi aldik taktik takimimizi aldik..3 5 hesabi yapmadik..surekli eltimi kotuledi kv tuvalet terligini bile ben aldim evden hic bisi getirmedi diye..ailesi surekli para altin talep edip almislar.hic birinde degildik biz herseyimizi kendimiz yapiyoduk..ne yapsalar eşitleyemezler yani.şimdi iş bana bisi alinmaya gelince eltin gücenir oldu..ben niye dört dörtluk evlenmiyoruz hazira konmuyoru..zorla kiyaslama yaptiriyorlar

Kendizi cok dusunup bu kadar doldurmayin bu donemde benzer konular herkezde kafa yorar sinirlenip kendizi yipratmayin hakkinizida arayin tabiki mutluluklar..

Kupe alipta al bunu sete say demeleri gucume cok gitti..nisanlimin alcagi bilezigi bile kupe fazlalik yengen kizar alma demeleride oyle..
İnanirmisin gramlari bile hesaplamislar..ona 125 gramlik altin bana 130 gramlik altin oluyomus.5 gram fazlaymis faln bu bile konusuldu..buz gibiyim şuan ailem geri cekti kendini..alinmadi diye degil ince hesaplar icin.3 kurus para icin rezil duruma dustuk diye..

Sen gaza gelme burda sana is dusuyor kv eltini ne kadar kotulerse senide ona kotuler zaten gorumcenin annesinin lafini kalkip sana tasimasi gayet acik sen yarin kendin git teslim et benim talebim yoktu ne yaparsaniz kendi saninizdandir gerekirse o bes gramin parasini ben vereyim konu kapansin de onlar mahcup olurlar ha birde unutmadan gorumcenin saf dediginide soyle at bombayi kucaklarina kac eve birak birbirlerini yesinler gelismeleri yaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…