- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Bu tarz tartışmalarda asıl senin ara bulman gerekirken sen kendini olayın göbeğine atmışsın bence set alsınlar o bir bileziğide eşinle çalışır alırdınız sonuçta tek bi bilezik alınmayan oda yerine set alındığı için ben öyle anladım. Hayatınızın en özel günlerini niye bunları düşünüp zehir ediyorsunuzKizlar delircm artikkk..nisanlanirken eltime taki seti almislar ben nisanimda istemedim.ona denk bilezik istedim yatirim amacli tamm dendi alindi takildi..dugunde 5 bilezik yapmislar bana da aynisini yapcaklarini soylediler.. 4 unu ailesi 1 ni nisanlim alcakti.4 ünü almaya gittik gecen hafta.kaynanam tutturdu kolye kupe alalim boynun bos kaldi nişanda içimdde kaldi diye istemedim.ısrar ettiler aldilar 700 e.saat falnda dedi takmiyorum diye aldirmadim..ciktik ordan kolyeyi kupeyi al tak kizim dugunu bekleme dedi..az once nisanlim ariyo oturulmus konusulmus 5. Bilezik alinmicakmiş.taki almislar eltimle esit olmusuz yuksek olursa kizarmis falan...sinirden delirdim..ben istemedim kupe kolye dedim.eltimin ailesi 1 terlik bile vermedi.süt parasi diye cumhuriyet aldilar babaya takim elbise dolu bi liste istediler yani.biz herseyimizi yapiyoruz b.makinemden yatk odama halima tabk vss herseyimibiz yapicaz ee o zamn adilmiyiz sanki? Yarin takiyi alip geri verip bilezik alcaklar şimdide..annem köpürdü safsin sustukca bunlar oluyo dedi bende süt parasi isticem gelsin nişanlim söylicem diyo..sinirden delircek durumdayim..arada kaliyorum hep..nişanlima daha cok kiziyorum zaten.o da bagirdi annene duyurdun vss bii ton laf soyledi kapadi..bagirinca duyar tabi o duruma getirtti..eltimin ailesinin kiradaki evini bosaltip kizino oturtmasini bile hesap ediyo..yok kira vermiyolar 2 yildir bedava oturtuyolar diye.ogullari evlenince cikicaklar neyin hesabi yapiliyo..benim ailemde ev alsa bizi oturtcak bunun hesabimi olur..biz hic bi zamn ne istekte ne para mevzusunda bulunduk biktim artik önüme gelmesinden
offffff ne abartıyorsunuz hiçbir şey takmak zorunda da değiller eğer nişanlınızı çok seviyorsanız ve buna mani olmuyorlarsa gerisi boş ! ben eşimin ailesinden zırnık görmedim canları sağolsun ama benim de eltime epeyce harcama yapmışlar ve iyiki bana yapmamışlar diyorum şimdi bile uzaktan uzağa herşeyime karışıyorlar boşver eltine yapıp sana yapmamaları daha iyi adı üzerinde ellll-tiiii , sen de tiiii de geçKizlar delircm artikkk..nisanlanirken eltime taki seti almislar ben nisanimda istemedim.ona denk bilezik istedim yatirim amacli tamm dendi alindi takildi..dugunde 5 bilezik yapmislar bana da aynisini yapcaklarini soylediler.. 4 unu ailesi 1 ni nisanlim alcakti.4 ünü almaya gittik gecen hafta.kaynanam tutturdu kolye kupe alalim boynun bos kaldi nişanda içimdde kaldi diye istemedim.ısrar ettiler aldilar 700 e.saat falnda dedi takmiyorum diye aldirmadim..ciktik ordan kolyeyi kupeyi al tak kizim dugunu bekleme dedi..az once nisanlim ariyo oturulmus konusulmus 5. Bilezik alinmicakmiş.taki almislar eltimle esit olmusuz yuksek olursa kizarmis falan...sinirden delirdim..ben istemedim kupe kolye dedim.eltimin ailesi 1 terlik bile vermedi.süt parasi diye cumhuriyet aldilar babaya takim elbise dolu bi liste istediler yani.biz herseyimizi yapiyoruz b.makinemden yatk odama halima tabk vss herseyimibiz yapicaz ee o zamn adilmiyiz sanki? Yarin takiyi alip geri verip bilezik alcaklar şimdide..annem köpürdü safsin sustukca bunlar oluyo dedi bende süt parasi isticem gelsin nişanlim söylicem diyo..sinirden delircek durumdayim..arada kaliyorum hep..nişanlima daha cok kiziyorum zaten.o da bagirdi annene duyurdun vss bii ton laf soyledi kapadi..bagirinca duyar tabi o duruma getirtti..eltimin ailesinin kiradaki evini bosaltip kizino oturtmasini bile hesap ediyo..yok kira vermiyolar 2 yildir bedava oturtuyolar diye.ogullari evlenince cikicaklar neyin hesabi yapiliyo..benim ailemde ev alsa bizi oturtcak bunun hesabimi olur..biz hic bi zamn ne istekte ne para mevzusunda bulunduk biktim artik önüme gelmesinden
tam tersi oluyor hayatına fazla müdahale edemiyorlar o zaman, herkes ektiğini biçer, evlenirken bir şey ekmezlerse evlendikten sonra hasadını toplamaya kalkamazlar, en azından kızcağız eltime şunu şunu yaparken bana ne yaptınız diyerek önlerini kesersize eksik olunca kıymetiniz bilinmez. sizi hep ezerler dimi
çok saçma canım benim arkadaşım sırf bu yüzden nişanlısından ayrılmıştı. eltisi ondan 7 yıl önce evlenmiş onun evinde ne varsa eşya öyle alınacak demişlerdi. onlar nişanlıyken nereye gittiyse oraya gotürüyordu nişanlısı kız dayanamadı ayrıldı sende düşün taşın evlilik çocuk oyuncağı değil.Elti eşitleme kaynananin derdi..1 gram fazla bisi alinda kizar diye geri verdiriliyo
Ya kizlar bizim hic bi beklentimiz yok.kaynanam bile arkamdan ne saf bi kupe kolye tamm dedi demis..ben kiyaslama yapmadim hic bi zamn.taki seti yerine esdeger bilezik istedim..dugunde kendileri dedi 5 bilezik diye.simdi tutup taki seti yerine aldik kupe kolyeyi bilezik alinmicak dendi..simdide takimi geri istiyolar..gramlari eltimden fazla oluyomus altinlarin kizarmis..bunda benmi paragozum..5tl pazardan pantolon aldim bayram hediyesi dedi de tesk edip sarildim lafini yapmadim
ya Allah aşkına biz satılık eşya mıyız ki ederimiz bu gibisinden hareket edelim, sonra kaynana kaynata niye herşeyime karışıyor oluyorsüt parası nedir yahu... çok ucuza gitmişim ben meğerseşaka bir yana biz hiç birşey istemedik ailemde siz daha önce çocuk evlendirmişsiniz ne takılıp takılmayacağı size kalmış dedi ve hiç bir talepte bulunmadık
ya Allah aşkına biz satılık eşya mıyız ki ederimiz bu gibisinden hareket edelim, sonra kaynana kaynata niye herşeyime karışıyor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?