nişanlım ve ben

Canım benim aklıma bişey takıldı.
Eviniz alındı, düğün tarihi belli, eşyaları alıyorsunuz. Bunlar çok güzel ama neden nikah tarihi almıyorsunuz?
Nişanlınız ya da ailesi nikah tarihi alalım demiyor mu?

Canım benim aklıma bişey takıldı.
Eviniz alındı, düğün tarihi belli, eşyaları alıyorsunuz. Bunlar çok güzel ama neden nikah tarihi almıyorsunuz?
Nişanlınız ya da ailesi nikah tarihi alalım demiyor mu?

nişanlım nikahı benim bulunduğum şehirde yapmak istiyordu.Fakat gün konusunda sorun yaşıyormuş en kötü ihtimalle kendi bulunduğum şehirden alacağım artık dedi en son konuştuğumuzda gerekli belgeleri hazırlamıştı fakat 5 günlük gelişmelerden haberim yok malesef görüşmediğimiz için.

nişanlım nikahı benim bulunduğum şehirde yapmak istiyordu.Fakat gün konusunda sorun yaşıyormuş en kötü ihtimalle kendi bulunduğum şehirden alacağım artık dedi en son konuştuğumuzda gerekli belgeleri hazırlamıştı fakat 5 günlük gelişmelerden haberim yok malesef görüşmediğimiz için.

Anladım, en azından bu konuda bir girişimi, çabası varmış.
Sen telefonunu açtıktan sonra hiç aramadı mı peki?

Anladım, en azından bu konuda bir girişimi, çabası varmış.
Sen telefonunu açtıktan sonra hiç aramadı mı peki?

hayır aramadı.hiç sesi çıkmıyor ama Babamla düzenli olarak konuşuyorlar işin garibi...bugünde davetiye işini hallettiğini söylemek için aramış.Tek başına düğünün tüm yükünü omuzlarına aldığını farkındayım ama illa bu durumuma mı gelmemiz gerekiyor herşeyi hızlandırması için.aylardır sürümcemede kalan işler ne garip ki bir anda çözülmeye başladı.

Son düzenleme:
Sevgili Purple,

alima hemen kendi hikayem geldi..:)

Dügüne 1 haftamiz kalmisti..

Hersey ama hersey hazirdi...

Ve bir telefon beni yikmisti..

Esimi annem aradi hemen buray agel diye.. eger o zaman o beni teselli edip olayi büyütmeen kapatmasaydik su an 2.5 yillik bir evliligim olmayacakti..

Bazen ben bile sasiyorum kendime niye öyle davranmisim diye.. yani uzun lafi kisasi bu gel gitler..normal..

Haa, ama müstakbel esin ailesi yüzünden devamli sana kiziyorsa o zaman dikkatli ol derim..

ivir zivira kizip sana patlamasi normal.. ama yok sen anneme böyle dedin, yok sen söyle yaptin diyorsa...o zaman iyice ölc, tart derim..

malum ana kuzusu kocalarin nelere yaptigini, pardon nelre yapamadigini...:)

Umarim bu zor zamani atlatirsiniz..

bence telefonu ondan bekleme.. ac telefonunu ve ara..veya o arayinca tele cik..anlatsin bakalim..dinle onu..kestirip atma..7 yil dile kolay.. o kadarini hak etmedi mi?

Umarm hersey gönlünüzce olur..

Sevgili Purple,

alima hemen kendi hikayem geldi..:)

Dügüne 1 haftamiz kalmisti..

Hersey ama hersey hazirdi...

Ve bir telefon beni yikmisti..

Esimi annem aradi hemen buray agel diye.. eger o zaman o beni teselli edip olayi büyütmeen kapatmasaydik su an 2.5 yillik bir evliligim olmayacakti..

Bazen ben bile sasiyorum kendime niye öyle davranmisim diye.. yani uzun lafi kisasi bu gel gitler..normal..

Haa, ama müstakbel esin ailesi yüzünden devamli sana kiziyorsa o zaman dikkatli ol derim..

ivir zivira kizip sana patlamasi normal.. ama yok sen anneme böyle dedin, yok sen söyle yaptin diyorsa...o zaman iyice ölc, tart derim..

malum ana kuzusu kocalarin nelere yaptigini, pardon nelre yapamadigini...:)

Umarim bu zor zamani atlatirsiniz..

bence telefonu ondan bekleme.. ac telefonunu ve ara..veya o arayinca tele cik..anlatsin bakalim..dinle onu..kestirip atma..7 yil dile kolay.. o kadarini hak etmedi mi?

Umarm hersey gönlünüzce olur..

yorumunuz için teşekkürler. hayır kesinlikle sen şunu dedin bunu dedin gibi bir şey yok ortada. zaten birşey de dediğim yok.Dediğim gibi kendi aileme yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi yapmamaya çalışıyorum.Daha evlenmeden ne ipleri koparmak isterim ne de benim yüzümden nişanlım ailesi ile kötü olsun isterim.

Artık yediğim azarları bıraktım beni aramıyor olmasına daha fazla taktım sanırım... malum 5 gün oldu ilk gün aramış bir tek okadar.Ben bir adım atıp aramak istemiyorum açıkçası çünkü 3 aydır bu patlamalarını alttan alıyorum ''çok stresliyiz aşkım kırmayalım birbirimizi'' diyerek.Ama hep ben idare ediyorum diye bu şekilde olsun istemiyorum.Koruyorum da açıkçası ailesi ile benim aramda kalınca neden ilk patlamaya ben maruz kalıyorum anlamıyorum.Ya da şöyle söyliyeyim illa birinin kalbimi kırılmalı sonuçta herşeyin bir yolu yordamı var.Kafam çok karışık açıkçası aramasını bekliyorum aradığında konuşacağım.

Ben nasıl konu açacağımı bilmiyorum,yeniyim.Tabi kafamda kurcalalayıp bulacak kadar yerinde değil.Nişanlımla nasıl ayrıldığımızın özetini geçeyim ;

4 yıllık bi ilişki,arada ayrılmalarda oldu.7 ay önce yalvar yakar geldi nolur affet beni barışalım diye.Tamam dedim sonra evlenelim artık dedi mart ayında nişanlandık.1 ay sonra düğünümüz vardı.Ailesinden dolayı psikolojisi çokta iyi değil tartışma söz konusu olduğunda ipin ucunu kaçırıyo gereksiz yere bağırıp çağırmaya başlıyor.Herşeyi aldık evi mobilyaları tabi iptal ettirdik biz yatak odasını.Neyse tartışmada en son biz anlaşamıyoruz.Evlendikten sonra daha kötü oluruz dedi.Erteleyelim istedi bu süreçte toparlarız dedi.Bende erteleme olmaz ben özürdilerim dedim toparlarız dedim.Hayır toparlamayız dedi.En son tartışma nedenimizde doğumgünümde yanımda olmasını istememden çıktı ekstra işe gidiyo hergün ogün gitmesen olmazmı dedim ordan çıktı.neyse sonuçta o düğünü ertelemek istedi bende bitirdim ve tekrar ne aradı ne sordu hatta bi kaç defa gel dedim 4 yıla yazık etmeyelim dedim tamam ama erteleriz kafamı toplamam lazım dedi bende bi daha arama beni 4 yıldır beni tanımadınmı ne ertelemesi dedim msjla tabi sonrada ne aradı ne sordu bitti.Artık ailemde bundan sana koca olmaz diyo ama ben hem öfkeli hem seviyorum :(

Ben nasıl konu açacağımı bilmiyorum,yeniyim.Tabi kafamda kurcalalayıp bulacak kadar yerinde değil.Nişanlımla nasıl ayrıldığımızın özetini geçeyim ;

4 yıllık bi ilişki,arada ayrılmalarda oldu.7 ay önce yalvar yakar geldi nolur affet beni barışalım diye.Tamam dedim sonra evlenelim artık dedi mart ayında nişanlandık.1 ay sonra düğünümüz vardı.Ailesinden dolayı psikolojisi çokta iyi değil tartışma söz konusu olduğunda ipin ucunu kaçırıyo gereksiz yere bağırıp çağırmaya başlıyor.Herşeyi aldık evi mobilyaları tabi iptal ettirdik biz yatak odasını.Neyse tartışmada en son biz anlaşamıyoruz.Evlendikten sonra daha kötü oluruz dedi.Erteleyelim istedi bu süreçte toparlarız dedi.Bende erteleme olmaz ben özürdilerim dedim toparlarız dedim.Hayır toparlamayız dedi.En son tartışma nedenimizde doğumgünümde yanımda olmasını istememden çıktı ekstra işe gidiyo hergün ogün gitmesen olmazmı dedim ordan çıktı.neyse sonuçta o düğünü ertelemek istedi bende bitirdim ve tekrar ne aradı ne sordu hatta bi kaç defa gel dedim 4 yıla yazık etmeyelim dedim tamam ama erteleriz kafamı toplamam lazım dedi bende bi daha arama beni 4 yıldır beni tanımadınmı ne ertelemesi dedim msjla tabi sonrada ne aradı ne sordu bitti.Artık ailemde bundan sana koca olmaz diyo ama ben hem öfkeli hem seviyorum :(

Arkadaşım karar senin kararın ama su yolunu bulur derler.Bence sizin ilişkinizde anlattığın kadarı ile bulmuş.Hayatına devam etmeni öneririm bu arada bir derdim var sayfasının sol üst kısmından yeni konu açabilirsin arkadaşım hem takibinin senin için daha kolay olacağını düşünüyorum.

Bir an önce toparlanman dileğiyle...

peki herşeyimle onun oldum desem :( nasıl inandım nasıl güvendim nasıl böyle bir cahillik yaptım bilmiyorum :(

herşeyimle derken sanırım bekaretini kaybettiini söylemek istiyorsun.
Bekaret kavramının fazla abartıldığını düşünenlerdenim.Çevreni, sosyal statünü bilemiyorum.Ailenin böyle birşeye nasıl tepki vereceğini en iyi sen bilirsin bu tarz durumlarda ama bu evlilik fazla zoraki gibi görünüyor.
Yani bana göre Ha evlenmiş bir kaç ay sonra boşanmışsın, ha evlenmemişsin arasında ki tek fark nüfus cüzdanındaki yazı.İstersen kendine bir konu aç daha tersi ihtimali düşünecek kişilerinde fikrini al.
Ama biz kadınlar namusumuzu bacaklarımızın arasında taşıdığımızı düşündüğümüz sürece kendimizi bu tarz evliliklere hep gebe hissederiz
selametle..

hayır aramadı.hiç sesi çıkmıyor ama Babamla düzenli olarak konuşuyorlar işin garibi...bugünde davetiye işini hallettiğini söylemek için aramış.Tek başına düğünün tüm yükünü omuzlarına aldığını farkındayım ama illa bu durumuma mı gelmemiz gerekiyor herşeyi hızlandırması için.aylardır sürümcemede kalan işler ne garip ki bir anda çözülmeye başladı.

Konuşmadığınız halde işlerin peşini bırakmaması, düğünle ilgili konularla ilgilenmesi güzel bir davranış.

O seni telefonun kapalı olduğu zaman aramış, senin de teli açtığında onun seni aradığını göreceğini düşünüp, konuşmak istediğinde bana geri döner diyerek sakinleşmeni bekliyor olabilir mi sence?

bende nişanlıyım düğne 1 ay var,,çok zor bir dönem,,belki nişanlındn artık bunalmıştır arada kalmaktann,,,bende stresli dönemler yaşıorumm ama bunlarr inanki oluoo sen yaşamıosun bitekk ...sabret canımm her şey yoluna girerrr ben sabrediorumm..

Konuşmadığınız halde işlerin peşini bırakmaması, düğünle ilgili konularla ilgilenmesi güzel bir davranış.

O seni telefonun kapalı olduğu zaman aramış, senin de teli açtığında onun seni aradığını göreceğini düşünüp, konuşmak istediğinde bana geri döner diyerek sakinleşmeni bekliyor olabilir mi sence?

Bilmiyorum olabilir.Ya da affedileceğinden okadar emin ki hiç konuşma gereksimi duymadan işlemlere devam ediyor.Sanırım bu gerginlik yüzünden aklıma her ihtimal gelir oldu.Sessizlik uzadıkça sakinleşeceğime geriliyorum nedense ben:26:

bende nişanlıyım düğne 1 ay var,,çok zor bir dönem,,belki nişanlındn artık bunalmıştır arada kalmaktann,,,bende stresli dönemler yaşıorumm ama bunlarr inanki oluoo sen yaşamıosun bitekk ...sabret canımm her şey yoluna girerrr ben sabrediorumm..

İnş dediğiniz gibi sadece strestendir.Eminim ki bunalmıştır çünkü ayrı şehirlerde olduğumuz için herşeyle tek başına ilgileniyor.E bir de anne baba stresi girince işin içine tabiki gerginlik kaçınılmaz.Fakat bu gerginliklerinin patlama noktası olmaktan çok sıkıldım.Her zaman her stres birikiminde patlamaları benim üzerimde olmamalı.Gerginlik nedenleri azaltılabilir bu onun elinde.Azaltmamayı kimseyi kırmamayı tercih ediyorsa bu da onun seçimi...
Tabi bu seçim sonucunda kırdığı bir kişi oluyor ''Ben''
Umarım bu gereksiz aramama inadını bitirir yoksa bunun sonunun geleceğine inanmıyorum:26:

Kızlar konumu sonuçsuz bırakmak istemedim.
Doğum günümde sevgili eski nişanlım bana süpriz bir şeyler hazırladı ama pek aramız düzeldi denilemez.Olanlardan ziyade arayıp sormaması beni çok kırmıştı.
Malum gelinlik provam için 1 hafta önce yanına gittim.Aynı evin içinde 1 hafta inanamayacağım kadar keyifli geçti.
Perşembe günü yani dün nikahımız vardı, gün almış gizli gizli süpriz olsun diye... Benim dışımda herkesin haberi var tabi:) Şimdilik olanlar böyle umarım bu tarz sorunları bir daha yaşamayız.
Eski nişanlım şimdi ki eşim ile hep mutlu huzurlu yaşar gideriz:16::16:
Nikah cüzdanını kaptım geldim eve ne olur ne olmaz daha düğüne 1 ay var:52:

haddim olmayarak konuyorum.ama inan ki kötu nıeyetım yok.bence siz ikiniz çift olarak iyiyseniz kendi içinizde, ne malı mulku ne kendı aılenı ne de onun ailesini ciddiye al .gül geeeç hepsine ınat.aşk guzel sey ılıskınızı mahfetmek ıcın toplum her seyı yapacaktır.sen sevdiğine sahıp cık sar onu sız artık aılesınız dunyaya dön arkanı :)

Back
X