Ben nasıl konu açacağımı bilmiyorum,yeniyim.Tabi kafamda kurcalalayıp bulacak kadar yerinde değil.Nişanlımla nasıl ayrıldığımızın özetini geçeyim ;
4 yıllık bi ilişki,arada ayrılmalarda oldu.7 ay önce yalvar yakar geldi nolur affet beni barışalım diye.Tamam dedim sonra evlenelim artık dedi mart ayında nişanlandık.1 ay sonra düğünümüz vardı.Ailesinden dolayı psikolojisi çokta iyi değil tartışma söz konusu olduğunda ipin ucunu kaçırıyo gereksiz yere bağırıp çağırmaya başlıyor.Herşeyi aldık evi mobilyaları tabi iptal ettirdik biz yatak odasını.Neyse tartışmada en son biz anlaşamıyoruz.Evlendikten sonra daha kötü oluruz dedi.Erteleyelim istedi bu süreçte toparlarız dedi.Bende erteleme olmaz ben özürdilerim dedim toparlarız dedim.Hayır toparlamayız dedi.En son tartışma nedenimizde doğumgünümde yanımda olmasını istememden çıktı ekstra işe gidiyo hergün ogün gitmesen olmazmı dedim ordan çıktı.neyse sonuçta o düğünü ertelemek istedi bende bitirdim ve tekrar ne aradı ne sordu hatta bi kaç defa gel dedim 4 yıla yazık etmeyelim dedim tamam ama erteleriz kafamı toplamam lazım dedi bende bi daha arama beni 4 yıldır beni tanımadınmı ne ertelemesi dedim msjla tabi sonrada ne aradı ne sordu bitti.Artık ailemde bundan sana koca olmaz diyo ama ben hem öfkeli hem seviyorum