Size de garip geldi değil mi en son kınayı yine konuştuk araya sıkıştırdı zaten kına elbisemiz var onu giyer dedi bende yok anne bindallı alacağım dedim, evde olacağı için önemsemedi pek ne giyeceğimi ama bu tavırları yordu beniSiz nişanlısiniz kına geceniz için kayinvalideniz bir kıyafet giymenizi ısrarla istiyor ve siz istemediginiz için kırılıyor. Bu hakkı kendinde nasıl buluyor. Demek ki daha çok samimi olsanız her seyinize karışacak. Bence siz onu ayda bir arayın :)
Bu sosyalleştirme çalışmaları olmasa çok iyiyiz, uyumluyuz ama beni de ortamına katmaya benimsetmeye çalışıyor uzaktan çok zor bu işler, gelip gitsek bende açılırım zaten, kim sevdiği insanları aramak istemez kiBabaniz kendine istediği gibi bir damat bulmuş olabilir siz istediginiz gibi bir eş buldunuz mu kilit soru bu?
Çok muhabbetliler, ben kendim böyle bir ortam görmediğimden açıkçası herhalde ben çok soğuk biriyim diye düşündüm ama tavrımı koymaya çalışacağım, eskiden nasılsa öyle yapmaya devam edeceğim
Annesi de arıyor ben bazen unutuyorum işten güçten kendi derdimden, kandillerimi hep o kutladı ben kutlamam genelde öyle şeyleri ama bu durumdan da memnunum daha da artırmanın alemi yok mesafe her zaman iyidirçok muhabbetlilerse anası arasın seni muhabbet edesi gelince.
Çevremdeki arkadaşlarım sürekli kayınvalideleriyle araşan görüşen insanlar bu işin normali bu zannettim ben, bana kalsa aramam hiç ama çevrem ve ailemin ısrarıyla arıyorum her hafta ya da iki haftada bir, nişanlımın neden böyle yaptığını anlamıyorumBeni "zorla" kendi ailesine uydurmaya çalişan biriyle evlenemezdim.
Sizde boyle bir kesinlik yoksa ki yok gorunuyor alişin, nasilsin diyin belli ki cok tartişma cikacak gorunuyor.
Net bir şekilde kestirip atın. Size bir daha bu şekilde bir şey söylerse veya ima ederse açık acik anne giymek istemediğimi bildiğin halde niçin bu ısrar diye sorun çat diye. Sonra da 23 yaşında evlenmeye hazırlık halan bir kız olduğuma göre ne giyeceğime de ben karar verebilirim diyin. Veya kendi istediğiniz bir şey ama net ve keskin olsun.Size de garip geldi değil mi en son kınayı yine konuştuk araya sıkıştırdı zaten kına elbisemiz var onu giyer dedi bende yok anne bindallı alacağım dedim, evde olacağı için önemsemedi pek ne giyeceğimi ama bu tavırları yordu beni
O zaman bu konuda üzerinize gelmemesini söyleyin.Bu sosyalleştirme çalışmaları olmasa çok iyiyiz, uyumluyuz ama beni de ortamına katmaya benimsetmeye çalışıyor uzaktan çok zor bu işler, gelip gitsek bende açılırım zaten, kim sevdiği insanları aramak istemez ki
Çevremdeki arkadaşlarım sürekli kayınvalideleriyle araşan görüşen insanlar bu işin normali bu zannettim ben, bana kalsa aramam hiç ama çevrem ve ailemin ısrarıyla arıyorum her hafta ya da iki haftada bir, nişanlımın neden böyle yaptığını anlamıyorum
Ailem karışmıyor aslında ben danışacak bir akıl bulamıyorum bazen kendi kendimi yiyorum babama soruyorum bu yapılan normal mi diye doğru yapmıyorum biliyorum ama sürekli niyet okumaktan da yoruluyorumSizin cevre ve aileler ayniymiş, cevrenizdeki butun arkadaslariniz da bayildigindan aramiyordur zaten.Ailenizin karişmasi da ayri garip buldum.
Sizin gibi ailelere sahip olup bdvye konu açan cok okudum.
O konulardan da yola cikarak Kv, siz evlendikten sonra bu arama işine kafayi takarsa zaten oglundan tut ailenize kadar şikayet edebilir aramiyor diye siz de eninde sonunda aramak zorunda kalirsiniz gibi...
karşı tarafın sevgili olduğunuzdan haberi var mı dmsmmdnxnYani evet konuşmak güzel ama haftada iki defa ben sevgilimi bile aramıyorum.
Birde alıştırmalara başlamış nişanlınız. Kendisi sizin annenizi haftada iki gün arayıp ne konuşacak acaba? Hal hatır sorulur ama bunu kural edinmek saçma.Merhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Evetkarşı tarafın sevgili olduğunuzdan haberi var mı dmsmmdnxn
Hiç aramadım iyi ki de aramamisim.Bence içinden gelince araman yeterli ama işte nişanlimla sorun yaşarım diyorsan yemek tarifi için bile bahaneyle arayabilirsinMerhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Ben ne yapmaya çalıştığının farkındayım aslında, sadece annesi için değil mesela arkadaşının eşi olsun, arasan aslında iyi olur diyor muhabbeti artırmak için, bana göre sürekli görüşmediğim bir insanla sık sık konuşmak saçma geliyor bu konuya farklı açılardan bakıyoruz
Nişanlınıza da gerektiği gibi muamele edin yoksa başınızı taştan taşa çok vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak...Yok hamdolsun kına mevzusunda farkettim yapmaya çalıştığı şeyi, olması gerektiği gibi muamele ediyorum
Aynı sorun bende de var.Haftada 2 ideal.Ara çok kısa konusuverMerhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?