- 19 Nisan 2014
- 4.532
- 13.347
- 498
Su anda yeterli fazlası zararMerhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Arayıp sormaz dediğiniz nişanlınız birden böyle aramayı, gönül bağı kurmayı çok sever hale geldi demek.. Hımmm. Peki, size mutluluklar dilerim...
Yüceltmiyorum sadece kendisininde aslında çok hevesli olmadığını sadece belli bağların kurulması gerektiği fikrinin olduğunu görüyorum, babamdan çekinir ama aramaya çalışıyor annem piyasada olmadığı için mecbur her şeyle babam ilgileniyor kayınvalidemle bile babam konuşmak zorunda kalıyor yeri geliyor bazı süreçleri, ben ondan daha fazla çekiniyorum ailesinden ama o bunu aşmamı istiyor sorunda üslubunda zaten takdir etmiyorum, ben sadece bu normal mi diye merak ettim çevremdeki evlenecek olan arkadaşlarım haftada üç kez dört kez görüştüğünü söyleyince yabani gibi hissettim kendimiOnda da ya arar ya aramaz demişti sanki ama baksanıza birden aramayı seven, gönül bağı kurmaya bayılan biri haline gelmiş nişanlı kişisi.
Nisanliniz haftada kaç kere arıyor sizin ailenizi ? Yeterli görüyorsanız abartmaya gerek yok bence her şeyin fazlası zarar evlerinin içine girince mesafenize karar verirsinizMerhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Ben akraba ilişkilerinden yoksun büyüdüm tek gördüğüm insan ailemdi hala daha öyle, kimse de bizim gibi değil burada, herkes iç içe ve çok mutlular, bilemiyorum ne nasıl olması gerekiyor, onun bu tür direktiflerini herhalde olması gereken budur diyerekten gerektiğince kabul ediyorum ama burada pek çok hanım uyardı, daha dikkatli olacağımNişanlınız evlenince de ailesine gitme sıklığınız, kalma süreniz, yaklaşım tarzınız gibi konularda fazlaca beklenti içerisinde olursa şikayet etme hakkınız olamaz bence.
Çünkü evlenmeden olduğu gibi kendini yansıtmış. Siz de kendi alanınızı korumayarak onu bu koşullarda kabul etmiş oluyorsunuz.
Burada demeniz gereken bir yetişkin olarak ne yapıp ne yapmayacağınıza kendinizin karar verebileceği olmalıydı.
Yoğunluğuna bağlı, yeri geliyor haftada bir yeri geliyor iki haftada bir, bugün tekrardan açtım konuyu anlayışlı bir cevap verdi evlenince nolur bilemiyorumNisanliniz haftada kaç kere arıyor sizin ailenizi ? Yeterli görüyorsanız abartmaya gerek yok bence her şeyin fazlası zarar evlerinin içine girince mesafenize karar verirsiniz
Bu konular evlenince farklilasiyor nisanlinizin karakterine huyuna da bağlı bir durum. Ama siz her zaman aradaki mesafeyi koruyun daha huzurlu olursunuz. Aksi halde hep fedakarlık yapmak zorunda kalacaksiniz gibi geliyor banaYoğunluğuna bağlı, yeri geliyor haftada bir yeri geliyor iki haftada bir, bugün tekrardan açtım konuyu anlayışlı bir cevap verdi evlenince nolur bilemiyorum
Siz yabani değilsiniz, çevrenizdeki evlenecek olan arkadaşlarınız anormal...çevremdeki evlenecek olan arkadaşlarım haftada üç kez dört kez görüştüğünü söyleyince yabani gibi hissettim kendimi
Belki bi ara anlatırım ama cok zor zamanlar yasasık ikinizinde psikolojisi bozuldu annesi babası kötü diyemem ama maalesef cahil insanlar saçma sapan seylere takılıp olacak işi bozcaklardı ama nişanlım cok uğrastı bakalım daha önümüzde uzun yol varEski konunuzu bilmiyorum ama genellikle bu tarz konularda ders alan erkekler ( bir de hiç almayan hodukler var) evliliğin 3.yilindan sonra aliyorlar. Nisanlinizi takdir ettim. Erken uyanmış.
Ben ne yapmaya çalıştığının farkındayım aslında, sadece annesi için değil mesela arkadaşının eşi olsun, arasan aslında iyi olur diyor muhabbeti artırmak için, bana göre sürekli görüşmediğim bir insanla sık sık konuşmak saçma geliyor bu konuya farklı açılardan bakıyoruz
Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Düğünlerden sonra arkadaşlarınızın çoğu papaz olacak bir şekilde dünür ailelerle. Siz çizginizden çıkmayın. Yüzyüzeyken güler yüzlü tatlı dilli olun yeterli bence. Siz busunuz, değişmek zorunda da değilsiniz.Yüceltmiyorum sadece kendisininde aslında çok hevesli olmadığını sadece belli bağların kurulması gerektiği fikrinin olduğunu görüyorum, babamdan çekinir ama aramaya çalışıyor annem piyasada olmadığı için mecbur her şeyle babam ilgileniyor kayınvalidemle bile babam konuşmak zorunda kalıyor yeri geliyor bazı süreçleri, ben ondan daha fazla çekiniyorum ailesinden ama o bunu aşmamı istiyor sorunda üslubunda zaten takdir etmiyorum, ben sadece bu normal mi diye merak ettim çevremdeki evlenecek olan arkadaşlarım haftada üç kez dört kez görüştüğünü söyleyince yabani gibi hissettim kendimi
Ben gayet akraba ilişkileri içinde büyüdüm ama sevmiyorum yakın ilişkileri, sürekli arama sormayı.Ben akraba ilişkilerinden yoksun büyüdüm tek gördüğüm insan ailemdi hala daha öyle, kimse de bizim gibi değil burada, herkes iç içe ve çok mutlular, bilemiyorum ne nasıl olması gerekiyor, onun bu tür direktiflerini herhalde olması gereken budur diyerekten gerektiğince kabul ediyorum ama burada pek çok hanım uyardı, daha dikkatli olacağım
Yüceltmiyorum sadece kendisininde aslında çok hevesli olmadığını sadece belli bağların kurulması gerektiği fikrinin olduğunu görüyorum, babamdan çekinir ama aramaya çalışıyor annem piyasada olmadığı için mecbur her şeyle babam ilgileniyor kayınvalidemle bile babam konuşmak zorunda kalıyor yeri geliyor bazı süreçleri, ben ondan daha fazla çekiniyorum ailesinden ama o bunu aşmamı istiyor sorunda üslubunda zaten takdir etmiyorum, ben sadece bu normal mi diye merak ettim çevremdeki evlenecek olan arkadaşlarım haftada üç kez dört kez görüştüğünü söyleyince yabani gibi hissettim kendimi
Yakın değiliz, ikimizin ailesinin yaşamadığı bir şehirde olacağız, sürekli gitme gibi bir durumum olamaz. Kendi zaten fazlasıyla yoğun, artı olarak kendimde çalışıyorum zaten gidemem. Keşke bu kadar aşağılayarak yargılamasanızPeki. Sanırım anladık biz anlayacağımızı. Düğünden sonra açacağınız konuları bu forumu takip edenler için tahmin etmek hiç zor değil.
“”” ay daha yeni evliyiz ama eşim her gün annesine gitmemi istiyor o çok sosyal sevgi pıtırcığı”””” vs gibi.
Kusura bakma da çevrendeki arkadaşların da bir acayip evlenmeden haftada 3-4 kez arıyorlarsa evlendikten sonra haftada 3-4 kez kv evine gitmeleri beklenecek bu insanların normal mi sizce o zaman da kendime evime zaman ayıramıyorum diye sızlanacaklarYüceltmiyorum sadece kendisininde aslında çok hevesli olmadığını sadece belli bağların kurulması gerektiği fikrinin olduğunu görüyorum, babamdan çekinir ama aramaya çalışıyor annem piyasada olmadığı için mecbur her şeyle babam ilgileniyor kayınvalidemle bile babam konuşmak zorunda kalıyor yeri geliyor bazı süreçleri, ben ondan daha fazla çekiniyorum ailesinden ama o bunu aşmamı istiyor sorunda üslubunda zaten takdir etmiyorum, ben sadece bu normal mi diye merak ettim çevremdeki evlenecek olan arkadaşlarım haftada üç kez dört kez görüştüğünü söyleyince yabani gibi hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?