- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 33
- 26
Haftada iki defa ara, alışmaya başla diyen adam haftada 2 defa annemin yanına git diyecek. Niye cumadan cumaya, niye siz istediğiniz veya içinizden geldiği zaman değil? Sert çıkmalısınız, ben kimi ne zaman istersem o zaman ararım diyeceksiniz. Yok diyemem derseniz ayrılmanız gerek.Annemle babam boşanma aşamasında eğer nişanı atarsam hiç hoş olmaz bu konuyu nişanlımla tekrar konuşacağım
Eski konunuzu bilmiyorum ama genellikle bu tarz konularda ders alan erkekler ( bir de hiç almayan hodukler var) evliliğin 3.yilindan sonra aliyorlar. Nisanlinizi takdir ettim. Erken uyanmış.Burda ben de konu açmıstım basta nişan atmıstık ailesi yüzünden suan aylar oldu annesini babasını özel günler dısında aramıyorum nişanlıma sorduğumdaysa ayda bir kez yeter onlar seni arasın onlar sana yaransın bunca seyin üstüne diyo. Bana bu arama muhabbetleri saçma geliyor
Bunun bir üst kademesi kısa konusurmussun telefonda. Hep aynı hikaye. Valla bu toplumun ilerleme sebeplerinden biri bu evlilik içi ailelerin yarattığı terör.‘’Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi.’’
Bunun bir üst reveli haftada 3 kez aramak.Siz ona sırf egonuz tatmin olması için alışması gerekenleri söylediniz mi?Yada söylediğinizde tepkisi ne olur?
Kesinlikle.7 den 70 e modern çağın her türlü nimetlerinden faydalanıp,bir yerlerde takılı kalmak…Bunun bir üst kademesi kısa konusurmussun telefonda. Hep aynı hikaye. Valla bu toplumun ilerleme sebeplerinden biri bu evlilik içi ailelerin yarattığı terör.
Sende benim annemi arayacaksan olur deMerhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Adamın hayatı kişiliği karakteri bu. Ya siz de ona uyup yanında olacaksınız ya da evde oturup kendisini bekleyeceksiniz. Yaşam tarzınız çok ters. Mutlu olacağınıza dair güvenceniz ne? Öyle olmasa böyle olmaz dediğiniz şeyin öneminin farkında değilsiniz. Ayrı dünyaların insanısınız. Annemi şu kadar kere ara olayını kavga dövüş belki çözersiniz ama bu sosyallik asosyallik olayı zor. Ya siz ya o yaşam tarzını değiştirecek. Sakın evlendikten sonra değişir demeyin değişmez ve niye değişsin?Bu sosyalleştirme çalışmaları olmasa çok iyiyiz, uyumluyuz ama beni de ortamına katmaya benimsetmeye çalışıyor
Ben ne yapmaya çalıştığının farkındayım aslında, sadece annesi için değil mesela arkadaşının eşi olsun, arasan aslında iyi olur diyor
nişanlın hayatı yanlış biliyor. sevgi bağı zamanla kurulur. ona uyup yeni tanıştığın insanları (kayınvalide hariç) sık sık arasan itici durumuna düşersin.çünkü çoğu insan senin gibi.içe dönük aramayı sevmiyor herkes kendi hayatında eşi çocuğuyla zaman geçirmeyi tercih eder ekonomik olarak plan sürekli yapılmaz. bu kızın hiç arkadaşı yok mu bana sardı ya cümlesi muhtemel kurulur.Aslında iyi birisi ama bazı konularda çok hevesli göründü bana ondan mesafeliyim kendimce, kına istemiyordum o çok istiyordu hadi kırılmasın diyip tamam dedim
Yeterli bence de. Nişan dönemi çok fazla samimiyet olmaması gerek, sınırların çizilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özel günlerde de arayın yeterli. Nişanlınız kaç kere arıyor sizinkileri?Merhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
Merhaba hanımlar, sorum şu; ben kayınvalidemi cumadan cumaya arıyorum. Kendi aile içimde akrabalarımda bir muhabbet olmadığından açıkçası görmedim sürekli birbirini arayıp hal hatır sormalı ilişkiler. Nişanlım haftada iki kez arasan ufaktan alışsan iyi olur dedi. Kayınvalidemi seviyorum ama cumadan cumaya aramak benim için gerçekten yeterli, arasam dahi ne konuşabilirim ki ayda bir kez görüyorum aile yemeklerinde uzaklar bize biraz, ben mi çok yabaniyim, yabancı kalıyorum acaba?
İki haftada bir bazen her hafta, kendi çok seviyor böyle aramayı gönül bağı kurmayı ben yüz yüze görüşme insanıyım uzaktan kuramıyorum samimiyetNisanlin anneni babani ne siklikla ariyor?
Haftada 1 anca arıyormuş önceki yorumlarında yazdığına göreNisanlin anneni babani ne siklikla ariyor?
Arayıp sormaz dediğiniz nişanlınız birden böyle aramayı, gönül bağı kurmayı çok sever hale geldi demek.. Hımmm. Peki, size mutluluklar dilerim...kendi çok seviyor böyle aramayı gönül bağı kurmayı
Onda da ya arar ya aramaz demişti sanki ama baksanıza birden aramayı seven, gönül bağı kurmaya bayılan biri haline gelmiş nişanlı kişisi.Haftada 1 anca arıyormuş önceki yorumlarında yazdığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?