• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Anında kapıyı kapıyı açar arkama bakmadan giderdim.
Önce yavrum anasının kuzusu gelir.
Ki karşılaştırma yapması ne demek !
Buradan kaybetmiş oğlunuzu.
Keşke herşey kesinleşmeden de aynı ev içerisinde kalmasaydınız.

Anında kapıyı kapıyı açar arkama bakmadan giderdim.
Önce yavrum anasının kuzusu gelir.
Ki karşılaştırma yapması ne demek !
Buradan kaybetmiş oğlunuzu.
Keşke herşey kesinleşmeden de aynı ev içerisinde kalmasaydınız.
Ama bu süreci denemeseydim olacakları bilemezdim ve dönüş daha zor olurdu

Bi adam için çocuğunuzun hayatında yaralar açmayın olmuyorsa olmuyordur zorlama neden? Denediniz ve olmuyor işte o çocuk başka şeylere yönelir sonra öylesi daha mı iyi? Elin adamı mı daha kıymetli çocuğunuz mu?

Bosanmis 13 yasinda oglu olan bir anneyim. Eger bisanlim kendi ogullarina super annelik yapip benim ogluma ayni seyleri yapmazsa ayrilirdim. Eger ara yol bulucu olsa idi hep denerdim.

Bi tanidigimizin oglu bosaniyor.cocuklari var 14 yasinda erkek annede kaliyo.kadinin sevgilisi var cocukta bunu istemiyor.ayrilinca cocuk seviniyor.ama kadin tekrar barisiyo.cocuk annesine beraber yasayalim diyo barisma diyor.cocuk babannesinin evinde tekken annesini aramis ben kendimi ascam demis.annede ben evlilikte neler cektim mutlu olcam dio ascak olcam ben kendimi asardim demis.sonra kadin 2 saat sonra eve gidio bakiyorki cocuk coktan olmus.allahim evlerden irak.cocuklarimiz herseyden onemlii.

Neyse bakalım zaman ne gösterecek
Hala zaman demeyin lütfen. Geçen her dk o çocuğun psikolojisinin aleyhine işliyor. Siz başka şeyler düşünüp yaşarken o çocuk 7/24 ne olacağım ben, ne yapacağım diye düşünüyor..bunu hem üvey anne hem üvey baba lezzetini tatmış(!) biri olarak yazıyorum. Allah rızası için oğlunuzu düşünmek zorundasınız. Onun şuan ve gelecekte attığı ve atacağı her adımdan, her hatasından siz sorumlusunuz.

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Oğlunuz bu duruma ne çok üzülüyor bunun farkindasinizdır inşallah.
Lütfen o Nisanlin olacak ergenden ayrıl ve oğluna sarıl.
Önceliğin oğlunun huzuru olmalı.
Bir de tam ergenlikte vay yavrum vay

Benim de o yaşlarda oğlum olduğu için konunuzu okuyunca çok duygulandım.

Umarım yavrunuzu düşünürsünüz.

Bi tanidigimizin oglu bosaniyor.cocuklari var 14 yasinda erkek annede kaliyo.kadinin sevgilisi var cocukta bunu istemiyor.ayrilinca cocuk seviniyor.ama kadin tekrar barisiyo.cocuk annesine beraber yasayalim diyo barisma diyor.cocuk babannesinin evinde tekken annesini aramis ben kendimi ascam demis.annede ben evlilikte neler cektim mutlu olcam dio ascak olcam ben kendimi asardim demis.sonra kadin 2 saat sonra eve gidio bakiyorki cocuk coktan olmus.allahim evlerden irak.cocuklarimiz herseyden onemlii.
Ay tövbe yaranım Allah cümlemizin çocuğunu korusun içim gitti

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Durdugun hata. Nisanliyi boşver gitsin. Hem 1 yıl nisan mi olurmuş. Adam işi uzatmış bence. Çocuğun herşeyden önemli olmalı.

Ya lütfen artık nisanlinizin duygu sömürüsüne kanmayın. Nişanlınız iyi niyetli olsaydı 15 yaşındaki çocukla kavga etmezdi.
Tam bir üvey baba cocugunuzu dışlıyor.
Çocuğunuz ergenlik çağında üstelik bu kötülüğü ona yapmayın.Bazı şeylerin telafisi olmaz.Sonra üzülen siz olursunuz.
41 yaşındaki elin adamı mı yoksa 15 yaşındaki canınızdan bir parça mı?

Evlat kendi Çan’ından öte geliyor ben o babasız büyüdü bi abi ona iyi gelir yol gösterir idol olur diye düşünürken neredeyse çocuğumun hayatını mahvediyordum

Back
X