• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Çünkü erkek çocuğu belli bi süre sonra anne değil bi erkek baba istiyor yenemiyorsunuz ona eksik kalıyorsunuz herşeyimi rahatça sizle paylaşamıyor bunları düşünerek iyi olur demiştim ama yanıldım tabi

Oğlunuz zor bir yaşta. Ergenlik zor bir dönem. Nişanlanınız biraz anlayış göstermeli ama bir bakıma da haklı, o ne dese kötü olur. Kendi çocuklarını ayarladığı gibi azarlasa da kötü olur. Aile terapisi öneririm size, çocuklar, nişanlınız ve siz birlikte.

Oğlunuz zor bir yaşta. Ergenlik zor bir dönem. Nişanlanınız biraz anlayış göstermeli ama bir bakıma da haklı, o ne dese kötü olur. Kendi çocuklarını ayarladığı gibi azarlasa da kötü olur. Aile terapisi öneririm size, çocuklar, nişanlınız ve siz birlikte.
Adam azarlanmaktan çekinmiyor ki. Kavga ediyorlarmış baksanıza. Yani eş adayı çocuk ya da ergen psikolojisini düşünecek biri değil

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
yazdığını okuma tenezzülünde bile bulunmuyorum ,başlığın saçmalık NİŞANLI ve EVLAT arasında kalınmaz kalınamaz Anne isen kalamazsın bitti nokta.

cocugunuzun bu yasinda size bu kadar bagli olmasi dogru degil, pedagogunuz bu konuda da sizi yonlendirir saniyorum ki.

Ama oglunuzu birlikte yasamak istemedigi 3 kisi ile yasamaya zorlamak da mantikli degil,
bence de ayrilmasaniz bile evleri ayirin ki herkes biraz nefes alsin ve iliskilerini degerlendirsin.

Sevgi dili konusulmadikca uvey iliskiler cok zor olacaktir herkes acisindan bence, siz de bunu kuramamissiniz, acele mi ettiniz veya ergenlik doneminde oldugu icin mi bu sekilde sonuclandi bilemeyecegim elbette ama, su asamada zorladikca daha terse gidebilir.

Hakkinizda hayirlisi, ama ayrilik size de kafa dinleme acisindan faydali olacaktir.

ilk nisanlıniz oldugu icin de boyle davraniyor olabilir. sizin oglunuz onun rakibinin cocugu gibi dusunuyor olabilir bilincaltinda. oglunuzun babasi ondan sonra hayatiniza giren kisi. oglunuzu gormek surekli ona bunu hatirlatiyor olabilir. o yuzden sabirsiz olabilir.

Sevgili B busemderyos dun gece 13 aylik oglumu emzirmeye uyanmistim yari uykulu kk da gezinirken konunuzu gordum.ve simdi benim konu ile ilgilo yazdiklarimdan sonra yazdiklarinizi okudum ve icime bir nebze su serpildi.
Insallah tez zamanda hayirli bir is bulursunuz.Uzmeyin o yavruyu.dunyaya bizlerin istegi uzerine geliyorlar.ben nisanlinizi oglunuz konusunda cok duyarsiz gordum.belki baska mevzularda iyidir.kendi evladina gelince baska sizin evladiniza gelince farkli maskeler icinde olmasi cok cirkin.davranislarinin butunu oglunuzu istememesi uzerine...nikahsiz birliktelige sicak bakmiyorum ama iyi ki resmi nikah yok dedim
Oglunuzun yerine kendimi koyuyorum boguluyorum.oncelikle istemedigi insanlarla beraber.annesini paylasmak zorunda.ergenlik doneminde..ve en kotusu bunlar sadece kendi acisindan olan olumsuzluklar.nisanlinizin kendisinden nefret ettiginin farkinda olmayacak yasta.lutfen oglunuza sarilin.insanlar bosanirken hayatlari boyunca yalniz kalmayi goze alarak bosanirlar.biraz guclu iradeli durursaniz once Allah sonra zaman size bunun mukafatini verecektir

Kotu olmaktan korkan yapici olan insan susar.

Nişanlınız haklı bile olsa (ki değil), çocuğunuz sorunlu, anlayışsız, şımarık bile olsa tabi ki yapacağınız en doğru hareket ayrılmak olacaktır. Sonuçta o sizin çocuğunuz ve iyi-kötü her anında siz yanına olmalısınız.

Ayrıca eş adayınızın tavırları da çok yanlış. 15 yaşındaki bir çocuğa üstelik kendi çocukalarına bakan bir kadının çocuğuna "gerekirse o gidecek" deme hakkını nereden buluyor. Çocuğunuz haksız bile olsa o adam ve çocuklarla yaşamak istemiyor belli. Mutsuz bir genç olmasın. Ayrılın gerekirse. Çocuğunuzun mutluluğunu, huzurunu seçin.

Adam ılımlı olsaydı, beraber üstesinden geliriz deseydi ayrılın demezdim. Ama sen değil onun gitmesi lazım diyerek karakterini ortaya koymuş bence.
Ne dogru yazmissiniz

Evet arkadaşlar görüştüm bir uzmanla ve anlatıyorum kendisi uzunca dinledi pek yorum yapmadan özetle şunu söyledi bu kararınızın artılarını ve eksilerini düşünün kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı böyle alabilirsiniz dedi tabii ev ayırma konusuna da sıcak baktı anlattıklarımdan sonra bizim için daha sağlıklı olacağını söyledi istiyorsa bu şekilde oğlunuz ünite gidene kadar beklet sabreder dedi

Back
X