• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Ah ah o çocuğu alıp ben bakmak istedim sizden yaşça çok küçüğüm üstelik.Tam ergenlikte , tepesinde korkunç bir üvey baba , onun 2 oğlu , nişanlım mı oğlum mu diye kendi oğlunu tercih konumuna sokan bir anne.Ah yavrum ah.Lütfen kendinize gelin.Anne Değilim yeğenlerim var biri benim çocuğumla kendi çocuklarını kıyaslasın heralde içimdeki canavar ortaya çıkar ki düşünün anne Değilim.

Ah ah o çocuğu alıp ben bakmak istedim sizden yaşça çok küçüğüm üstelik.Tam ergenlikte , tepesinde korkunç bir üvey baba , onun 2 oğlu , nişanlım mı oğlum mu diye kendi oğlunu tercih konumuna sokan bir anne.Ah yavrum ah.Lütfen kendinize gelin.Anne Değilim yeğenlerim var biri benim çocuğumla kendi çocuklarını kıyaslasın heralde içimdeki canavar ortaya çıkar ki düşünün anne Değilim.
Saygı duyuyorum

cocugunuzun bastan beri istemedigi seyi ona direterek yaptirmissiniz anlasmazlik cikmasi gayet normal degilmi siz olmak istemediginiz bir ortamda duruyormusunuz

Sadece benim oğluma değil onunkilerede yazık onlar için de çok zor
Tabii ki en masum cocuklar bu konuda.ama ben sizde onun cocuklarina karsi nefret gormedim.kucuk olumsuzluklari cocukluklarina veriyorsunuz.ama nisanliniz oyle degil.alenen sizi paylasamiyor oglunuzla.bu engellenemez bir durtu.simdi saklasa daha sonra aciga cikabilecek tehlikeli bir his.ne olur aksam onla konusurken sizi ikna etmek icin yavrunuza yalandan cok seviyormus gibi davranirsa kanmayin.olasi senaryo bu canlandi gozumde

Onun çocuklarından birini annesine göndermeyi teklif etseniz ne der acaba? Üç çocuğa yetişemediğinizi bahane ederek... Sadece meraktan soruyorum. Gidin, tekrar deneyin demek için değil. Yalnızca vereceği tepkiyi merak ettim.

Şükür ki doğru kararı vermişsiniz.

Hep olan çocuklara oluyor. Geldim kaç yaşına hala çocukluk travmalarım ile uğraşıyorum. Offffff
Hem sizin hem nişanlınızın çocuklarına üzüldüm. Hayat çok b*ktan bir şey

Tabii ki en masum cocuklar bu konuda.ama ben sizde onun cocuklarina karsi nefret gormedim.kucuk olumsuzluklari cocukluklarina veriyorsunuz.ama nisanliniz oyle degil.alenen sizi paylasamiyor oglunuzla.bu engellenemez bir durtu.simdi saklasa daha sonra aciga cikabilecek tehlikeli bir his.ne olur aksam onla konusurken sizi ikna etmek icin yavrunuza yalandan cok seviyormus gibi davranirsa kanmayin.olasi senaryo bu canlandi gozumde
Sevemediğini artık görebiliyorum zaten beni bunla kaldıramaz özünde çok iyi bi insan ama elinde olmadan paylaşmak istemiyor bazı insanlar böyle o yüzden onları ne kadar uzak ve resmî tutarsam o kadar iyi

Onun çocuklarından birini annesine göndermeyi teklif etseniz ne der acaba? Üç çocuğa yetişemediğinizi bahane ederek... Sadece meraktan soruyorum. Gidin, tekrar deneyin demek için değil. Yalnızca vereceği tepkiyi merak ettim.

Şükür ki doğru kararı vermişsiniz.
Asla kabul etmez arada başbaşayız kalalım diye içimizden geçirdiğimizde bile göndermiyor çocuklar da istemiyor zaten

Yazdıklarınız bana samimi gelmiyor. Çünkü her mesajınızın sonunda sanki nişanlınızın haklı çıkaracak bir şey buluyorsunuz ya da ısrarla kendinize ve bize haklı olduğunu da inandırmaya çalışıyor gibi bir haliniz var.

Ben bizden de “nişanlınız haklı düzeninizi bozmayın” dememizi istediğinizi düşünüyorum. Üzülerek böyle düşünüyorum.

Yazdım yine yazmak istiyorum. Evladınıza bu kötülüğü yapmayın. Onda hiç kapanmayacak yaralar açıyorsunuz. Bunlar çok önemli zamanları. Hayatını mahvediyorsunuz çocuğun.

Çocuklar anneye çok tepkililer ben hayretler içinde kalmıştım küçücük anne kuzuları nasıl annelerini istemez özlemez diye

Tabiki bunu başda düşünemedim belki alışır tek çocuk olduğu için kabullenmek istemiyor diye düşündüm
cocuklar duzenlerinin surekli surekli degismesinden hoslanmazlar bocalarlar simdi gittiginizdede yeni bir duzene alismak uyum saglamak icin ugrasacak ama kalmak istemedigi yerden iyidir bence

Karşı tarafa da hak verdi ikiniz içinde çok zor bir durum tabi ama siz daha çok arada kalansınız dedi
ama karşı taraf kendi evlatlarına el bebek gül bebek bakarken sizin evladınıza gösterdiği tavra bakılırsa içiniz acır değil mi , ve emin olun beyefendi oğlunuz üniversiteye gidene kadar da beklemek istemeyecektir emin olun ..önünüze bakın.

Yazdıklarınız bana samimi gelmiyor. Çünkü her mesajınızın sonunda sanki nişanlınızın haklı çıkaracak bir şey buluyorsunuz ya da ısrarla kendinize ve bize haklı olduğunu da inandırmaya çalışıyor gibi bir haliniz var.

Ben bizden de “nişanlınız haklı düzeninizi bozmayın” dememizi istediğinizi düşünüyorum. Üzülerek böyle düşünüyorum.

Yazdım yine yazmak istiyorum. Evladınıza bu kötülüğü yapmayın. Onda hiç kapanmayacak yaralar açıyorsunuz. Bunlar çok önemli zamanları. Hayatını mahvediyorsunuz çocuğun.
Haklısınız çünkü saçma sapan bi durumun içinde olduğum için böyle yansıtmış olabilirim bu da onun beni sürekli haksız olduğuma inandırmakta çabalarından kaynaklanıyor haliyle bende de bi denge bozukluğu oldu ana tamamen samimiyim yazarken

Zaten farkındayım ve yaptığım hatayı düzeltmeye çalışıyorum oğlum için en iyisini yapmaya hazırım o mutluysa ben de mutluyum

Asla kabul etmez arada başbaşayız kalalım diye içimizden geçirdiğimizde bile göndermiyor çocuklar da istemiyor zaten

O “asla” kabul etmez demek. Beyime bak sen. Onunkiler çocuk da sizinki boncuk mu? Oğlunuzu daha fazla oyuncak etmeyin Allah aşkına ya.

Çalışmıyorsanız maddi olarak sevgilinize mi bağlısınız? Bir de eski eşiniz bu olumsuzlukları elbet duyacak oğlunuzdan. Tepkisi ne olur?

Back
X