- 23 Eylül 2018
- 148
- 77
- 13
- 46
- Konu Sahibi busemderyos
-
Ama siz çocukları gerçekten ayırıyorsunuz. Bunlara kimse dayanmaz falan. Yapmayın lütfen anneleri istememiş zaten kimbilir onların psikolojisi ne haldedir. 3 çocuğunda suçu yok. Millet öz kardeşiyle anlaşamıyor ama onu atamıyorsun işte. Siz hepsinin iyiliği için en doğru kararı veriyosunuz. Olmamış bu birliktelik, kimse kimseyi doğru düzgün sahiplenmemiş.Çocuklar zaten birbirlerini karşılıklı istemiyorlar benim ki dile getiren taraf onlar şimdilik babadan korkularına ve bakan olmaz diye susan taraf çünkü ben onlara çok sabırlı ve iyi davranıyorum
Onu diyen ben değilimAma siz çocukları gerçekten ayırıyorsunuz. Bunlara kimse dayanmaz falan. Yapmayın lütfen anneleri istememiş zaten kimbilir onların psikolojisi ne haldedir. 3 çocuğunda suçu yok. Millet öz kardeşiyle anlaşamıyor ama onu atamıyorsun işte. Siz hepsinin iyiliği için en doğru kararı veriyosunuz. Olmamış bu birliktelik, kimse kimseyi doğru düzgün sahiplenmemiş.
Yorumlardan aynı fikirde olduğunuza eminim bakıcıyla. Ama çok görmüyorum başkasının çocuğu bi taraftan öz evlat normal yani. O yüzden olmamış yani bu ilişki. Ne nişanlı sizin çocuğu ne siz diğer çocukları ne çocuklar sizi birbirlerini benimsememiş.Onu diyen ben değilim
Malesef ve evet herkes haklı çünkü öz aile bireyleri birbiri ile zor anlaşırken bu durum çok normal. Tek tarafın çocuğu olsaydı yaşı da biraz küçük olursa yetişkinler idare edebilir ama böyle iki tarafta çocuk, sen ayırdın sen kayırdın, benim ki ergen benimki küçük vs vs bir sürü ayrımcılık. Olan çocuklara olur valla.Durum ne üzücüdür ki evet bu hali almış durumda şuan herkes kendince haklı
Sakın göndermeyin. Siz nişanlınızın çocuklarına ses çıkarmazken ve sorunlu çocuklar olmasına rağmen bakmayı kabul etmişken, nişanlınız sizin çocuğunuza bunca lafı söyleme cesaretini nereden buluyor. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, sizi çocuğunuzdan ayırıp, kendi çocuklarına baktıracak.Oğlum bu yaşa kadar bendi hiç kalmadı şuan onu göndermek çok adaletsiz ve bencilce olur diye düşünüyorum
Hayır bu bahanesi olmasın halam da aynısını yaptı kızına aman kızım artık baban o o kızar ona söylerim adamın baskısı kız 18ini dolsurur doldurmaz bi mektup terketti evi 3 yıldır ne bi haber ne bi iz haklı kendince bi anne neden ezdirirki çocuğunuO beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Elin herifi tabi. Nişanlıyim demesi bir kılıf. Sevgilisi ve iki çocuğuyla yaşıyor, oğlunu da zorla bu eve sokuyor.O zaman yollasın babasına. Elin herifi yanlış bir bakış açısı. Ne yapsın kadın ömür boyu tek mi kalacak.
Şimdi bana küstü konuşmuyor sen bizi terkediyorum oğlun için bizi harcadın diyor
Ben de bunu savunuyorum zaten ben anneyim o çocuklarada hiç kıyamıyorum nişanlım kabul etmiyor istemeyen senin oğlun istiyorsa o gidecek sen gitmemelisin diyor ama hangi evlat annesiz kalmayı hakeder ben böyle bir bencillik yapamam
Var alında hatta bir dönem eve yatılı bakıcı bile aldık ama bınun çocuklara katlanamayıp abla Allah sana sabır versin deyip gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?