Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Birini tutsa nolucak tutmuş ve gitmiş zaten. Hem sizin gibi olmayacağını da biliyor bakıcının falan. O yüzden bu ısrar. Kendi suçunu kapatmak için de sizi suçluyor. Sen eğitemiyorsun sen bakarmıyorsun diye. Siz de hem aşıksınız hem de galiba beyefendi kendini iyi ifade eden ağzı laf yapan biri. Öyle olunca da suç size ve oğlunuza kalıyor. Resmen kendinizi esir etmişsiniz oraya

Ben çocukları hepsini düşünerek bu kararı verdim nihayetin de hepsi çocuk onlarda evlat ama birarada herkes kırılıyor gerek yok şimdi kızıyor bana ama ilerde belki hak verir

Çocuklar zaten birbirlerini karşılıklı istemiyorlar benim ki dile getiren taraf onlar şimdilik babadan korkularına ve bakan olmaz diye susan taraf çünkü ben onlara çok sabırlı ve iyi davranıyorum
Ama siz çocukları gerçekten ayırıyorsunuz. Bunlara kimse dayanmaz falan. Yapmayın lütfen anneleri istememiş zaten kimbilir onların psikolojisi ne haldedir. 3 çocuğunda suçu yok. Millet öz kardeşiyle anlaşamıyor ama onu atamıyorsun işte. Siz hepsinin iyiliği için en doğru kararı veriyosunuz. Olmamış bu birliktelik, kimse kimseyi doğru düzgün sahiplenmemiş.

Onu diyen ben değilim

Maalesef evlat tek çocuk olunca birini sahiplenmesi o kadar kolay olmuyor kaldı ki tamamen farklı yapılar haklılar bence

Onu diyen ben değilim
Yorumlardan aynı fikirde olduğunuza eminim bakıcıyla. Ama çok görmüyorum başkasının çocuğu bi taraftan öz evlat normal yani. O yüzden olmamış yani bu ilişki. Ne nişanlı sizin çocuğu ne siz diğer çocukları ne çocuklar sizi birbirlerini benimsememiş.

Durum ne üzücüdür ki evet bu hali almış durumda şuan herkes kendince haklı
Malesef ve evet herkes haklı çünkü öz aile bireyleri birbiri ile zor anlaşırken bu durum çok normal. Tek tarafın çocuğu olsaydı yaşı da biraz küçük olursa yetişkinler idare edebilir ama böyle iki tarafta çocuk, sen ayırdın sen kayırdın, benim ki ergen benimki küçük vs vs bir sürü ayrımcılık. Olan çocuklara olur valla.

Oğlum bu yaşa kadar bendi hiç kalmadı şuan onu göndermek çok adaletsiz ve bencilce olur diye düşünüyorum
Sakın göndermeyin. Siz nişanlınızın çocuklarına ses çıkarmazken ve sorunlu çocuklar olmasına rağmen bakmayı kabul etmişken, nişanlınız sizin çocuğunuza bunca lafı söyleme cesaretini nereden buluyor. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, sizi çocuğunuzdan ayırıp, kendi çocuklarına baktıracak.

Çocuğunuzun arkasında durun. Koca bulunur, evlat bulunmaz.

O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Hayır bu bahanesi olmasın halam da aynısını yaptı kızına aman kızım artık baban o o kızar ona söylerim adamın baskısı kız 18ini dolsurur doldurmaz bi mektup terketti evi 3 yıldır ne bi haber ne bi iz haklı kendince bi anne neden ezdirirki çocuğunu
S3nde onun çocuğuna o ş3kil davran bak neler diyo sana ne analığın kalır ne insanlığın bi evladın var oğlun var yetersiniz birbiriniz3 boşver evlenmeyi arada kalma evlat önce gelir

Ayrıca o adam aşkdan değil çocuklarınıza iyi baktığınız için sizinle iyi bakıcı bulup para vermektense bi yüzük tamam

O zaman yollasın babasına. Elin herifi yanlış bir bakış açısı. Ne yapsın kadın ömür boyu tek mi kalacak.
Elin herifi tabi. Nişanlıyim demesi bir kılıf. Sevgilisi ve iki çocuğuyla yaşıyor, oğlunu da zorla bu eve sokuyor.
Oğlunu düşünse resmiyet kazanmamış bir yere sokmazdi. Genç çocuk yine iyi kaldırıyor valla.

Ben olsam oglum derim. Yarin birgun cocugu dovse nolacak? Yada onun cocuklari sizinkine dalsa? Cocugunuz istemiyor belli ki...

Ben de bosanacagim..ola ki evlenirsem, cocuklarimi benimsemeyen adamla hic isim olmaz. Bir cocuk ne emekle dogup buyuyor. Elin adamina yedirtmem cocugumu,yuzune de bakmam..evlenmis olsam cocugum icin yine birakirim. Ileride cocuklarimin vebalini almak,annelik yapamadim onlara diye pisman olmak istemem.

Kaldi ki onun iki senin tek cocugun var! Sen onunkilere birsey diyor musun ki?adaletli olmasi lazim. Yarin birgun cok soryn yasar,pisman olursun. Boyle evlilik olmaz.ayni hatayi tekrar yapma,yine bosanirsin yoksa.
Ogluna yazik kiyma ona..
Adami defet gitsin,yol ver..daha simdiden tartisiyormussunuz zaten.
Iyi bi adam olsa sana saygisi ve sevgisi nedeniyle senin cocuguna da saygi duyardi!!!

Şimdi bana küstü konuşmuyor sen bizi terkediyorum oğlun için bizi harcadın diyor

???
Bu adam inşallah sizi kullanmıyordur. Oğlun için harcamayacaksın da kimin için harcayacaksın?

Eski eşinizin olanlardan haberi var mı? Oğlunuzun velayeti kimde? Ondaysa almaya kalkar.

Koca bulunur da evlat,ana_baba bulunmaz...

Yol yakinken dön,belki bir baskasiyla daha mutlu olacaksin..

Ayrica merak ettim, cocuklar niye nişanlında? Onun esine noldu?
Senin ailen bu duruma ne diyor peki?
Oglun senin arkanda bir dağ olacak ileride,tabi sen iyi bir evlat yetistirebilirsen.
Cocugu ezik,pasif yapma,kisiligi ile oynama lutfen. Ergenliginde,gencliginde,biriyle evlendirdiginde cok sıkıntı yasarsin.. etraf hep kisiligi bozuk cocuk/adamlarla dolu. cocukluk donemi,saglikli aile ortami cok ama cok onemlii. Tekrar dusun lutfen! Nisanlin kendi cocuklarina baktirip kendine hizmetcilik edecek birini ariyor bence. Bunlarin hepsi bedava olacak! Seni sevmis olsa senin icin senin cocuguna da katlanirdi bence,senden ötürü onu da severdi!
Bir terapiste falan git,pedagog a git akıl al bence..

Bu ne genişlik yahu.
Erkek çocuğu annesinin bu tarz bi hayatı yaşaması bana çok yanlış geliyor.

Her neyse hayat sizin hayatınız.

Önce "can" (evlat) sonra "canan" (sevgili)

Yahu evinizde cocugunuzla huzur icinde kafa sakin oturmak varken .Elin hizmetcisi olmuşsunuz .
3 erkek cocuk birde birbirine düsman nasil olsun .
2 oglum var ,küçuk abisine yapmadigıni bırakmaz .Bazen sabirlar taşıyor .Cocugunuza bu kötülüğü yapmayın .O cocugun cocukluk yıllari geri gelmeyecek .
Cocuguna bakamayan adam ,eski karisına sahip çıkip sabredecek ti.2 cocuk var ortada .Sizi sindirmiş .

“O gidecek “ demiş ya , biz gidiyoruz ya da siz gidiyorsunuz demeliydin .. !!!!!!!!

Var alında hatta bir dönem eve yatılı bakıcı bile aldık ama bınun çocuklara katlanamayıp abla Allah sana sabır versin deyip gitti

Bitirin bu işi
Adam çocuklarına bakıcı bulmuş sömürüyor
Yakmayın evladınızı, onun çocuklarına da yazık sizin kinede
Bunda düşünecek bir durum yok
Yaşamış biri olarak söylüyorum yapmayın, bu yanlıştan dönseniz bile oğlunuz bu yaşadıklarını asla unutmayacak daha fazlasını yaşatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…