Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Aaaa hemen sepetlemelisin bence. üvey olduğu için daha hassas davranması bu gibi şeyleri yanlış anlaşılır diye hiç konusmamasi gerekir. Bence oglunuzu da kıskanıyor olabilir

Elbet doğru diyorsunuz benim yengem de her devasında öz babası olmasına rağmen çocuğuna azıcık sesi yükselse kıyameti koparıyor

Hiç olgun bir adam değil ki kendi evlatları da var. Demek ki olgunlaşmamış. Kendi çocuklarına da ilgili bir baba olduğunu dusunmuyorum

Yalnız bu çok farklı bir şey.
Bence siz eşinizi boşuna haşlamışsınız:))

Bu ayrı bir mesele.
Siz rahatsız olmasanız da bu durum(oğlunuzla fazla ilgilenmek) da başınıza iş açabilir.
Ama adamın tavrı ve düşünceleri kötü.

Bu iş olmamış canım. Baştan belli. Ayrıca nişanlılığı da yanlış anlamışsınız siz ufak ufak kaçın bu ortamdan. Ben okurken rahatsız oldum

Çünkü önceden o yoktu şimdi beni onla kabullenmek zorunda

Nişanlınız haklı bile olsa (ki değil), çocuğunuz sorunlu, anlayışsız, şımarık bile olsa tabi ki yapacağınız en doğru hareket ayrılmak olacaktır. Sonuçta o sizin çocuğunuz ve iyi-kötü her anında siz yanına olmalısınız.

Ayrıca eş adayınızın tavırları da çok yanlış. 15 yaşındaki bir çocuğa üstelik kendi çocukalarına bakan bir kadının çocuğuna "gerekirse o gidecek" deme hakkını nereden buluyor. Çocuğunuz haksız bile olsa o adam ve çocuklarla yaşamak istemiyor belli. Mutsuz bir genç olmasın. Ayrılın gerekirse. Çocuğunuzun mutluluğunu, huzurunu seçin.

Adam ılımlı olsaydı, beraber üstesinden geliriz deseydi ayrılın demezdim. Ama sen değil onun gitmesi lazım diyerek karakterini ortaya koymuş bence.

En çok neye pişmanım biliyormusunuz işi bıraktığıma şimdi tekrar o arayışlar eve alışmıştım tabii yıllardır çalışınca ev bi zevkli gelmişti ama kader de bana hep çalışmak yazılmış

Şuan çok huzurluyum hepinize fikirleriniz için minnettarım bu kararsız ve zor anımda yanımda oldunuz iyikş varsınız hepiniz

İlin en kötü yanı da o beni böyle eleştirdikçe bu sefer aynı çirkin şeyi ben ona yapmaya başladım ve bu beni çok rahatsız ediyor ama insan duramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…