- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi busemderyos
-
Aaaa hemen sepetlemelisin bence. üvey olduğu için daha hassas davranması bu gibi şeyleri yanlış anlaşılır diye hiç konusmamasi gerekir. Bence oglunuzu da kıskanıyor olabilirDüşünün bu sabah oğlumu dolmuşa bindirmek için onun yanında yürüdüm ben de o bile olay bebek mi kendi gidemiyor mu elbet gidebiliyor ama yalnız bırakmak istemiyorum ilgilenmek hoşuma gidiyor ki bu benim görevim zaten
Kendi çocuklarına inanılmaz düşkün valla anneyim diyen yanında eksik kalır herşeylerine koşarHiç olgun bir adam değil ki kendi evlatları da var. Demek ki olgunlaşmamış. Kendi çocuklarına da ilgili bir baba olduğunu dusunmuyorum
Yalnız bu çok farklı bir şey.Benim de su an 1.5 yaşında bir oglum var. Eski konularimda var babası biz bi yere giderken anneme bırakalım biz rahat rahat gezelim diyordu. Çünkü gittiğimiz yerlerde oglum huysuzluk yapıyor rahat gezemiyorduk. (Ki oz babası. oğlumla birbirlerine deli olurlar çok severler duskunler) sirf sen oğlumu fazlalik mi goruyorsun başlarım senin rahatına diye eşimle kavga ettim bosarim seni dedim.
Evlat bu ezdirmeyin,uzmeyin elin adami ve çocukları için evladinizi.
Bu ayrı bir mesele.Ben bu zamana kadar gitmedim çünkü hep kendimi haksız gösterdi bana evet haksız olduğum yönler var oğlumun herşeyine genelde koşarım bebekmiş gibi davrandığım çok anım olmuştur ama bu hep onu koruma iç güdümden ayrıca bu beni hiç rahatsız etmedi hep o yanlış yapıyorsun çocuk senin kocan gibi herşeyine karışıyor yapma dedi fakat erkek çocuğu ve bu yaşa kadar hep beraberdik o da kendince beni koruduğunu zannediyor nasıl kızabilirim ki
Çünkü önceden o yoktu şimdi beni onla kabullenmek zorunda
Evet ama bu oğlumla benim aramda onun karışmaya hakkı yılki benim anneliğimi eleştiriyor sürekliBu ayrı bir mesele.
Siz rahatsız olmasanız da bu durum(oğlunuzla fazla ilgilenmek) da başınıza iş açabilir.
Ama adamın tavrı ve düşünceleri kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?