- 3 Nisan 2014
- 36.468
- 149.110
- 798
- Konu Sahibi busemderyos
-
Ama birini tutacak güce sahip artı babaanneleri var yoksa emin olun bende sizin gibi düşünürdüm
Ama birini tutacak güce sahip artı babaanneleri var yoksa emin olun bende sizin gibi düşünürdüm
Çocuklar zaten birbirlerini karşılıklı istemiyorlar benim ki dile getiren taraf onlar şimdilik babadan korkularına ve bakan olmaz diye susan taraf çünkü ben onlara çok sabırlı ve iyi davranıyorum
Gitmek isteyen oğlum o değil yine de hiç ayağa falan kapanmıyor valla sen beni oğluna tercih ettin bu kadar basit diyorHöst geri dur öküz diyemediniz mi?
Bir çocuk annesine güvenemeyecekse kime güvenecek?
Evlenin çünkü çok matah bir şey.
Oğlunuza üzüldüm.
Ne kıymetli erkekler var, insani evladının mutluluğu ve erkek arasında bırakıyorlar.
Bugün gidiyorum deseniz, ayaklarınıza kapanan o olur. Nasıl bakacak 2 çocuğa kendine.
Iyi de siz bile bunu kusur olarak, yanlışmış gibi söylüyorsunuz. Elbette oğlunuza tercih edeceksiniz başka ne olacaktı? Bunu dediğinde evet deyin olsun bitsin. Evlat sevgisi vs. bunu bir kenara bırakıyorum ama kendi isteğinizle dünyaya getirdiginiz evladiniza elinizden gelenin en iyisini yapmak zorundasınız. Size güvenmeyecekse kime güvenecek, kime yaslanacak. Tercih mi, elbette oğlumuzu tercih edeceksiniz. Asıl bunu hata/yanlış gibi gösteren dingili sorgulayın. Bence bu cümlesi bile kapının sapını göstermek için yeterli. Aman diyeyim bu ilişkiyi sürdürürseniz yaşayacağınız şey aşk dolu mutlu bir evlilik değil, oğlunuza yapılan psikolojik baskılar olacak.Gitmek isteyen oğlum o değil yine de hiç ayağa falan kapanmıyor valla sen beni oğluna tercih ettin bu kadar basit diyor
Ben bu zamana kadar gitmedim çünkü hep kendimi haksız gösterdi bana evet haksız olduğum yönler var oğlumun herşeyine genelde koşarım bebekmiş gibi davrandığım çok anım olmuştur ama bu hep onu koruma iç güdümden ayrıca bu beni hiç rahatsız etmedi hep o yanlış yapıyorsun çocuk senin kocan gibi herşeyine karışıyor yapma dedi fakat erkek çocuğu ve bu yaşa kadar hep beraberdik o da kendince beni koruduğunu zannediyor nasıl kızabilirim ki[/QUOTBugün ev bakıyorum kendimize
E öyle olması normal değil mi? Bir anne için evladindan daha önemli ne olabilir kiCidden ben çok yıprandım böyle arada kalmaktan senin için sadece oğlun önemli başka bileyin önemi yok deyip duruyor ama ben bir anneyim elimde değil
Bugün ev bakıyorum tabi birde işE öyle olması normal değil mi? Bir anne için evladindan daha önemli ne olabilir ki
Benim de su an 1.5 yaşında bir oglum var. Eski konularimda var babası biz bi yere giderken anneme bırakalım biz rahat rahat gezelim diyordu. Çünkü gittiğimiz yerlerde oglum huysuzluk yapıyor rahat gezemiyorduk. (Ki oz babası. oğlumla birbirlerine deli olurlar çok severler duskunler) sirf sen oğlumu fazlalik mi goruyorsun başlarım senin rahatına diye eşimle kavga ettim bosarim seni dedim.Bugün ev bakıyorum tabi birde iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?