Evet oyle demek istemesi uzdu kirdi beni yoksa sevsin laf eden yok ama bana seni atarim onu atmam demye getirdi tamam sevebilir ama bana bunu bu kadar hissettirmesi normal degil psikolojim bozildu abartiyomuyum kiskaniyomuyum diye kendi kendome dusunuyorum artikKısaca dış kapının dış mandalı demek istemiş size, benim anladığım bu. Annesinin dizinde yaşasın o zaman, kimsenin kalbini kırmasın, mutlu mesut yaşayıp gitsinler.
Evet oyle demek istemesi uzdu kirdi beni yoksa sevsin laf eden yok ama bana seni atarim onu atmam demye getirdi tamam sevebilir ama bana bunu bu kadar hissettirmesi normal degil psikolojim bozildu abartiyomuyum kiskaniyomuyum diye kendi kendome dusunuyorum artik
Merhaba arkadaslar konum biraz uzun olacak ama fikirlere ihtiyacim var
Nisanlim asla hatasini kabul etmeyen ve bi hatasi olsun benim bir yil onceki ufak bir hatami acip uste cikmaya calisan biri..yada kendiyle ilgili bisey olsun hemem uzatma der benim olsun gunlerce uzar gider.. cok kiskanctir ve kiskansin eser gurler bezdirir.. ben tesaduf is yerinde sevmedigim bi kizla resmini gordum kiz koluna girmis resimde topluca cekilmis resmi attim aynisini sen gorsen napardin bunu soyle uzatmicam dedim (kendisi direk ayrilir kavha eder ) kizin sevgilisi var aralarinda bisey olmicani biliyorum empati yapsin diye attm sadece. Hatali ya esti gurledi yeter bunaldim vs vs daha oncede ben onlara gitrigimde annesini dakka basi gider bes dakka boyunca oper koklar ama cok abarti sekilde yapardi ve guzelce rahatsizligimi dile getordim normla insan oper ama devamli ben gidince ve bes dakkada bir yapnca rahatsiz oldjm kiskanmak degil bu. Tamam dedi yapmadi cok anne duskunudur olabilir kabullendim ben bunu zaten . Annesi devamli onlara gidim hergun arayim ister ama ben sogul ve mesafeliyimdir bunu nisanlkmla konusmustuk ve haklisin cok samimi.olma vs demisti dun ben resmi atriktan sonra yeter bunaldim zaten annemi.kiskaniyosun annem.o benim.operimde.koklarimda nokta dedi gelmiyosun hal hatir sormuyosun saygi gostercksn dedi ben haftada bir giderim ararim ablasini annesini yazarim faceden ama sekiz aydir abla ve annesi beni bi kere bile aramadi ve faceden hic yazmadi olsun ben ariyorum yaziyorm ve asla saygisizligim olmadi ozel gunlerde gidrrm mutlka alirim hediye onlar asla aramaz ve hediye vs almaz aama sorun degil. Nisanlim smdiye kadar gelmiyosun etmyosun demedi dun bana boyle patladi sorun kimde bendemi ? Yoksa uste cikmak.icin bunumu bahane etti. Kusura bakmayin uzun oldu aciklayici yazmaya calistim. Ve ben annesini kiskanmiyorum sadece cok abarti seyler oldugu zaman uyariyodum anlayisla karsiliyodu hep
Aynen oyle insan dusunur biraz hayatima bu kizla devam etcem annem severjm ama birazda kendi iliskime bakayim der insan smdiden gormem iyi oldu uzulmem en azjndan evlensem daha beter olurdu asiri duskunler cunkuAman bulunmaz hint kumaşı paşam
Koy kapıyada o havalardaki burnunu indirip gerçeklerle yüzleşsin biraz
Şimdiden kantarın topuzunu kaçırmış evlenince dahada beter olur inan hiç çekilcek dert değil yaşadın anasıyla mıç mıç
Canım şöyle anlatayım, ben esimin ailesiyle cok sorunlar yaşıyorm nisanlıylende bisürü sorun yaşadım özellikle annesiyle, eşim ailesine soguk birisi aile ortamları pek yok sevgiliyken bunu farketmistim. Nisanlandık eşime bi düştüler kıskandılarmı bilemiyorm evlendik annesi kıskandı oglunu benden agza alnmıcak seyler söyledi bana esim beni savundugu halde biz şuan hergün kavga ediyoruz ve bosanmanın esigine geldik. Ben senin yazdıklarını okuyunca ürperdim kendini yakma derim annesi simdiden böyleyse nsanlında bu dikbaşlı birisi bence iyi düsün cok iyi düsün bütün samimiyetimle yazdım ben yandım sen yanma derim..Ben uyardjktan sonra yapmadi ama icine dert etmis ya normal erkek gibi olsun istedim herkes annesjni sever ama abarti.onun sevgisi gercekten cok abarti boyutta normal sevginin disinda korktum evlenimce aile oldugunu kabul edemez hala annem der bi aile.kuramayiz biz atmasin annesini ama birazda cizgisi.olsun
Gidip gelmesem aramasam neyse ama insan dusunur bu kiz calisiyo ve beni suclayip annesini hakli gormek yerine beni korumasi lazimdi bunj dert etmemesi lazimdi annesini dusunmek yerine iliskosini dusunseydi keske hep annem annem dedi durdu yeter yani benimde annem var ama biraz cizgisi olmasi lazkmdi gelmiyosun diye neyini dert ediyor anlamsiz simdi mutlu olsumlar dunden beri yazmadi bende yazmadim bakalim nolcak aliskanlik cok var artik yeni birine alismama sanirimAy nişan atmis biri olarak ayril veya ayrilma diyemem o senin kararjn bende eski nisanlimla buna benzer sebeplerle ayrildim sadece kendo ailesi vardi gelmiyorsun gitmiyrsun derdi neler yaptgkm halde o kola girme meselesine gelince de kusura bakma ama evli olsa da ben güvenmem bu devirde sevgilisi olması şurada dursun... Anadir sevecek sayacak tabiki ama herşeyin ölçüsü var ha diyim benimki de öyleydi annesi iyi doldururdu sonra bitti benim anama saygusuzlik edince umarım mutlu ol
sorma adamın cazip hiç bi yönü var mı acaba neresinden baksan saçmalık dolu adamOkurken bayıldım resmen.
Tesekkurler canim zaten belli bu isin sonu bizde evlensek devamli konu olacak ve cok sik basli annem der baska bisey demez benim ustumde egemenlik kurmaya calisiyo ama.izin vermicem annesini sevebilir fakat bi cizgi.olmaliCanım şöyle anlatayım, ben esimin ailesiyle cok sorunlar yaşıyorm nisanlıylende bisürü sorun yaşadım özellikle annesiyle, eşim ailesine soguk birisi aile ortamları pek yok sevgiliyken bunu farketmistim. Nisanlandık eşime bi düştüler kıskandılarmı bilemiyorm evlendik annesi kıskandı oglunu benden agza alnmıcak seyler söyledi bana esim beni savundugu halde biz şuan hergün kavga ediyoruz ve bosanmanın esigine geldik. Ben senin yazdıklarını okuyunca ürperdim kendini yakma derim annesi simdiden böyleyse nsanlında bu dikbaşlı birisi bence iyi düsün cok iyi düsün bütün samimiyetimle yazdım ben yandım sen yanma derim..
Yeni yeni fark etmeye basladimCanimmmm bu adam alarm veriyorrr !!! Ac kulagini gözünü...
Gidip gelmesem aramasam neyse ama insan dusunur bu kiz calisiyo ve beni suclayip annesini hakli gormek yerine beni korumasi lazimdi bunj dert etmemesi lazimdi annesini dusunmek yerine iliskosini dusunseydi keske hep annem annem dedi durdu yeter yani benimde annem var ama biraz cizgisi olmasi lazkmdi gelmiyosun diye neyini dert ediyor anlamsiz simdi mutlu olsumlar dunden beri yazmadi bende yazmadim bakalim nolcak aliskanlik cok var artik yeni birine alismama sanirim
Bak canımın içi sen istedigin kdar ince düsün konuş anlat anlamazlar benim kocam bana cok düskğn hic kıyamazdı bikere aglatmadı ama gel gelelim anası hayatıma girdgnden beri gözmden yaş eksik olmadı niye buna izin verdi pekii smdi benim üstüme oynuyo onlar alınıyor gidelm onları ara annem sunu dcek bnu dcek diye. Ben bıktım inan az bi aklım olsa nsanlıyken askımdan sürünsem yinede bırakırdm!Tesekkurler canim zaten belli bu isin sonu bizde evlensek devamli konu olacak ve cok sik basli annem der baska bisey demez benim ustumde egemenlik kurmaya calisiyo ama.izin vermicem annesini sevebilir fakat bi cizgi.olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?