Nisanlim ve sorunlar

Yok cok mutlular bence beni kara kedi olarak goruyolar :) ya nolursa.olsun anne ogul arasinda bi cizgi birazcik bi mesafe olmali erkek yani o kadar lacka olmamali sevcek tabi ama bu kadar belli etmek cok.itici
Çok haklısın bende nişanlıyım bu dönem hem çok güzel hemde biraz zor çok iyi tartıp düşünmemiz gerekir hakkında hayırlısı olsun

Çok haklısın bende nişanlıyım bu dönem hem çok güzel hemde biraz zor çok iyi tartıp düşünmemiz gerekir hakkında hayırlısı olsun
Sagol canim inan cok zor sirf alistim seviyorum diye ayrilamiuorum.ama.onun icin cok kolay ayrilmak bitirmek ama.cok seviyo biliyorum da suan cok.kararsizim birazda o gelsin o yaklassin istiyorum hep ben adim attim ama hala dunden beri yazmadi aramadi bende oyle nolcak bilmiyorum

Bunlar yarının aynası aslında seni gerçekten kırmış geri adım atan sen olma lütfen anlasın hatasını

Bunlar yarının aynası aslında seni gerçekten kırmış geri adım atan sen olma lütfen anlasın hatasını
Evet cok kirildim cok uzuldum adim atmicam cokkkk zor ama yok o nasil adim atmadan duruyosa bende durabilirim hep ben adim attim hep ama benim ortada ne hatam ne yanlisim var neden yazmiyo neyin inadi bu anlamadim inceldigi yerrden kopsun biktim artik bilmiuorum hic bi ayrilikta ilk yazan arayan o olmadi bu sefer yazarmi ararmi yoksa bitirebilirmi bilmiuorum

Canım aile düşkünlüğü erkekle olmaz bende nişanlıyken her seferinde altan aldım ayrılmayı bile getirdim olmaz şöyle böyle dedi sonra bir anda kendi terketti ailesi öyle uygun görmüş.

O adam evlenince öyle bir ana kuzusu oluyor ki inanamıyorsunuz
O kv öyle bir evliliğinize karısıyorki onada inanamıyorsunuz
Sadece ne yapacagınızı şaşırıp butun hatayı kendinizdeymiş gibi hissediyorsunz.
Dünyanın bütün yükü omzunuzdaymış gibi hissedip nefessiz kalıyorsunuz.
Ya eşiniz değişip size önem vermeli
Ya kv ilişkinizden uzak durmalı
Ya da siz butun hata benim deyip sineye cekeceksiniz ailesini memnun etmeye çalacaksınız yada bi yolunu bulup kendinizi oldugunz gibi kabul ettireceksiniz hepsi de kolay olmayan secenekler..

Cok konustum duzelmisti cok duzelmisti dun neden boyle konustu anlamadim haksiz ve hala dunden beri ne aradi ne yazdj zaten arasa konuscaktim ama adam yazmiyo ki daha bitti de demedik anlamadim.noluyo

allah allah oyle davranmasida bir garip..
benim aklima soyle bisey geldi eger nisanlin calisiyorsa belki is yerinde bir problem olmustur sinirlenmistir sende boyle konusunca sana patlamistir ve daha fazla kavga etmeyelim diye sana mesaj atmiyordur.. (sadece bir ihtimal)

O şimdi diyodurki nasılsa pinklove arar,lütfen bu algıyı değiştir ve arama

kıskanç, hatalarını kabul etmeyen, anneci ve nişanlısı/eşi haklıyken bile annesinin yanında olan biriyle ömür geçmez.size katılmadığım tek nokta annesine öpüp sarılmasına takmanız, anne ve oğul arasında çizgi olmalı diyorsunuz tamam da öyle bir anlatmışsınız ki duyan da french kiss yapıyorlar sanır.bir de "annem o benim öperim de koklarım da nokta" demesinde gurur kırıcı ne var onu anlamadım?

Bu kadar baskıcı adamls hayatta olmaz ya, yok ailemi aramıyosunda bilmemnede kene gibi yapışık mı olmak lazım. Yaranamazsınki böylesine. Ay gitsin belasını başka yerden bulsun ne sanıyo kendini ya

Annesi için sevdiğini gömen ve her an dilinin ucunda ayrılıkla dolaşan umursamaz bir erkekle evlenilmez.
Nişanlandın diye kendini mecbur hissetme kararlı dur ilerde dahada üzülmemek için.

O şimdi diyodurki nasılsa pinklove arar,lütfen bu algıyı değiştir ve arama
Kesinlikle boyle dusunuyor yine dayanamaz arar diyor ama ben ararsam hic hatasini goremicek simdiye kadar bu ego dik baslilik hep ben aradim adim attin diye oldu ben aramazsam dicekki bu kiz hep arardi neden aramadi dicek belki hatasini gorecek cunki tukendim artik hep alttan.al.onu mutlu et ailesjni mutlu et derken biktim bana kiskaniyosun diyip duruuyo ben bile.kendimden suphe ettim kiskaniyorum galiba diyorjm ama.alakasi yok

Öpsün koklasın boşverin...Sokağa çıksam belki 10 tane kadın bulurum ama bir tane anne bulamam düşüncesinde olabilir.Siz yazmaya devam edin.O annesi ve ablasının size sizin onlara gösterdiğiniz ilgiyi göstermediklerini fark edecektir.

Annesi için sevdiğini gömen ve her an dilinin ucunda ayrılıkla dolaşan umursamaz bir erkekle evlenilmez.
Nişanlandın diye kendini mecbur hissetme kararlı dur ilerde dahada üzülmemek için.
Haklisin anne atilmaz ama.anne icin karin.olcak insanida kiramazsin ben sana evlenince kadinlik yapcam aile olcaz ailesi ben olcam anne biyere kadar vardir bunu bilmesi.lazim

Hep bana hep bana patliyor aslinda bi gun once falan annesi neden aramiyo gelmiyo demis olabilir o da bana bi gjn sonra soyledi yada hatali ya acigim yok bunu bahane edeyim uste cikayim dedi

Hep sineye cektim o da duzelmisti anlayisliydi baya tamam diyodu bugun gitmem mesela diyodum tamam diyodu fazla oturmayom.diyodum anlayis gosteriyodu falan bi anda konu etti bunu

kONUŞ BİR dOĞRUCA CANIMMM anlat bu bu diye kendini doğru anlat hala aynı değişmediyese yapacak bir sey yokk bu tüm ömür sürecek bir şey

Canım aile düşkünlüğü erkekle olmaz bende nişanlıyken her seferinde altan aldım ayrılmayı bile getirdim olmaz şöyle böyle dedi sonra bir anda kendi terketti ailesi öyle uygun görmüş.
Bu nssil bi mantik ya nasil.bu kadar kopamocak kadar bagli.olabiliyolar ya

kONUŞ BİR dOĞRUCA CANIMMM anlat bu bu diye kendini doğru anlat hala aynı değişmediyese yapacak bir sey yokk bu tüm ömür sürecek bir şey
Kendi yazarsa bende konuscam yazmazsa yazmicam whatsatpta sosyal.medyalarda resimlerimiz duruyor hala ama.yazmiyo aramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…