Cok dogru yazmissin canim cok seviyorum inan cok seye katlandim annesi ablasi o yasiyor tum maasini annesine verir biz arada cafeye gideriz cogunlukla para yok onlarda otururz herseye eywallah dedim ama ne demek annem o benim operim koklarim nokta bu cok gururumu kirdi her ayrilikta aradim adim attim ilk defa dunden beri ne yazdim ne aradim belli bitcek hayatini annesiyle gecirsin beni benimseyemedi ugrasti belkide yapamdi ben annesini atsin demedim ama biraz kendi iliskisine onem versin istedim ben.kiskanc oldum emeklerime sabrima yazik.oldj sadeceAyni duyguları yasadim hep suclandim . bende ayni kendimi gördüm ki basligimiz bile benziyor... İyi düşün ha su anda ben nasilim biliyor musun aklim hakim olunca cokkk şükür ayrilmisim dedim iyi düşün bakk kalbin aklin ve bir kaç yili düşün tart kimsenin etkisinde kalma korkma unutuluyur ki ben bile bu duygusallıkla bunu diyorsam . umqrim doğru karar ver
Sekiz aydir idare ediyorum nereye kadar hep ben ilimli.olcam ki yaptigim iyililler hic gorulmediNe kadar ılımlı olursan o da zamanla hatalarını görecektir mutlaka
EvEt zaten inan kafamda bitti ben tartissk ayrilsak hemen yazardim arardim mutlaka ama.dunden beri ne o ne ben yazmadik hic emeklerim fedakarliklarim o kadar oldu ki anlatsam vay be drrsin ama hep beni elestirdi yargiladi hic tesekkur etmedi hic emeklerimi gormedi anlayamadi ilerde annesiyle degil benle yasicagini anlayamadi herkesin yeri ayridir bunu bilemedi yazik oldu ama.ilerde daha.kotu olurdu simdi aliskanligimi bitirmem uzulmemem gerek ama artik hayatuma.kimseyi alamam alisamam sanirimBak canımın içi sen istedigin kdar ince düsün konuş anlat anlamazlar benim kocam bana cok düskğn hic kıyamazdı bikere aglatmadı ama gel gelelim anası hayatıma girdgnden beri gözmden yaş eksik olmadı niye buna izin verdi pekii smdi benim üstüme oynuyo onlar alınıyor gidelm onları ara annem sunu dcek bnu dcek diye. Ben bıktım inan az bi aklım olsa nsanlıyken askımdan sürünsem yinede bırakırdm!
Ben de 7 ay nişanlı kaldım defalarca ayrılık aşamasına geldim ama evlenince eşim çok değişti hele çocuktan sonra bambaşka oluyorlar peki ailesiyle aran nasılSekiz aydir idare ediyorum nereye kadar hep ben ilimli.olcam ki yaptigim iyililler hic gorulmedi
Ailesi sana haksızlık yapıyorMerhaba arkadaslar konum biraz uzun olacak ama fikirlere ihtiyacim var
Nisanlim asla hatasini kabul etmeyen ve bi hatasi olsun benim bir yil onceki ufak bir hatami acip uste cikmaya calisan biri..yada kendiyle ilgili bisey olsun hemem uzatma der benim olsun gunlerce uzar gider.. cok kiskanctir ve kiskansin eser gurler bezdirir.. ben tesaduf is yerinde sevmedigim bi kizla resmini gordum kiz koluna girmis resimde topluca cekilmis resmi attim aynisini sen gorsen napardin bunu soyle uzatmicam dedim (kendisi direk ayrilir kavha eder ) kizin sevgilisi var aralarinda bisey olmicani biliyorum empati yapsin diye attm sadece. Hatali ya esti gurledi yeter bunaldim vs vs daha oncede ben onlara gitrigimde annesini dakka basi gider bes dakka boyunca oper koklar ama cok abarti sekilde yapardi ve guzelce rahatsizligimi dile getordim normla insan oper ama devamli ben gidince ve bes dakkada bir yapnca rahatsiz oldjm kiskanmak degil bu. Tamam dedi yapmadi cok anne duskunudur olabilir kabullendim ben bunu zaten . Annesi devamli onlara gidim hergun arayim ister ama ben sogul ve mesafeliyimdir bunu nisanlkmla konusmustuk ve haklisin cok samimi.olma vs demisti dun ben resmi atriktan sonra yeter bunaldim zaten annemi.kiskaniyosun annem.o benim.operimde.koklarimda nokta dedi gelmiyosun hal hatir sormuyosun saygi gostercksn dedi ben haftada bir giderim ararim ablasini annesini yazarim faceden ama sekiz aydir abla ve annesi beni bi kere bile aramadi ve faceden hic yazmadi olsun ben ariyorum yaziyorm ve asla saygisizligim olmadi ozel gunlerde gidrrm mutlka alirim hediye onlar asla aramaz ve hediye vs almaz aama sorun degil. Nisanlim smdiye kadar gelmiyosun etmyosun demedi dun bana boyle patladi sorun kimde bendemi ? Yoksa uste cikmak.icin bunumu bahane etti. Kusura bakmayin uzun oldu aciklayici yazmaya calistim. Ve ben annesini kiskanmiyorum sadece cok abarti seyler oldugu zaman uyariyodum anlayisla karsiliyodu hep
Yemege giderim.ama.arayip onlar hic davet etmedi ben nisanlimla ciktim gittim ve bi kere bile aramadilar sekiz aydir hep ben ararim ben yazarim hasta olurum hic aramazlar daha doluu sey ama ben bi kere aramayim ben suclu oliyorum hakkimi yediler yazkklar olsun ben bisey demiyorjumAile neden böyle yapıyor seni hiç yemeğe davet ettiler mi
Teesekkkurler canim o kadar konustum ki duzelmisti baya kendi tamam askim.istedigin zaman gel vs derdi hic takmazdi ilk defa dun patladi belkide bana aticak bisey bi acik bulamadi bunj soyleyip uste cikmaya calistisenin nisanlini benim eski nisanlima benzettim,valla nisanlin boyle biriyse isin zor derim.. ama gene bir oturun konusun aranizdaki sorunu halletmeye calisin derim ben. hemen kestirip atma bence..
ama baktin olmuyor daha fazla bu iliskiyi yurutemiyorsun o zaman ayrilirsin..
(durumun benimkiyle benzer olunca cevap yazmak istedim.)
Valla çekilmesi zor nişanlını karşına al ciddi ciddi ayrılığı gündeme getirYemege giderim.ama.arayip onlar hic davet etmedi ben nisanlimla ciktim gittim ve bi kere bile aramadilar sekiz aydir hep ben ararim ben yazarim hasta olurum hic aramazlar daha doluu sey ama ben bi kere aramayim ben suclu oliyorum hakkimi yediler yazkklar olsun ben bisey demiyorjum
Yok cok mutlular bence beni kara kedi olarak goruyolar :) ya nolursa.olsun anne ogul arasinda bi cizgi birazcik bi mesafe olmali erkek yani o kadar lacka olmamali sevcek tabi ama bu kadar belli etmek cok.iticiNişanlın sana saygı duymuyor canım,birde annesi hiç oğlum dur falan demiyomu sadece nişanlında değil annesindede sorun var bence
Ahh ahh sekiz aydie haftanin en az iki gunu konusyodum hep tamam dedi kestirip atti hep idare ettim cok dik basli dedigim dedjkValla çekilmesi zor nişanlını karşına al ciddi ciddi ayrılığı gündeme getir
Değişeceğine inanmıyorsan ayrılAhh ahh sekiz aydie haftanin en az iki gunu konusyodum hep tamam dedi kestirip atti hep idare ettim cok dik basli dedigim dedjk
dedigin gibi olabilir ama sen genede hemen kestirip atma.. konusun halledin derim :)Teesekkkurler canim o kadar konustum ki duzelmisti baya kendi tamam askim.istedigin zaman gel vs derdi hic takmazdi ilk defa dun patladi belkide bana aticak bisey bi acik bulamadi bunj soyleyip uste cikmaya calisti
dedigin gibi olabilir ama sen genede hemen kestirip atma.. konusun halledin derim :)Teesekkkurler canim o kadar konustum ki duzelmisti baya kendi tamam askim.istedigin zaman gel vs derdi hic takmazdi ilk defa dun patladi belkide bana aticak bisey bi acik bulamadi bunj soyleyip uste cikmaya calisti
Cok konustum duzelmisti cok duzelmisti dun neden boyle konustu anlamadim haksiz ve hala dunden beri ne aradi ne yazdj zaten arasa konuscaktim ama adam yazmiyo ki daha bitti de demedik anlamadim.noluyodedigin gibi olabilir ama sen genede hemen kestirip atma.. konusun halledin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?