Nisanlim ve sorunlar

Aile konusunda baskı yapma onu kendine bağlarsan merkezde sen olursun zaten

Ne kadar ılımlı olursan o da zamanla hatalarını görecektir mutlaka

Cok dogru yazmissin canim cok seviyorum inan cok seye katlandim annesi ablasi o yasiyor tum maasini annesine verir biz arada cafeye gideriz cogunlukla para yok onlarda otururz herseye eywallah dedim ama ne demek annem o benim operim koklarim nokta bu cok gururumu kirdi her ayrilikta aradim adim attim ilk defa dunden beri ne yazdim ne aradim belli bitcek hayatini annesiyle gecirsin beni benimseyemedi ugrasti belkide yapamdi ben annesini atsin demedim ama biraz kendi iliskisine onem versin istedim ben.kiskanc oldum emeklerime sabrima yazik.oldj sadece

EvEt zaten inan kafamda bitti ben tartissk ayrilsak hemen yazardim arardim mutlaka ama.dunden beri ne o ne ben yazmadik hic emeklerim fedakarliklarim o kadar oldu ki anlatsam vay be drrsin ama hep beni elestirdi yargiladi hic tesekkur etmedi hic emeklerimi gormedi anlayamadi ilerde annesiyle degil benle yasicagini anlayamadi herkesin yeri ayridir bunu bilemedi yazik oldu ama.ilerde daha.kotu olurdu simdi aliskanligimi bitirmem uzulmemem gerek ama artik hayatuma.kimseyi alamam alisamam sanirim

Sekiz aydir idare ediyorum nereye kadar hep ben ilimli.olcam ki yaptigim iyililler hic gorulmedi
Ben de 7 ay nişanlı kaldım defalarca ayrılık aşamasına geldim ama evlenince eşim çok değişti hele çocuktan sonra bambaşka oluyorlar peki ailesiyle aran nasıl

Ailesi sana haksızlık yapıyor

Aile neden böyle yapıyor seni hiç yemeğe davet ettiler mi

senin nisanlini benim eski nisanlima benzettim,valla nisanlin boyle biriyse isin zor derim.. ama gene bir oturun konusun aranizdaki sorunu halletmeye calisin derim ben. hemen kestirip atma bence..
ama baktin olmuyor daha fazla bu iliskiyi yurutemiyorsun o zaman ayrilirsin..
(durumun benimkiyle benzer olunca cevap yazmak istedim.)

Aile neden böyle yapıyor seni hiç yemeğe davet ettiler mi
Yemege giderim.ama.arayip onlar hic davet etmedi ben nisanlimla ciktim gittim ve bi kere bile aramadilar sekiz aydir hep ben ararim ben yazarim hasta olurum hic aramazlar daha doluu sey ama ben bi kere aramayim ben suclu oliyorum hakkimi yediler yazkklar olsun ben bisey demiyorjum

Teesekkkurler canim o kadar konustum ki duzelmisti baya kendi tamam askim.istedigin zaman gel vs derdi hic takmazdi ilk defa dun patladi belkide bana aticak bisey bi acik bulamadi bunj soyleyip uste cikmaya calisti

Valla çekilmesi zor nişanlını karşına al ciddi ciddi ayrılığı gündeme getir

Nişanlın sana saygı duymuyor canım,birde annesi hiç oğlum dur falan demiyomu sadece nişanlında değil annesindede sorun var bence
Yok cok mutlular bence beni kara kedi olarak goruyolar :) ya nolursa.olsun anne ogul arasinda bi cizgi birazcik bi mesafe olmali erkek yani o kadar lacka olmamali sevcek tabi ama bu kadar belli etmek cok.itici

Teesekkkurler canim o kadar konustum ki duzelmisti baya kendi tamam askim.istedigin zaman gel vs derdi hic takmazdi ilk defa dun patladi belkide bana aticak bisey bi acik bulamadi bunj soyleyip uste cikmaya calisti
dedigin gibi olabilir ama sen genede hemen kestirip atma.. konusun halledin derim :)

dedigin gibi olabilir ama sen genede hemen kestirip atma.. konusun halledin derim :)

Cok konustum duzelmisti cok duzelmisti dun neden boyle konustu anlamadim haksiz ve hala dunden beri ne aradi ne yazdj zaten arasa konuscaktim ama adam yazmiyo ki daha bitti de demedik anlamadim.noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…