Nisanlim ve sorunlar

ama şimdi bi kız çocuk gibidir ama erkek daha ağır olmalıdır sence normalmi çocuk gibi hala annesinin gölgesinde olması kendini birey olarak göremiyor hala anne anne anneee diyor devamlı annesini düşünüyor ve ben hep geri plandayım bi imzaylamı düzelcek hiç sanmam bi yola çıktıysak artık ben olmalıyım onun için annesinin yine sevsin saysın ama bi sınırı olsun erkek ağır olmalı anneyle vıc vıc olmamalı diye düşünüyorum normal erkekler bu kadar düşkün olmaz

ayrılcam çünkü bu adam annesinden kopamıcak zaten annesini atsın demiyoruz ama hiç nomal değil bu
Evet anne sevgisi bir yere kadar..cekilmez boyle annemi aradin aramadin gittin geldin. Evlenince korkarim hergun gitmeye falan calisir. Kiskanclik ayrica hic cekilmez.

bende nisanliyim
benim nisanlimda annesine düskündür ama vicik vicik bir iliskileri yoktur cünkü nisanlimin karekterinde bu yoktur
sana karsi nsl nisanlin sana karsida mi vicik vicik belki karekteri budur
bence hemen ayrilmadan önce bi gözlemle mesela kararlar nsl verio senin dediklerine önem veriomu yoksa ailesinden etkilenio mu

Evet anne sevgisi bir yere kadar..cekilmez boyle annemi aradin aramadin gittin geldin. Evlenince korkarim hergun gitmeye falan calisir. Kiskanclik ayrica hic cekilmez.
ya aynen annesini sevsin ama içinden sevsin bu kadar aşırı sevmek ne ya çok saçma bi kere bana bunu öyle bi hissettri di ki ben kendimi geri planda değersiz hissetmeye basladım kendi denge kuramadı sanane ya giderim gitmem bunu annen arayıp kendi halletsin benimle sen piyonmusun ki

kendine geldiği hatayı UZATMA diyen sana gelince uzatip duran adam katlanilmaz be.
eski sevgilim vardi burnu fitil fitildi. türikye 1,si olmuştu iyicene hava atmişti sen beni sampiyon olduğu için mi seviyon dedi.. bende yoo içten seviyorum demişim.. sora ayrıldık.. zaten ayrılmaya kafasina koymuştu nedeni atandığı işyerinde bi kızdan hoşlanmiş. onun çikabilmek için birakti beni bide hemen evlendiler:) bende ondan ayrıldıktan 2 yıl sora evlendim:)
boşver o adamdan hayır gelmez sana:)
anasina düşkünmüş bile anasinada bişey söletmiyomuşş.. ee o zaman katlanamazsin şimdi evlenmemişsdin daha nişanliymişsin daha neleri çikar kızım:)

daha önce benimde tabi ilişkim oldu ama hiç böyle anneci vıcık vıcık kimseyi görmedim annesini içlerinden severlerdi ama bana kendimi sen 1. sıradasın diye hissettirirlerdi belki öyle değildi ama bana öyle hissettiriyolardı anne sevilir ama bu kadar anne oğul laçka olmaz benimde annem abim var severler ama bi mesafe vardır vac vuc değilller bunlar delirmiş galiba

inan çok soğudum inan.. yani karakteri öyle değişikki haksız olsun bi anda beni haksız çıakrmayı üste çıkmayı başarabiliyor aslında ben uzatmak istemiyorum hıı diyorum kendi kendine kavga ediyor. kendi haksız olsun benim taaaa 1 yıl önce yaptığım hataları söyler çok komik en son resimden dolayı işte tartıştık konuyu annemlere gitmiyosun saygısıza getirdi ana kuzusu olmasıda zaten extra bi durum yani bi artısı yok bana .. sadece çok sevdim çok zaman geçirdik alışkanlık var

sana bişey sölim nişanlin varya çok pimpirikli çikti:) senin hatayı sürekli söleyip duran kendine geldi mi uzatma...
annemlere gitmiyorsun mu demiş napcaksin gidip de mesafeli ol yeter.
çok sık gidince burnundan getirir sana:)
en iyisi ayrıl derim ama buna katlanmasi zor ne diyim Allah sana hayırlı insanlarla karşılaştirsin en güzelleri senin olsun:)

Bacim kusura bakma da sen yakmissin hayatini
Annesinin sana yapmadiklari niye sorun degil? Herhalde yapacak.benim bildigim geline hediyeler alinir gelin oyle cok sey almaz
Sen iyice kullandirmissin kendini.

böyle insanla hayat geçer mi düşün pişman olmadan önce...

Anne ile kaynana aynı değil annemin yanında uzanıp kanepede her saat yatabilirim kaynanada yatamam anında bana saygısız der anladın mı?!

Ne alaka sen çocuga anneni bu kkadar sık öpme diyosun ben onu diyorum

inşallah canım ya :) bundan sonra akıllandım bidaha ilişki yaaşarsam önce ailesine ve onun annesine düşkünlüğüne bakcam bi kere yandı ağzım sonuçta :) yani ban kıskanç desin napım her kadın en değerli oymuş gibi hissetmek ister öyle görmesede hissettirmesi lazım insan kıskanıyor bir süre sonra annesine o kadar düşkün olmasını ben isterdimki sevsin saysın ama biraz sınırı olsun ben de onun önceliği olım isterdim yapamadık

Bacim kusura bakma da sen yakmissin hayatini
Annesinin sana yapmadiklari niye sorun degil? Herhalde yapacak.benim bildigim geline hediyeler alinir gelin oyle cok sey almaz
Sen iyice kullandirmissin kendini.
haklısın ben ama sırf utansınlar diye yaptım ama nerdeeee o utancak yüz

Ailesiyle ilgili ilişkilere müdahela edilmesini hiç doğru bulmuyorum, sizi onlara karşı bir davranış kalbına sokmaya calısmadıgı surece ve sizin aile ilişkilerinize karışmadığı sürece Hak dogmuyor.Yorumda bulunmamak gerekli diye dusunuyorum.Simdiden size bu dozda rahatsız edecek şekle girdiyse.. İlerisi daha sıkıntılı gorunuyor gibi..

Nişanı bitmiş yüzükler atılmış bohçası geri verilmeye hazır biri olarak konuşuyorum. belki aynı konuyu yaşamadım ama. bu süreç öyle bir süreç ki söz nişan demek zaten birbirini tamamen tanıma sürecidir. ve nişanlıyken kanayan bir parmak varsa onu evlenmeden kesmek gerekir. içim yanıyor evet ama bir kere kanadıysa inan bana iyileşmiyor.. geriye sadece anılar kalacak üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…